Közpénzhajszát javallott kipróbálni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 23., szerda 14:42
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. március 23., szerda 12:21
Végig néztem kumma nagy!ferni írta: Kétfarkúak 5 perce az M1en, beküldték Brutit![]()
Sajna a csirkés felülmúlhatatlan, de egynek elment. Kedvenc sorom:
"Ez az M1, nem egy kupleráj"![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 23., szerda 12:02
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. március 23., szerda 12:00
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 23., szerda 11:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. március 23., szerda 8:47
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. március 22., kedd 18:59
Pontosan. Nem ebből fogok pénzt keresni, (már ha egyáltalán belerakom a pénzt ugye...) de egyrészt egy régi vágy, másrészt, ha már autó, akkor már egy ilyen, amiben meg is van a pénz. Természetesen nem napi járósnak, ahhol túl értékes egy ilyen veterán.Halfkey írta: Mert ez nem befektetés nála, hanem egy vágy teljesítése - ezzel szerintem nincs gond. Nem csak megtakarítani kell, költeni is.
Illetve egyébként az infláció és az autóipar logisztikai problémái miatt az a helyzet elő hogy egyes használt autók értelmezhetőek rövid távú befektetésnek.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 22., kedd 18:54
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 22., kedd 18:53
HozzászólásSzerző: cart » 2022. március 22., kedd 18:51
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. március 22., kedd 18:32
Ha veszek egyet, és nem üt be a krach, nem is válnék meg tőle. Pláne egy jó 5 év, és még kevesebb lesz belőle, az új autók hozzák a csodálatos minőséget, és még drágábbak lesznek ezek.___Samy___ írta: Ezzel a mercivel egyetlen oriasi baj van. Konnyen bele tud szeretni az ember, aztan akkor meg nehez tole megvalni![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 22., kedd 18:27
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 22., kedd 18:25
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. március 22., kedd 18:12
Tudom, a kocsi nagyobb kockázat, de azt használni is lehet. Régi vágyam ráadásul. Persze ott a kocsi esetében nagyon sok tényezős a dolog, de hosszútávon nyereséges is lehet. (Bár ha nálam nullára hozza magát már az is elég. Az azért elég valószínűtlen egy több éves periódust tekintve.) De még nem döntöttem el, hogy mi legyen.Halfkey írta: Ki fogják fizetni, ezen nem kell aggódni. Máshol fogod megszopni ha államcsőd közeli helyzet lesz, nem ebben.
Ahogy a kis hetes írja, egy orosz rakéta a Mercidbe csapódása és az állampapír bukójára nagyjából hasonló esély van.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 22., kedd 17:56
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. március 22., kedd 17:51
És ha jön egy “nagy bumm” ami a garazsat találja el? (Ne adj Isten…)kecsu10 írta:Pontosan az a cél. Egyrészt szeretem, tetszik. Másrészt jelenleg talán ebbe érdemes belerakni a pénzt. Nyilván nagyobb kockázat mint a kötvény, de többet is ad.___Samy___ írta:
Egy patika 24-es mercivel nem jarsz rosszul. Igaza azoknak megkerik az arat.
Hafkey: Mert mi van ha nem fizetik ki, jön valami nagy bumm. Bár már egy adag úgyis abban van sajnos, régi lekötés. Nem tudom, tényleg nem. A 124-es Merci olcsóbb már nem lesz, ez elég biztos.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. március 22., kedd 17:48
Pontosan az a cél. Egyrészt szeretem, tetszik. Másrészt jelenleg talán ebbe érdemes belerakni a pénzt. Nyilván nagyobb kockázat mint a kötvény, de többet is ad.___Samy___ írta:Egy patika 24-es mercivel nem jarsz rosszul. Igaza azoknak megkerik az arat.kecsu10 írta: Hű, amiket írtok az alapján nem érdemes venni most államkötvényt. Bár mitnha most emelték volna a kamatot. Inkább veszek valami értékes régi Mercit, nagyjából 10 százalékot emelkedik az értéke évente, (igaz költeni is kell rá, viszont élvezeti értéke is van, a kötvénynek semmi). Ha meg lejjebb megy a benzin ára, (ezekbe csak 100-ast szabad tenni), akkor még jobb. Pedig majdnem kötvényt vettem még egy pár hete....
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 22., kedd 17:46
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. március 22., kedd 17:41
Egy patika 24-es mercivel nem jarsz rosszul. Igaza azoknak megkerik az arat.kecsu10 írta: Hű, amiket írtok az alapján nem érdemes venni most államkötvényt. Bár mitnha most emelték volna a kamatot. Inkább veszek valami értékes régi Mercit, nagyjából 10 százalékot emelkedik az értéke évente, (igaz költeni is kell rá, viszont élvezeti értéke is van, a kötvénynek semmi). Ha meg lejjebb megy a benzin ára, (ezekbe csak 100-ast szabad tenni), akkor még jobb. Pedig majdnem kötvényt vettem még egy pár hete....
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. március 22., kedd 17:34
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem