Érdekes ez amúgy, mennyire nem fórumoznak a tinik. Aztán lehet kiderül, hogy itt is tele vagyunk tinikkel, csak ők kevesebbet szólnak hozzá.

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2019. november 13., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 13., szerda 18:49
Ez csak előny, mert edzésben leszünkd.gergo írta:Kicsit korai még kifogásokat keresniRealista24 írta: Sábado 14 diciembre, Real Sociedad-Barcelona (16:00 horas)
Domingo 15, Valencia-Real Madrid (21:00 horas
Miércoles 18, Barcelona-Real Madrid 20:00
Na, pont 19 órával pihenünk kevesebbet és még utaznunk is kell.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2019. november 13., szerda 18:40
HozzászólásSzerző: ekissm » 2019. november 13., szerda 18:28
Régebben nagy élet volt ott sztem. Ott is hagytam több mint 1000hsz-t 2007 óta madridistakent. Trollcsababarca írta:DinhoL írta: Érdekes, hogy ez a téma feljött, szerintem egyáltalán nem ilyen tragikus a helyzet..Most az, hogy a Real vs Barca topic ezekben a hetekben nem olyan aktív bőven betudható annak, hogy nem nagyon van téma a bajnokságon kívül. Ott is az elején tartunk és mind2 csapat elég ergya formában. De lehet csak én nem igénylem, hogy napi 56 új hozzászólás legyen/topik.
Azért mostmár sűrűn van olyan, hogy az Élő közvetítések topikot ki sem nyitják például.
A nem barcához köthető topikok meg sose pörögtek annyira, az tény.
bár azért az nba/nfl. topikban ment a diszkurzus rendesen, meg az off-ban is sokszor.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. november 13., szerda 18:10
Én pl elég sokszor csak olvasok, talánmég mindig itt lehet a leggyorsabban értesülni a dolgokról, és itt nem vetnek meg mert a Real Madridnak szurkolok'shutterisland írta: nem tudok statisztikakat, max majd valami illetekes kijavit, de szerintem a forumozas mar alapjaraton kezd kimenni a divatbol.
egyreszt a facebook, fb csoportok atveszik a szerepet, masreszt sokan idohiany miatt abbahagyjak es az iskolapadokbol nem jon az utanpotlas.
ez meg mindig egy eros es igenyes forum, de ezt is 80 szazalekban a regebbi arcok porgetik, akik mar csak megszokasbol is feljarnak.
legalabb is kivancsi lennek, hany olyan aktiv forumozo regelt az utobbi 2 evben ide, akinek legalabb 2 hsz/nap atlaga megvan.
pedig most aztan lett volna ok a bl sikerek utan, hogy jojjon a verfrissites.
raisen, elo a statokkal.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2019. november 13., szerda 17:46
Ezzel egyetértek, ezért is vetettem fel a kérdést hogy vajon van e más ok is. Érdekes helyzet egyébként, a technológia fejlődése csak fragmentáltabbá tette a közösségeket.'shutterisland írta: nem tudok statisztikakat, max majd valami illetekes kijavit, de szerintem a forumozas mar alapjaraton kezd kimenni a divatbol.
egyreszt a facebook, fb csoportok atveszik a szerepet, masreszt sokan idohiany miatt abbahagyjak es az iskolapadokbol nem jon az utanpotlas.
ez meg mindig egy eros es igenyes forum, de ezt is 80 szazalekban a regebbi arcok porgetik, akik mar csak megszokasbol is feljarnak.
legalabb is kivancsi lennek, hany olyan aktiv forumozo regelt az utobbi 2 evben ide, akinek legalabb 2 hsz/nap atlaga megvan.
pedig most aztan lett volna ok a bl sikerek utan, hogy jojjon a verfrissites.
raisen, elo a statokkal.![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2019. november 13., szerda 17:23
Kicsit korai még kifogásokat keresniRealista24 írta: Sábado 14 diciembre, Real Sociedad-Barcelona (16:00 horas)
Domingo 15, Valencia-Real Madrid (21:00 horas
Miércoles 18, Barcelona-Real Madrid 20:00
Na, pont 19 órával pihenünk kevesebbet és még utaznunk is kell.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. november 13., szerda 17:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 13., szerda 16:59
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. november 13., szerda 16:59
DinhoL írta: Érdekes, hogy ez a téma feljött, szerintem egyáltalán nem ilyen tragikus a helyzet..Most az, hogy a Real vs Barca topic ezekben a hetekben nem olyan aktív bőven betudható annak, hogy nem nagyon van téma a bajnokságon kívül. Ott is az elején tartunk és mind2 csapat elég ergya formában. De lehet csak én nem igénylem, hogy napi 56 új hozzászólás legyen/topik.
HozzászólásSzerző: kodo » 2019. november 13., szerda 16:45
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2019. november 13., szerda 16:22
HozzászólásSzerző: babaking » 2019. november 13., szerda 15:42
HozzászólásSzerző: davi10 » 2019. november 13., szerda 15:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. november 13., szerda 14:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. november 13., szerda 14:36
HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. november 13., szerda 13:59
Akkor én egy kivétel vagyok, mert még mindig nézem a meccseket.Remy írta:Most csúnya leszek, de a MU-sok ugyanezt csinálják. Volt/van egy sikerkorszakuk. Legyen az hosszabb vagy rövidebb, aztán azt hiszi a drukker, hogy az az alap. NEM. Nekünk se a BL triplázás az alap, nem szabad abból kiindulni.___Samy___ írta:
Mindenkinek Guardiola a mérce, pedig szerintem nem így kellene hozzáállni.
A MU kis túlzással nem volt jobb SAF előtt, mint egy Everton, Aston Villa, stb. Most sem jobbak, és sírnak meg nem nézik a meccseket. (az összes MU-s ismerősöm ki van égve, meccseket se nagyon néznek)
Barca sem volt igazán tényező például európában. Pep óta minden évben triplát várnak el, mert 2x összejött. Persze jó dolog ez, DE. Kérdezem a régebbi fanokat, akik Messi előtt is már nekik szurkoltak. Milyen elvárásokkal ültek le meccset nézni?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. november 13., szerda 13:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. november 13., szerda 13:22
Most csúnya leszek, de a MU-sok ugyanezt csinálják. Volt/van egy sikerkorszakuk. Legyen az hosszabb vagy rövidebb, aztán azt hiszi a drukker, hogy az az alap. NEM. Nekünk se a BL triplázás az alap, nem szabad abból kiindulni.___Samy___ írta:
Mindenkinek Guardiola a mérce, pedig szerintem nem így kellene hozzáállni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. november 13., szerda 13:07
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem