Nélküle azért drasztikusan esnének az esélyeink. Bár remélem, akkor méginkább felszívják magukat a többiek, hogy megmutassák ki az úr a háznál.
Legyen így.Ez egy 20 órás tweet, ha igaz lenne akkor már lehozta volna más is szerintem.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. május 27., péntek 9:16
Legyen így.Ez egy 20 órás tweet, ha igaz lenne akkor már lehozta volna más is szerintem.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 27., péntek 9:16
HozzászólásSzerző: haszi » 2022. május 27., péntek 9:11
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 27., péntek 9:09
HozzászólásSzerző: db97 » 2022. május 27., péntek 8:23
Feltűnik a múlt idő?BLaZE írta:Rémlik, hogy a Poolban játszott?db97 írta: Azt mondjátok már meg, hogy egy jelenleg TV-s punditként dolgozó csávót miért kell azonosítani a Liverpoollal? Semmi köze hozzájuk jelenleg Carraghernek, punditként meg azt pofazik amit akar. Mellesleg csak tényeket mondott.
De ti tudjatok.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2022. május 27., péntek 8:20
Rémlik, hogy a Poolban játszott?db97 írta: Azt mondjátok már meg, hogy egy jelenleg TV-s punditként dolgozó csávót miért kell azonosítani a Liverpoollal? Semmi köze hozzájuk jelenleg Carraghernek, punditként meg azt pofazik amit akar. Mellesleg csak tényeket mondott.
De ti tudjatok.![]()
HozzászólásSzerző: db97 » 2022. május 27., péntek 8:16
HozzászólásSzerző: b3tman » 2022. május 27., péntek 7:18
Nem mellesleg az a 3. A BL cimvedo is egyben. Ezekkel a nyilatkozatokkal csak egyre inkabb unszimpatikusabbak lesznek. Nekem nem remlik, h a realtol barki tiszteletlen lett volna veluk. Remelem is h szet lesznek baszva.Kerlon írta:burkolózz ebbe a te kretén, mikor kiejtettük közbe az angol bajnokot, a francia bajnokot meg az angol 3-atELSiete írta: Mondjátok csak..
🎙| Jamie Carragher on #UCLfinal:
“I've watched Real Madrid in the #UCL this season and they've lost more games in the #UCL than Liverpool have lost all season in all competitions.” @AnfieldWatch #rmalive
agyhalott madár túlértékelt és fizetett szar angliának megint oda kell baszni
HozzászólásSzerző: cart » 2022. május 26., csütörtök 22:32
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 26., csütörtök 22:29
Van két mikiegér kupájuk, azt is le lehet ejteni a busz elejéndzsi91 írta: Liverpool will have an open top bus parade even if they lose the Champions League final
Már csak ezért nyerni kell. Látni akarom ahogy buszoznak a város körül egy bukott bl döntő utánwtf
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 26., csütörtök 22:18
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 26., csütörtök 22:01
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 26., csütörtök 21:45
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 26., csütörtök 21:39
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. május 26., csütörtök 21:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 26., csütörtök 20:58
burkolózz ebbe a te kretén, mikor kiejtettük közbe az angol bajnokot, a francia bajnokot meg az angol 3-atELSiete írta: Mondjátok csak..
“I've watched Real Madrid in the #UCL this season and they've lost more games in the #UCL than Liverpool have lost all season in all competitions.” @AnfieldWatch #rmalive
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 26., csütörtök 20:28
Sose tanulnak…ELSiete írta: Mondjátok csak..
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 26., csütörtök 20:28
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 26., csütörtök 20:17
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 26., csütörtök 19:58
Eddig úgy voltam vele, hogy csak egy újabb, a semmiért felkapott brazil gyerek, aki csak azért játszik a válogatottban mert ilyen szar náluk a szélső felhozatal.markmadrid írta:En teljesen mas velemenyen vagyok vele kapcsolatban. Brutal ugyes, gyors es eroszakos a srac. Iszonyat jo 1vs1-ben es remek a bal laba ami hianyposzt jelenleg az elitben. Emellett roppantul fiatal es Nerest kerdes nelkul szoritotta ki. Benne sokkal nagyobb a potencial. Iden 33 meccsen 12 gol 8 golpassz. Nem veretos szamok, de jatekban viszont az egyik legfontosabb tagja volt az Ajaxnak. Rengeteg sikeres csel es krealt helyzet.dortev írta:
A gyenge holland ligából kimagasló Ajaxban olyan számokat hoz a gyerek, hogy még Asensio és egy tolókocsis Hazard is körberöhögi. Tipikus Youtube focista. Malen anno sokkal jobb volt, de egy kicsit komolyabb ligában már ő is felsült. Érdemes szerintem nem felülni ezeknek a holland ligás "wonderkideknek".
22 eves. Ez volt a masodik eve Europaban. Sztem o megbefog futni komolyabb szinten is. Emellett keves a jo bal labas jobbszelso. Alig akad ilyen jelenleg. Salah Mahrez az etalon jelenleg de mind a ketto 30 koruli. 50 millat siman megerne, de eleg sok a jelentkezo ra. Juve, Bayer, Utd, Spurs is palyazik ra.
Illetve kifejezetten Brazilos a jateka. Sok szep csellel es trukkel Amik egeszen jo aranyban be is jonnek![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem