Te kis költő, a linket már szinte meg sem kellett volna nyitnom, minden előttem voltRealista24 írta:Szép.Babinho írta:
Ha már nem adsz linket legalább mesélj róla![]()
https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... 5IMYH2yYww

Tényleg szép

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 31., kedd 7:22
Te kis költő, a linket már szinte meg sem kellett volna nyitnom, minden előttem voltRealista24 írta:Szép.Babinho írta:
Ha már nem adsz linket legalább mesélj róla![]()
https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... 5IMYH2yYww
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 30., hétfő 23:16
Sztem amúgy garnitúra kérdése, ennek a keretnek többször mondta hogy már nem tudna sokat mondani.Realista24 írta:Majd EB és/vagy VB cím után, addig sztem nem.sebydani írta:
Pénzt is raknék rá amúgy, hogyha Carlo menne már pihenni visszajön ZZ.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. május 30., hétfő 22:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 30., hétfő 21:35
Majd EB és/vagy VB cím után, addig sztem nem.sebydani írta:Pénzt is raknék rá amúgy, hogyha Carlo menne már pihenni visszajön ZZ.Kerlon írta:
Aki ezt átélte valaha, abba ez beleivódik, ott lesz a DNSbe![]()
ZZ
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 30., hétfő 21:31
Pénzt is raknék rá amúgy, hogyha Carlo menne már pihenni visszajön ZZ.Kerlon írta:Aki ezt átélte valaha, abba ez beleivódik, ott lesz a DNSbesebydani írta: Zidane Hala Madrid insta poszt![]()
Jöhet vissza Davide segédjének![]()
![]()
ZZ
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 30., hétfő 21:25
Aki ezt átélte valaha, abba ez beleivódik, ott lesz a DNSbesebydani írta: Zidane Hala Madrid insta poszt![]()
Jöhet vissza Davide segédjének![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 30., hétfő 21:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 30., hétfő 20:58
lehet kell egy olcsó amerikai hírverésferni írta:Hát engem nem győzött meg videók alapján._Bushido_ írta: Fabrizio Romano hír.
Exclusive: Real Madrid are preparing opening bid for talented goalkepeer Gabriel Slonina, born in 2004. Chicago Fire are waiting for the first proposal to arrive soon for USMNT goalkeeper.
Mindenesetre kellene valaki ingyen megoldás a kapuba, idős, padtűrő, és Lunint kölcsönadni kis csapatba, megkötve, hogy játszatni KELL!
Labdát nem bír megfogni meg mintha a reakció ideje sehol nem lenne, rohadt lassan reagál a dolgokra, mintha rá lenne rakva egy minimális delay![]()
Utána mozdul meg kivédi, de nekem nagyon feltűnő volt.
MLSben ez belefér, sajnos máshol már nem igen.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 30., hétfő 20:39
Hát engem nem győzött meg videók alapján._Bushido_ írta: Fabrizio Romano hír.
Exclusive: Real Madrid are preparing opening bid for talented goalkepeer Gabriel Slonina, born in 2004. Chicago Fire are waiting for the first proposal to arrive soon for USMNT goalkeeper.
Mindenesetre kellene valaki ingyen megoldás a kapuba, idős, padtűrő, és Lunint kölcsönadni kis csapatba, megkötve, hogy játszatni KELL!
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 30., hétfő 20:33
Diego Lopez szerződése lejár a nyáron_Bushido_ írta: Fabrizio Romano hír.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 30., hétfő 20:28
1-2 hete Ospinat írták nagyon._Bushido_ írta: Fabrizio Romano hír.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. május 30., hétfő 20:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 30., hétfő 20:00
Manchester City chairman Khaldoon Al Mubarak: “I can confirm that there will be more players coming in this summer”.#MCFC
“We’ve in Haaland the best number 9 in the world - Julián Álvarez, one of the most talented strikers in South America… and there will be more signings”.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 30., hétfő 19:43
HozzászólásSzerző: Zorro » 2022. május 30., hétfő 19:43
Addig jó amíg ide ír, mert látni mire gondol - vagy fog - így talán meg lehet akadályozniRealista24 írta:Az a baj, elég, ha csak rágondol.hehetheoriginal írta:
komolyan megtiltanam hogy irjal akarmilyen temaban ami pozitiv lenne a csapatnak![]()
vagy legalabb a velemenyed ne ird oda utana![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. május 30., hétfő 19:40
Remy írta: Az a vonat egy kurva mély szakadék felé megy, erre még én se merek felszállni.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 30., hétfő 19:29
Azért is írtam, hogy nem lesz ebből semmi, de hát már se BL, se angolok, akik vért hánynak ránk éppen, szóval legalább van mivel elütni az időt.hehetheoriginal írta:Ahogy korabb mondtak, az analvonaton nincsen fék, bapparappa meg az egesz csalad ongyilok lesz, ha ez letrejonRealista24 írta:
Majd kisiklik velem együttEzen a vonaton nincs fék
![]()
De en ugy tudtam, hogy mar jelentkezett a citynel a gyerkőc
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 30., hétfő 19:27
Szép.Babinho írta:Ha már nem adsz linket legalább mesélj rólaRealista24 írta:
Akkor megmarad a pénzed
Ma láttam róla képet, elég odabaszarintósnak tűnik.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 30., hétfő 19:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 30., hétfő 19:26
Most dőlt el, hogy jönRemy írta: Az a vonat egy kurva mély szakadék felé megy, erre még én se merek felszállni.![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem