meg van egy olyan érzésem, hogy ki fogják szedni spa-t és monzát is előbb-utóbb.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. április 2., kedd 17:09
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. április 2., kedd 16:16
Mondjuk az austini palya szerintem pont hogy a jobbak koze tartozik.RaúlCF írta: nem is baj érte. unalmas szar pálya 1 gimmick-el ami 1 évig volt érdekes a döntött kanyarjával ami totál nem működik az f1-ben. ha ennyire nagy cucc a döntött kanyar hozzák vissza Indianapolist aminek történelme is van ilyen szar Texas meg Las Vegas helyett.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. április 2., kedd 16:11
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. április 2., kedd 16:05
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. március 26., kedd 21:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. március 26., kedd 21:02
Remélem azért nem kell Robinig várni a következő bajnokraalexoxladjackoxi írta:Ez egyébként nekem is pont a minap volt eszembe, volt Hakkinen, aztán egyből jött Kimi, pluszt még régebben még Keke is bajnok lett, aztán Bottas óta nem is nagyon hallani finnekről, pedig ő is benn van már 10+ éve a darálóban, és nem is egy nagyon extra versenyző. Előtte meg volt még az a balfácán Kovalainen pár évig.wZoLee7 írta:
megfordítom, kit mondanál, ki dobja el először? és most maradjunk a jobbnak tartott pilótáknál, tök egyértelmű hogy a Stroll félék nem úsznák meg. Nekem az elsők között ugrik be Russel neve, annyira benne van h bármikor eldobja.
Kellene már egy jó hidegvérű, nem sztárkodó finn ebbe a mezőnybe aki kiskora óta benzinnel eszi a müzlit reggel.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. március 26., kedd 20:35
Norris és Leclerc, előbbiben nem vagyok biztos, a monacói viszont szerintem fejben gyenge.wZoLee7 írta: megfordítom, kit mondanál, ki dobja el először? és most maradjunk a jobbnak tartott pilótáknál, tök egyértelmű hogy a Stroll félék nem úsznák meg. Nekem az elsők között ugrik be Russel neve, annyira benne van h bármikor eldobja.
Kellene már egy jó hidegvérű, nem sztárkodó finn ebbe a mezőnybe aki kiskora óta benzinnel eszi a müzlit reggel.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. március 26., kedd 20:24
Ez egyébként nekem is pont a minap volt eszembe, volt Hakkinen, aztán egyből jött Kimi, pluszt még régebben még Keke is bajnok lett, aztán Bottas óta nem is nagyon hallani finnekről, pedig ő is benn van már 10+ éve a darálóban, és nem is egy nagyon extra versenyző. Előtte meg volt még az a balfácán Kovalainen pár évig.wZoLee7 írta:megfordítom, kit mondanál, ki dobja el először? és most maradjunk a jobbnak tartott pilótáknál, tök egyértelmű hogy a Stroll félék nem úsznák meg. Nekem az elsők között ugrik be Russel neve, annyira benne van h bármikor eldobja.magnus666 írta: teljesen igaza van alonsonak. a mostani trendi mezőny jólfésült tagjai nincsenek hozzászokva a férfias harchoz a pályán.
hipotetikusan képzeljétek el 2005-2006 imolát a jelenlegi szimulátorbajnokokkal. vajon melyikük bírná el azt a nyomást tizen-huszon körön keresztül anélkül, hogy
a) eldobja az autót
b) belerongyol a másikba
Maxot és hamiltont nem ér mondani.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. március 26., kedd 19:52
megfordítom, kit mondanál, ki dobja el először? és most maradjunk a jobbnak tartott pilótáknál, tök egyértelmű hogy a Stroll félék nem úsznák meg. Nekem az elsők között ugrik be Russel neve, annyira benne van h bármikor eldobja.magnus666 írta: teljesen igaza van alonsonak. a mostani trendi mezőny jólfésült tagjai nincsenek hozzászokva a férfias harchoz a pályán.
hipotetikusan képzeljétek el 2005-2006 imolát a jelenlegi szimulátorbajnokokkal. vajon melyikük bírná el azt a nyomást tizen-huszon körön keresztül anélkül, hogy
a) eldobja az autót
b) belerongyol a másikba
Maxot és hamiltont nem ér mondani.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. március 26., kedd 19:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. március 26., kedd 19:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 26., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. március 26., kedd 19:43
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. március 26., kedd 19:32
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 25., hétfő 18:17
Ezt úgy mondod, mintha nem lenne top pilóta a mai napig.hehetheoriginal írta: Biztos van mar hi-tech jarokeret, amivel a boxbol kitamogatjak az autoig![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 25., hétfő 17:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 25., hétfő 17:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 25., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. március 25., hétfő 13:41
Az biztos, hogy Lawson még fejlődik, Ricnek meg lefelé ível a karrierje már évek óta. Arra leszek kíváncsi , hogy ő is csak ilyen beugrós csodabogár volt, mint De Vries, vagy tényleg tud majd hosszútávon is teljesíteni. Nekem a holland besülése is nagy meglepetés volt.Remy írta: Vissza se kellett volna hozni. Lawson johet is. Mindenki jobban jar.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 25., hétfő 12:48
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem