HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 17., kedd 11:31
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. január 17., kedd 11:02
hehetheoriginal írta:Meg csak fél órát neztem meg belölle, a kérdés, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mi a faszert nem akasztotta fel magat vagy tette a szajaba a pisztolyt az emberunk, mi a facom viszi elore 20 ev utan isziro4vr írta: Last of us
Azért ha az hbo odateszi a lóvét, és nem két majom írja a forgatókönyvet (lásd uccsó trónok harca évad) akkor az quality.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2023. január 16., hétfő 22:29
hehetheoriginal írta: Meg csak fél órát neztem meg belölle, a kérdés, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mi a faszert nem akasztotta fel magat vagy tette a szajaba a pisztolyt az emberunk, mi a facom viszi elore 20 ev utan is
HozzászólásSzerző: sebydani » 2023. január 16., hétfő 21:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. január 16., hétfő 21:15
Meg csak fél órát neztem meg belölle, a kérdés, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mi a faszert nem akasztotta fel magat vagy tette a szajaba a pisztolyt az emberunk, mi a facom viszi elore 20 ev utan isziro4vr írta: Last of us
Azért ha az hbo odateszi a lóvét, és nem két majom írja a forgatókönyvet (lásd uccsó trónok harca évad) akkor az quality.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 16., hétfő 20:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. január 16., hétfő 20:07
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. január 14., szombat 16:10
Na azt mar nem is tudom mit jelent.P. Krisz írta:Ő amúgy faszicsaj.A kiscsajban kételkedem![]()
Pár napja jelentette be, hogy genderfluid és nem bináris.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2023. január 14., szombat 15:13
Ő amúgy faszicsaj.A kiscsajban kételkedem
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 14., szombat 14:55
Makkom volt. Hála a blognak.soadroli írta: hol a tökömbe nézted már meg az egészet? még 1 részt se láttam fent sehol
Ha csak ebből a kommentből indulok ki, amit leírtál, akkor szerintem sikerült.lestat írta: A kiscsajban kételkedem hogy sikerul-e azt a szerethetőséget és szarkasztikus humort átadnia mint ami a játékban volt.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. január 14., szombat 14:53
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. január 14., szombat 14:52
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. január 14., szombat 13:23
Első játék az egy játéktörténelmi csoda.Remy írta: THE LAST OF US 1. évad: A játékkal nem játszottam, csak néhány fordulat van meg, illetve a második részt végigkövettem a TheVR csatornán. Kijött néhány spoilermentes kritika már és néhol vannak elnagyoltnak tűnő dolgok. A szuperlatívuszok szerintem nem feltétlen fogják megállni a helyüket, de annyi biztos, hogy egy minőségi kaland ez a sorozat. Látszik, hogy pénz volt itt dögivel, figyeltek a részletekre. Érzésre és látványra simán mozifilm minőség.
Egy kicsit több horrort elbírt volna az évad, mert amikor arra fókuszálnak, az eléggé ütős.
Pascal és Bella pedig számomra óriásiak voltak. Simán top casting, de mondom, nekem ez a játék ismerete nélkül van.
Egy seggel végigment, és nézném tovább is. Szerintem ez mindent elmond.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. január 14., szombat 13:16
De te egy seggel lenyomod a halálos szériát isRemy írta: THE LAST OF US 1. évad:
Egy seggel végigment, és nézném tovább is. Szerintem ez mindent elmond.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 14., szombat 13:08
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. január 13., péntek 8:34
ikelemen5 írta: Az ünnepek alatt két sorozatot láttam.
Acapulco: 10/8
Clark: 10/7
Tavalyi évből, amiket meg lattam és jó volt: Sárkányok haza, Black bird
Azt hiszem ennyi.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. január 13., péntek 8:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. január 13., péntek 0:06
HozzászólásSzerző: poronty » 2023. január 12., csütörtök 21:39
Nem a Telemázli show-ban volt ez az egyik játék? Emlékszem kapartak sorsjegyet, meg volt valami cucc, amit felhúztak és pattogott össze-vissza, aztán, ha eldöntötte a játékos bábuját, akkor kiesett. Lehet volt ott ilyen pénz elkapós szarság is.tisztan emlekszem, hogy a 90-es evekben ment es az emberke, aki beszallt a kabinba, bizonyos ido alatt probalt meg minel tobb repkedo bankjegyet elkapni, tomkodtek a zoknijukba, nadragjukba, stb, es a vegen, mikor lejart az ido, akkor kijottek es annyit nyertek, amennyit osszeszedtek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. január 12., csütörtök 14:38
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem