Szerk.: padre, az a fő motiváció

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. március 12., péntek 8:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 12., péntek 8:14
Onnan is elüldözi Higut?Mester77 írta: Most több helyen is azt olvasni, h már nem Európában, hanem az USA-ban folytatná. Állítólag felvette a kapcsolatot Beckhammel és az Inter Miamiba menne
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2021. március 12., péntek 8:09
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2021. március 12., péntek 8:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 12., péntek 8:02
Ez világos, de még mindig 250 millióan követik minden platformon és valahogy nem tudom elképzelni, hogy széles körben bárkit is érdekelne a Pirlo vezérelte JuveAnthony írta: Az a "boost" már rég volt, amikor odament vagy 4 éve, akkor volt egy kis részvényár emelkedés, de azóta jött egy kis covid is, eredmények pedig nem igazán.
Mostanában legalábbis mind arról olvasok, hogy óriási a fizetése, és szezon végén el kéne adni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 12., péntek 8:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. március 12., péntek 7:39
Vicces ez, hogy nem bírják a fizetését, amikor a pénzügyi térképen CR akkor boostot adott nekik, hogy elképesztő.Anthony írta: Nagyon úgy néz ki vége lesz CR Juventusos kalandjainak az év végén. Nem bírják a fizetését már, csóri Juve, nem is ártana nekik egy kis visszaesés, eleget dominálták a Serie A-t.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 12., péntek 7:23
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. március 7., vasárnap 14:46
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 7., vasárnap 14:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 3., szerda 18:39
KAG írta:Kerlon írta:
Én csak azt tudom, hogy Real Madrid Inter 3:2, Inter - Real Madrid 0:2 és nulla, az az nulla Lukaku gól született rajta.
És ugye azt tudjuk, hogy ő Európa legjobb csatára jelenleg. Ja és kiestek a BL-ből.![]()
![]()
![]()
Tegyél meg hozza 3 olyan "tenyt", amiről kurvara nem irtam es 5 extra rohogos fejet.
Akkor leszel vagány igazán.
Amit írtam, azt pedig továbbra is tartom.
Egyik támadó sem lenne képes jelenleg hasonló gólra velemenyem szerint.
Vagy fizikalis, vagy technikai hiányosság lenne mindenki esetében.
Néhány esetben mindkettő.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. március 3., szerda 18:35
Peldaul Hakimit visszakuldhetik ha nem tudjak kifizetni.El Sie7e írta: Nem csak Hakimi-t, hanem még Lukaku-t sem fizette ki az InterA MU Skriniar-t vagy Lautaro-t viheti ennek fejében. Mi is kinézhetnénk valakit onnan, ha nem tudnak fizetni
pl. Barella-t adnám nagyon
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. március 3., szerda 18:09
Kerlon írta:Én csak azt tudom, hogy Real Madrid Inter 3:2, Inter - Real Madrid 0:2 és nulla, az az nulla Lukaku gól született rajta.KAG írta: Lukaku nem kis gólt lőtt.
El nem tudnam kepzelni a jelenlegi keretből, hogy ezt barki lehozna egy derbin. (Kicsik ellen se)
Regen meg rotton voltunk hasonlo kaliberekkel...
És ugye azt tudjuk, hogy ő Európa legjobb csatára jelenleg. Ja és kiestek a BL-ből.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. március 3., szerda 17:47
Mondjuk egyik meccsen nem játszottKerlon írta:Én csak azt tudom, hogy Real Madrid Inter 3:2, Inter - Real Madrid 0:2 és nulla, az az nulla Lukaku gól született rajta.KAG írta: Lukaku nem kis gólt lőtt.
El nem tudnam kepzelni a jelenlegi keretből, hogy ezt barki lehozna egy derbin. (Kicsik ellen se)
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. március 3., szerda 17:38
Én csak azt tudom, hogy Real Madrid Inter 3:2, Inter - Real Madrid 0:2 és nulla, az az nulla Lukaku gól született rajta.KAG írta: Lukaku nem kis gólt lőtt.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. március 3., szerda 17:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. február 22., hétfő 0:20
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. február 21., vasárnap 17:10
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. február 15., hétfő 23:33
Es akkor Juve hol lenne Ceronaldo nelkul?illgner írta:
De talán nem túlzás azt állítani, hogy a csapat messze leggólerősebb játékosa nélkül ez a Milan kb. az 5. helyért lenne harcban.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. február 15., hétfő 23:24
De talán nem túlzás azt állítani, hogy a csapat messze leggólerősebb játékosa nélkül ez a Milan kb. az 5. helyért lenne harcban.KovaLlos írta: Kessi 7 gól,2 gólpassz,Theo 4-4,Leao 5-5,Ibra 14-1,de a többi nem csak elől áldogál.Csapatként jók inkább szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem