Es nagyon meglepodtem azon, hogy csak a Realt nem koveti
Erdekes mindenesetre, szamomra mindenkepp…
HozzászólásSzerző: IdentitásbólGyőzelem » 2022. október 21., péntek 23:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. október 21., péntek 10:12
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. október 21., péntek 9:26
Nem-e?dzsi91 írta:Válogatottban nem hoz ilyen ótvar formát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 9:11
A kerdesre nem valaszoltaldzsi91 írta:A story engem is hidegen hagyRealista24 írta: Engem nagyjából hidegen hagy a szitu dzsi.
De mit adott idén ez a CR a ManUnak?
350 percenként egy golt, összesen kettot.
Ezenkívül? Nem nézem a meccseiket, csak olvasom a híreket és elemzéseket, ezért kérdezem.nyár eleje óta feszültség van közte meg tenhag kozott amiert tavozni akart azóta csak folyamat provokálja az edző, hogy nincs megfelelő állapotban mert kihagyta az előszezont. Válogatottban nem hoz ilyen ótvar formát.
Ha valaki egy használható céronaldot akarna nem így állna hozzá mint pl tegnap. Ami egy ancelotti real esetében még beleis férne de annak a unitednek amelyik 6-1 szopik a citytol szerintem nem.
Tavaly tudta hozni magát a premjerligben. Amióta ez a kopasz van meg csak a feszkó van.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 21., péntek 9:05
Te miről beszélsz én már rég elengedtem pár trófea kiséretébenrikko írta:Miért vállalna be bármelyik TOP csapat egy hisztis,egoista, kiégett sztárt ?dzsi91 írta: A vb így all in lesz neki. Ha ott nagyot alkot még lehet valamelyik top csapat bevállalná ha ott sem akkor rip és irány az mls.
Szánalmasnak tartom amit tenhag művel. Nem azon csúszott el a dolog,hogy nem kezdőként számolt vele hanem ,hogy kb időhúzócserének akarta használni kis túlzással. Nyilván egy csapat nagyobb mint egy játékos de egy Céronaldot nem dobsz be 5 percre, akkor már inkább nem játszatod. Ez szimpla disrespekt.
Még moratanak sem tetszett amikor zz a 90ikben beakarta rakni, nemhogy egy céronaldonak. Vannak íratlan szabályok itt is azért és az ilyen kóklerek úgylátszik ezekkel nincsenek tisztában vagy csak szimplán leállt farkat méregetni a kopasz ami szintén fail mert nagy luxus ennek a unitednek egy használhatatlan céronaldo.
Nem arról a CR-ről beszélünk aki titeket a csúcsra vitt.
El kell engedni azt a Ronaldo-t. Neked is, a szurkolóinak is.
Hiába az egyik legnagyobb, a biológiát o sem győzi/ győzheti le. Eljárt felette az idő.
Értem én, hogy ne legyen időhúzó csere, de azt se várja, hogy a nullára amit hozzátett az eddigiekhez majd 90 perceket kap.
O úgy gondolja, hogy a hírneve elég lesz... Hát nem
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 21., péntek 9:02
A story engem is hidegen hagyRealista24 írta: Engem nagyjából hidegen hagy a szitu dzsi.
De mit adott idén ez a CR a ManUnak?
350 percenként egy golt, összesen kettot.
Ezenkívül? Nem nézem a meccseiket, csak olvasom a híreket és elemzéseket, ezért kérdezem.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. október 21., péntek 6:47
Miért vállalna be bármelyik TOP csapat egy hisztis,egoista, kiégett sztárt ?dzsi91 írta: A vb így all in lesz neki. Ha ott nagyot alkot még lehet valamelyik top csapat bevállalná ha ott sem akkor rip és irány az mls.
Szánalmasnak tartom amit tenhag művel. Nem azon csúszott el a dolog,hogy nem kezdőként számolt vele hanem ,hogy kb időhúzócserének akarta használni kis túlzással. Nyilván egy csapat nagyobb mint egy játékos de egy Céronaldot nem dobsz be 5 percre, akkor már inkább nem játszatod. Ez szimpla disrespekt.
Még moratanak sem tetszett amikor zz a 90ikben beakarta rakni, nemhogy egy céronaldonak. Vannak íratlan szabályok itt is azért és az ilyen kóklerek úgylátszik ezekkel nincsenek tisztában vagy csak szimplán leállt farkat méregetni a kopasz ami szintén fail mert nagy luxus ennek a unitednek egy használhatatlan céronaldo.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 21., péntek 6:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 21., péntek 1:24
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. október 20., csütörtök 22:34
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. október 20., csütörtök 21:22
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. október 20., csütörtök 20:58
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. október 20., csütörtök 19:17
Nagyon mélyül a szakadék, és már nem őt igazolják a meccsek, a gólok, a statisztikák.kodo írta: Kitettek a hetvegi keretbol a tegnapi miatt.
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. október 20., csütörtök 19:04
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. október 20., csütörtök 16:07
De azt ki látta?pheco írta: Látványosan lepacsizik Benzivel egy portugál-francia EB meccsen, miután gólt lőtt Karim, de rohadjon meg, hogy nem posztol az Instára![]()
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. október 20., csütörtök 15:06
Nem szeretek az ilyen cicaharcokba beleszólni, de végre valakipheco írta: Látványosan lepacsizik Benzivel egy portugál-francia EB meccsen, miután gólt lőtt Karim, de rohadjon meg, hogy nem posztol az Instára![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2022. október 20., csütörtök 13:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. október 20., csütörtök 8:29
Gratulált___Samy___ írta:Case?Pad'em írta:
Igen.
Amúgy az aranydinasztiánkból Isco, Xabi és Pepe se gratulált semmelyik social platformon!!![]()
Túl lett ez diskurálva, privátban biztos vagyok benne, hogy tiszteletét teszi majd Cé is.
Amugy erdekes, hogy a fent emlitett jatekosok sem gratulaltak publikusan, megis C van eloveve. Nem mintha barkit is elo kellene ilyesmiert venni, csak erdekes, hogy csak a portugalnal nezik ezt is.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. október 20., csütörtök 8:12
Case?Pad'em írta:Igen.realbeckham írta: Marcelo pl gratulalt most? Nem kovetem ezeket, sőt, nekem se instam, se twitterem sincs
Amúgy az aranydinasztiánkból Isco, Xabi és Pepe se gratulált semmelyik social platformon!!![]()
Túl lett ez diskurálva, privátban biztos vagyok benne, hogy tiszteletét teszi majd Cé is.
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. október 20., csütörtök 0:55
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem