Ferni, csak 2 dolog.ferni írta:A Tisza ereje az Orbán-ellenességben van, de te már megint olyanokat vizionálsz, hogy majd a Tisza lesz mostantól 20 évig kétharmaddal a hatalmon.Tisza: ezzel is tele a hócipőm egyébként. Ismét egy társadalom kritika: rohadtul elterjedt dolog, hogy ha valaki kritizálni meri az ellenzék új reménységét, akkor az csakis azért van, mert fideszes az illető. Oldalakat lehetne megtölteni azzal, hogy mennyi olyan előjele van a történetnek, mit ami 2010 előtt volt. DE! Ha jól emlékszem egyszer sem írtam itt senkinek azt, hogy ne szavazzon a Tiszára. Soha semmilyen kontextusban. Soha. Maximum leírtam, hogy én miért nem fogok rájuk szavazni és miért fogok másra.
Ha nem Orbán lesz hatalmon jócskán vissza fog esni ez az erő, ami most ennyire viszi a Tiszát, illetve amennyire szarban van az ország itt kétlem, hogy a kormányon bármit is növekedni fog a Tisza népszerűsége, egyetlen esélyük lesz a legnépszerűbb pártnak maradni ha tényleg végre vmi értelmes választás lesz 2030ra több párttal is és le lesz bontva ez a két pólusú rendszer.
1.: a szerelemben nincs barátság, ezt tudjuk. Én megértem a Te szerelmedet, hitedet, fogalmazzunk ahogy akarod, de szerintem egészségtelen, ha mindenkire rá akarod erőltetni. Értelmesebb lenni érdemi vitát folytatni dolgokról, mint ilyen nagy általánosságban beszélni.
2.: amit idéztem. Szinte mindennel ez van. Olyan szinten felnagyítotok, félremagyaráztok mindent, hogy az valami elképesztő. Emlékszem, mikor szóba jött, hogy 2/3-ad után meddig és hogyan lehet hatalmon a Tisza. Én azt mondtam (és mondom ma is), hogy ha ez bekövetkezik, akkor 2030-ban bőven elég lesz a Tiszának a hatalmon maradáshoz a Fideszre mutogatnia. Ebben lehet, hogy tévedek, mert a Fidesz 3 év alatt szétesik és egy 10%-os párt lesz, de akkor meg azt nem értem, hogy mi veszélyeztetné a Tisza újabb 2/3-ot, miért adnák fel egyáltalán? Mindent jól csinálnak, persze szarban vagyunk, de nagyjából tartják az ígért dolgokat, a Fidesz már nem tényező, mégis ki lenne rájuk veszélyes? A Kutyapárt? És miért akarnák az emberek leváltani azt a kormányt, ami jól kormányoz? És ugye itt 8 évről beszéltem/beszélek, nem 20-ról, mint ahogy azt Te mondod.
Szóval itt a nagy különbség, hogy míg Te úgy véled szerintem, hogy előbb kell a Tiszának a 2/3-ad ahhoz, hogy 4 év alatt megteremtse a demokrácia alapjait, majd önként visszalépve a politikától egy virágzó demokráciát hagyjon maga után, ahol sok sok párt közül mindenki arra szavaz, aki neki szimpatikus és kézen fogva elszökkenünk a naplementében, én inkább azt szeretném, hogy 4 év alatt bizonyítsa a Tisza, hogy mit tud és utána kapjon, ha megérdemli 2/3-ot, ha ez kell, vagy a Fidesz szétesése után alkotmányozzon 2/3-ad nélkül más pártokkal együtt.
Ti honnan ismertek ilyen embereket? Én személy szerint azt sem tudom, hogy ki ez a fószersoadroli írta: Váratlanul megjelent az M1 egyik legismertebb riportere a vecsési Magyar Infón
fú de fejberúgnám ezt a nyomorult fideszcsicskát![]()