Nyilatkozataiból valamint Carlo és Zz is hanyagolta őt majd hirtelen távoztak.A testbeszédét már szóba se hozom.dannen írta:az ilyen kijelenteseket lehet tudni, hogy honnan veszitek? naponta olvasok itt eleg erdekes dolgokat, mostmar gondoltam rakerdezek.pheco írta:A masodik es harmadik eveben elhitte, hogy o Ce szintjen van/lehet

Gareth Bale - 18
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Gareth Bale - 11
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Csak annyit kérdezek a rajongói szűk táborától, hogy Gareth, mint a talán legjobban fizetett játékosunk teljesítménye, mutatott játéka, hozzáállása arányban áll-e az anyagi elismerésével és szinte kirobbanthatatlan kezdő tagságával ? Szerintem a válasz egyértelmű.
ZZ (egyedül) ki merte pöckölni a csapatból, és szégyen, de egy filléres Lucassal előrébb voltunk a bajnokság egy részében, a spanyol játékos gyakorlatilag kiszorította a hasznos, hangyaszorgalmú játékával (sajnos már ez a teljesítmény is a múlté). Úgy tűnt, végre tovább áll a szezon végén, de ZZnél szakadt el hamarabb a cérna. Legalább addig maradt volna még a francia, amíg a walesi átigazolási papírjai átmentek volna valami jó minőségű japán faxon.
Minden évben várjuk a csodát, de emberünk rendre adós marad minden téren. Persze, voltak felejthetetlen, fontos pillanatai, de melyik játékosunknak nem ? Nem barsza vagyunk, a mi sikereink igazi csapatmunkák voltak. Ő a legnagyobb sztárunk papíron, mégsem hiszem, hogy nagyon sok szurkoló szaladgál 11es mezben. (Lásd CR, aki a teljesítménye mellett ezen a vonalon is törlesztette az árát szépen). Sajnos nagy dolognak kell történnie, hogy Perez eladja, hiszen Bale az ő kölyke. Annak idején egy kétségbeesett válasz volt az elnök részéről a zátonyra futott nejmár-sagára, meggyőződésem, hogy ezeket az erőforrásokat jobban is fel lehetett volna használni. Most úgy néz ki, hogy innen temetik. Bár egyszer Khedirát is elpattintották végre. Türelmesnek kell lenni.
(Ez az én véleményem, nem mérvadó, mert elfogult vagyok. Béla az egyetlen ember a keretben, akit utálok.)
ZZ (egyedül) ki merte pöckölni a csapatból, és szégyen, de egy filléres Lucassal előrébb voltunk a bajnokság egy részében, a spanyol játékos gyakorlatilag kiszorította a hasznos, hangyaszorgalmú játékával (sajnos már ez a teljesítmény is a múlté). Úgy tűnt, végre tovább áll a szezon végén, de ZZnél szakadt el hamarabb a cérna. Legalább addig maradt volna még a francia, amíg a walesi átigazolási papírjai átmentek volna valami jó minőségű japán faxon.
Minden évben várjuk a csodát, de emberünk rendre adós marad minden téren. Persze, voltak felejthetetlen, fontos pillanatai, de melyik játékosunknak nem ? Nem barsza vagyunk, a mi sikereink igazi csapatmunkák voltak. Ő a legnagyobb sztárunk papíron, mégsem hiszem, hogy nagyon sok szurkoló szaladgál 11es mezben. (Lásd CR, aki a teljesítménye mellett ezen a vonalon is törlesztette az árát szépen). Sajnos nagy dolognak kell történnie, hogy Perez eladja, hiszen Bale az ő kölyke. Annak idején egy kétségbeesett válasz volt az elnök részéről a zátonyra futott nejmár-sagára, meggyőződésem, hogy ezeket az erőforrásokat jobban is fel lehetett volna használni. Most úgy néz ki, hogy innen temetik. Bár egyszer Khedirát is elpattintották végre. Türelmesnek kell lenni.
(Ez az én véleményem, nem mérvadó, mert elfogult vagyok. Béla az egyetlen ember a keretben, akit utálok.)
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En ezt lattam rajta. Teljesen megvaltozott a hozzaallasa az elso szezonjahoz kepest, a teljesitmenye meg azzal csokkent is. Meg en ugy emlekszem, hogy voltak erdekes nyilatkozatok ugynoketol is, ami azt sugallta, hogy elhiszik, hogy o bizony Ce szintet megutheti. De engem tenylegesen a hozzaallasanak a megvaltozasa zavart.dannen írta:az ilyen kijelenteseket lehet tudni, hogy honnan veszitek? naponta olvasok itt eleg erdekes dolgokat, mostmar gondoltam rakerdezek.pheco írta:A masodik es harmadik eveben elhitte, hogy o Ce szintjen van/lehet
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyaltalan nem zavar teged semmi, ami vele kapcsolatos?Pipita írta:Nekem kurva sok szép emléket adott az ember, nem tudom nem imádni és nagyon boldog vagyok amiért itt volt, itt van és amiért láthattam Habfehérben.![]()
Az lehet hogy tegnap LV többet akart (egyébként ő kb mindig mindenkinél), nem tudom, de helyzetünk nem akkor volt, amikor Lucas focizott, hanem akkor, amikor Bale.
Az, hogy berelt helye volt evekig, akkor is amikor nagyon gyenge volt. A masodik es harmadik eveben elhitte, hogy o Ce szintjen van/lehet es meg is nott az arc.
A seruleseirol nem o tehet, de egy 100 millas huzoembernek szant jatekostol elegge zavaro, hogy barmikor kidolhet. Foleg nala, amikor sok-sok meccs alatt kezdett formaban jonni es lehozott par jo meccset, aztan jott is a menetrendszeru serules.
Ezek mellett a legzavarobb, hogy idegentest a csapatban, alig hallani 5-6 ev utan is spanyolul beszelni. Latszik, hogy nincs olyan szinten beilleszkedve, mint sok mas jatekosunk.
Illetve a nyilatkozatai, hogy Ce nelkul felszabadultabb a csapat, erre lofasz teljesitmenyt nyujtva lehozzak a klub leghosszabb goltalansagi rekordjat...
Emlekszem volt szo 1-2-3 eve itt a forumon, hogy a BBC-t meg kellene mar bontani es valaki irta, hogy Cevel kellene kezdeni, hat en ott kiakadtam. Sajnos latszik is, hogy miert. Ahelyett, hogy elvezne Bale, hogy o lehet a csapat elsoszamu golfelelose, nezhetjuk a motivalatlan lezengeset.
Az meg, hogy egy Lucasszal van osszehasonlitva, az meg mar reg rossz.
De azt megertem, hogy a tiszteletlen, mocskolodo velemenyeken ki vagy akadva. Azokat en se szeretem, foleg amikor a kiskedvenceim az aldozatok

Minden evben elmondom 2015 ota, hogy remelem nyaron eladjuk, egyszer csak bejon.
Szandekosan nem irtam a pozitiv dolgairol, azokat mar leirtatok, nagyjabol egyet is ertek vele. A megnyert kupak miatt nem lesz rossz emlek az itt eltoltott idoszaka, de azt erzem, hogy ezt nem a sajat teljesitmenyenek koszonheti.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
kevés akinek csak egy lába van.
mindig is az volt.
mindig is az volt.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
Mondjuk a khedira ozil higuain sorból kivenném di mariat, szerintem rohadt jó játékos a mai napig. A decimás döntőben azt a megindulast és "golpasszt" sose felejtem. Idén kifejezetten nagy segítségünkre lenne, bagóert meg lehetett volna venni a psgből.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Haha..okPipita írta:Ne vedd úgy magadra, nem rád értettem. Inkább az a probléma hogy jönnek a normálisan átgondolt kritikák (ez nem probléma), amitől begőzölnek a gyűlölöködők és jönnek a minősíthetetlen szarok, és mindig ez a történet vége.
De akkor legyünk egyértelműek: nem gondolom hogy legalja szintű nsos nyomorék vagy.
Szívesen a bókot.![]()

Azt hittem az én hozzászólásaim sem ütötték meg a szintet mert közvetlen utána írtad(nyilván van nekem is olyan néha sajnos, még ha nem is akarom..pláne meccs közben szokott). De most azt éreztem nem volt ilyen.
Akkor értelek.
A begőzölt emberekkel nem tudok mit csinálni. Engem is zavar a szélsőségesség(minden szinten) és az elfogultság.
Azért Balenek köszönhetünk fontos pillanatokat is, ezt nem kellene elfelejteni.
Személy szerint én csak azt vártam tőle is és egyébként Iscotól is, hogy kilépnek a sorból és nem fogjuk annyira megérezni CR hiányát. Bennük igenis van tehetség.
Talán ha lenyugszik a csapat lesz jobb stratégia és játék, akkor Bale is jobb lesz. Ez a tiki-taka nem is kimondottan az ő skilljeire épülő dolog, ő a futás, beadás, lövésben jó.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ne vedd úgy magadra, nem rád értettem. Inkább az a probléma hogy jönnek a normálisan átgondolt kritikák (ez nem probléma), amitől begőzölnek a gyűlölöködők és jönnek a minősíthetetlen szarok, és mindig ez a történet vége.
De akkor legyünk egyértelműek: nem gondolom hogy legalja szintű nsos nyomorék vagy.
Szívesen a bókot.
Szívesen a bókot.

- Steve
Akkor ezek szerint a legaljadékabb nso fórum szinten beszéltem én is csak Baleről..
Értem.
A legjobb, hogy utána leírjuk mind uazt. Nekem, ahogy említettem az a bajom, hogy tudna Bale többet. Benne lehetne az extra, várom is tőle, néha ha felpörög jön is a jó játék. Majd takarékon focizgatás meccsekig.
De lehet rosszul látom. Sőt nso szinten, hogy sértegessük egymást.

Értem.
A legjobb, hogy utána leírjuk mind uazt. Nekem, ahogy említettem az a bajom, hogy tudna Bale többet. Benne lehetne az extra, várom is tőle, néha ha felpörög jön is a jó játék. Majd takarékon focizgatás meccsekig.
De lehet rosszul látom. Sőt nso szinten, hogy sértegessük egymást.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Balenek a retek hozzáállásával van baj. Rendre... Lehetne használni, ha éppen egészséges. Sőt, egy jó kontrafociban bőven jó lehetne, de amíg nem azt toljuk, addig ő is, és mi is szenvedünk.
De, ha legalább akarna. Pörögne, közdene. Mint anno, az első évében. Imádtam. Most már CR sincs itt, simán csilloghatna az ember, főleg ebben a szezonban. Erre továbbra is képtelen folyamatos értékelhető teljesítményre. Pont most lenne a legnagyobb szükségünk egy jó Balere.
De, ha legalább akarna. Pörögne, közdene. Mint anno, az első évében. Imádtam. Most már CR sincs itt, simán csilloghatna az ember, főleg ebben a szezonban. Erre továbbra is képtelen folyamatos értékelhető teljesítményre. Pont most lenne a legnagyobb szükségünk egy jó Balere.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Tehát nincs rá szükség.Lecserélhetetlen érinthetetlen Céronáldóként nincs rá szükség.

Taktikai elemként 50 meccs, ahhoz bírni kéne 50 meccset. Egy szezonban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2018. október 24., szerda 20:04-kor.
- Pipita
Di María meg Khedira tagja volt a Décima-csapatnak, de egyébként igen, ezek a játékosok fejben kevesek, nem bajnokok, de ettől még elképesztő milyen mocskot kaptak itt. Még barca-szurkolóktól is gusztustalan lett volna olvasni, de madridistáktól főleg ütött.
Mondanám hogy egyszer vége lesz de úgyse, mindig lesz valaki.
Mondanám hogy egyszer vége lesz de úgyse, mindig lesz valaki.

khedirával és dimariával is nyertünk bl-t tehát már csak jól hangzik hogy ráfogjuk hogy a távozásuk miatt nyertük halálra magunkat, csak ez nem ok lesz hanem tény és semmi több.
és mikor itt voltak akkor sem voltunk messze a bl döntőtől és/vagy győzelemtől. bayern ellen visszaálltunk, bvb ellen csak az első félidőben 3 ziccer maradt ki.
és mikor itt voltak akkor sem voltunk messze a bl döntőtől és/vagy győzelemtől. bayern ellen visszaálltunk, bvb ellen csak az első félidőben 3 ziccer maradt ki.
Ahogy ezek a játékosok leléptek nyertünk, megnyertük 12 év után a BL-t, majd még 3-at.Pipita írta:ilyen volt Higuaín topikja, ilyen volt Di María topikja, Khedira, Özil, mndig meg voltak a fórum szerinti gyenge láncszemek, akikre folyamatosan ömlött a fos jobban mint a legaljadékabb nso fórumokon.

- Pipita
Nem-nem, mindig van legalább egy játékos, akinek a topikját csak akkor érdemes olvasni, ha agyérgörcsre vágysz. Időnként ilyen Benzema topikja, ilyen volt Higuaín topikja, ilyen volt Di María topikja, Khedira, Özil, mndig meg voltak a fórum szerinti gyenge láncszemek, akikre folyamatosan ömlött a fos jobban mint a legaljadékabb nso fórumokon.
A korszakos csapatban ez a figura Bale. Megesik.
Nekem kurva sok szép emléket adott az ember, nem tudom nem imádni és nagyon boldog vagyok amiért itt volt, itt van és amiért láthattam Habfehérben.
Az lehet hogy tegnap LV többet akart (egyébként ő kb mindig mindenkinél), nem tudom, de helyzetünk nem akkor volt, amikor Lucas focizott, hanem akkor, amikor Bale.
inkább focizni jönnél egyszer
A korszakos csapatban ez a figura Bale. Megesik.
Nekem kurva sok szép emléket adott az ember, nem tudom nem imádni és nagyon boldog vagyok amiért itt volt, itt van és amiért láthattam Habfehérben.

Lecserélhetetlen érinthetetlen Céronáldóként nincs rá szükség. Taktikai elemként évi 30-40 akár 50 meccsre tökéletes tagja a csapatnak, szerintem fontos játékos és bővnelehet használni. Madridistaként képes vagyok teljes mellszélességgelállítani, hogy idevaló.ha valaki képes madridistaként teljes mellszélességgel állítani, hogy idevaló (és most nem a sérülékenységéről van szó, arról nem tehet), azzal szerintem baj van. De győzzetek meg az ellenkezőjéről.
inkább focizni jönnél egyszer

- Steve
Ezt a vitaalap hisztit most én sem értem..Faust írta:Milyen vitaalapról beszélünk? Mit lehet felhozni a statjain, (amiknél ugye a foci azért lényegesebben több) és azon kívül, hogy ha már itt van, belőle kell főzni?
Nem hiszem hogy pár emberen kívül ne lehetne itt vitázni észérvekkel. Más kérdés hogy cimboránkkal kapcsolatban nehéz felhozni. Valóban nem akkora trágya mint aminek be van állítva, viszont ha valaki képes madridistaként teljes mellszélességgel állítani, hogy idevaló (és most nem a sérülékenységéről van szó, arról nem tehet), azzal szerintem baj van. De győzzetek meg az ellenkezőjéről.
Nem tudom miért ne lehetne itt egymást meggyőzni, vitázni.Azért elég értelmes beszélgetések szoktak lenni..
- Steve
Akkor lehet, hogy én láttam más meccset, de nekem nem tetszett amit produkált. Eltűnt, nem vállalt fel futásokat, féltette a lábát. Amikor húzott 1-2 váratlant jött is a helyzet.Pipita írta:Tök komolyan, nekem kifejezetten tetszett ahogy mozgott és hasznosabb volt szerintem a két vetélytársnál, Lucasnál és Benzemánál is.
Nem koncentráltam 1000%-ban a meccsre de le vagyok sokkolva hogy ennyire durván alázva van.
Bár már megszokhattam volna.![]()
Pl. az a gyönyörű gólpassz, meg volt még kb 2 megindulás.
De amúgy LV többet tett le és akart.
Engem annyiban zavar Bale, hogy tőle várnék valami extrát, mert benne meglenne ez az extra, de mégsem jön ki.Komolyan olyan néha, mint ha nem akarna focizni.Nem LV-től várom pl. az extrát.
Milyen vitaalapról beszélünk? Mit lehet felhozni a statjain, (amiknél ugye a foci azért lényegesebben több) és azon kívül, hogy ha már itt van, belőle kell főzni?
Nem hiszem hogy pár emberen kívül ne lehetne itt vitázni észérvekkel. Más kérdés hogy cimboránkkal kapcsolatban nehéz felhozni. Valóban nem akkora trágya mint aminek be van állítva, viszont ha valaki képes madridistaként teljes mellszélességgel állítani, hogy idevaló (és most nem a sérülékenységéről van szó, arról nem tehet), azzal szerintem baj van. De győzzetek meg az ellenkezőjéről.
Egy közel 100milkás játékostól azért többet várjunk már, ha nem képes rá vagy nem akarja akkor el kell tőle köszönni. Voltak szép dolgai, de annak már vége, látni rajta ezt a semmit és nem 1 meccsről beszélünk hog jaj szegény, ne bántsuk. Közel 100milka atyaég...
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
eleve ott a baj, hogy perez újra és újra belefut ezekbe a túlfújt északi favágókba.
alapból nem illik ide semmilyen szinten.
de még ráadásul balfasz is , és meg se szakad a mezért.
már ha épp szó szerint nincs szétszakadva valami a lábában...
de szöveg az van, csak mert beakadt pár szerencsés lövése fontos meccseken.
alapból nem illik ide semmilyen szinten.
de még ráadásul balfasz is , és meg se szakad a mezért.
már ha épp szó szerint nincs szétszakadva valami a lábában...
de szöveg az van, csak mert beakadt pár szerencsés lövése fontos meccseken.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan