Isco - 22

Archívum
realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

Re: Isco - 23

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2015. május 9., szombat 18:52

Végre valaki kinyitott a száját. Az a baj, h egyből off lesz neki. Ezt nem fogják tűrni. Pedig a többiek is felemelhetnék a hangukat ilyenkor.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 9., szombat 15:46

Egyáltalán nem pártolom a médiában való sírást, de ha Carlo egyáltalán nem beszélt vele erről, vagy igen, és annyit mondott hogy ha a BBCJ egészséges, akkor... Érthető hogy kitört belőle az elkeseredettség.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 9., szombat 15:44

Kerlon írta:Inkább azért sóvároghat, hogy Bale a semmire kapja a kiemelt szerepet, Isco meg Modric sérülése óta ott játszott, ahol a mester kérte és nem mellesleg sokszor volt a csapat egyik húzóembere. Tavaszra kicsit elfogyott, aztán még kapott is egy gyomrost az edzőjétől. Én bírom Carlot, ha nem nyerünk semmit se, akkor sem küldeném el, de ezek a döntései nagyon rosszul sülnek el.
Ezt nem is lehet vitatni. Viszont nem az a megoldás amit Isco csinál. A sajtóban nem lehet össze-vissza nyilatkozni. A teljesítménye visszaesett, ezt kell először is elismerni. Utána menni Carlo után és közölni vele mi a gondja. Ha kaparni fog visszakerül, ha akkor sem közölni kell az edzővel, hogy neki is ideje elgondolkodnia azon, ki viszi előre a csapatot...a sajtóra egy ilyen ügyben soha sincs szükség.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 9., szombat 15:29

Inkább azért sóvároghat, hogy Bale a semmire kapja a kiemelt szerepet, Isco meg Modric sérülése óta ott játszott, ahol a mester kérte és nem mellesleg sokszor volt a csapat egyik húzóembere. Tavaszra kicsit elfogyott, aztán még kapott is egy gyomrost az edzőjétől. Én bírom Carlot, ha nem nyerünk semmit se, akkor sem küldeném el, de ezek a döntései nagyon rosszul sülnek el.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 9., szombat 15:26

én meg azt nem értem, h h lehet azért kritizálni iscot, amiért kb marcelo "hátvédjeként"i posztot tölti be. hol van ez az ő valódi pozíciójához képest ahol ki is tudná hozni a saját teljesítményét? a gyerek totálisan vissza van fogva. és mióta is ennyire gyenge a teljesítménye? na ugye, mindenki tudja. (igen én is látom, h közel sem azt hozza amit tud és amit elvárnánk tőle, de az imént leírt dolgok miatt ez nem is meglepő..nem az a poszt..)

és továbbra is tartom, h emberekről beszélünk, nem robotokról akiket beprogramoznak, h te itt vagy, te ott vagy, te most nem játszol, stb.. vannak érzések, ezek különböztetnek meg minket. teljes érthető a csalódottsága, ami nyílván a teljesítményére is kihat.
nem hianyzik, hogy meg a media is rank szalljon.
a média az mindig a real madridon volt, van és lesz is.
lásd: amiről beszélünk épp.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 9., szombat 15:22

En ertem, hogy Isco csalodott amiatt, hogy Bale a gyenge teljesitmenye ellenere is folyamatosan kezdo, raadasul parszor pont az o karara, ennek ellenere csapaton belul o toltotte a hetedik legtobb idot a palyan (ez most csak a bajnokikra vonatkozik), meg annak ellenere is, hogy az elso 7 meccsen csak 2x volt kezdo.

De nem is ez a lenyeg. Oke, Isco csalodott, de muszaj pont a BL elodonto visszavagoja elott viszalyt keltenie csapaton belul? Tesz egy ilyen kijelentest, valamilyen modon az ujsagiro fulebe jut, elkezdenek rola pletykalni, stb. Igy is hatalmas nyomas van a jatekosokon, nem hianyzik, hogy meg a media is rank szalljon.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 9., szombat 15:21

1. Bale egészen szarul játszik a visszatérése óta. Jó meccse nem is volt.
2. Isco azóta játszik jelentősen szarabbul mióta kirakták gondolkozás nélkül a kezdőből.

Jamesnál sem biztos, hogy sokkal jobb ez az arány.
ateeemadrid írta:Számomra is meglepő, hogy mennyien tartjátok érthetőnek és természetesnek a dolgot, hogy a csapat egyik játékosa a médiában sír és kritizálja az edzőjét... Leszarom, hogy mennyire jogos, beszéljen négyszemközt Carloval.

Szerintem semmilyen körülmények között nem érthető az, ha valaki a médiában panaszkodik a csapat problémáiról, pláne ha a teljesítménye is hagy bőven kivánni valót maga után.
Senki nem is fogadja ezt el. A Carlo döntéseinek a jogossága a fő vita téma. Legalábbis a részemről. Mert, ha a teljesítményről van szó, akkor nyugodtan elővehetjük a többi riválist és összehasonlíthatjuk a hasznosságukat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 15:16

Látod hogy lehet :D
En ertem az érveket, es en orulnek a legjobban ha nem Balet kene nezni hanem a kis gorbelabut, de ilyen hozzáállással nem lesz nagy jövője Madridban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. május 9., szombat 15:15

Számomra is meglepő, hogy mennyien tartjátok érthetőnek és természetesnek a dolgot, hogy a csapat egyik játékosa a médiában sír és kritizálja az edzőjét... Leszarom, hogy mennyire jogos, beszéljen négyszemközt Carloval.

Szerintem semmilyen körülmények között nem érthető az, ha valaki a médiában panaszkodik a csapat problémáiról, pláne ha a teljesítménye is hagy bőven kivánni valót maga után.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 9., szombat 15:14

Realista24 írta:Irom mashogy. Carlonak nyomatni kell a bullshitet minden fronton. Be kene állni mögé a sorba.
Vagy lehet puffogni, ha lenne mire. De Isco mire? Nehány jo meccsre? Mert ahány jo meccse van, annyi rossz is.
Továbbra is a néhány jó meccset puffogtatod, de annyian leírták már hogy miért nem értenek veled egyet, én közéjük tartozom, nem akarom ismételni az eddigeket. Ennyire makacs hozzáállással nem lehet fórumozni :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 15:09

Irom mashogy. Carlonak nyomatni kell a bullshitet minden fronton. Be kene állni mögé a sorba.
Vagy lehet puffogni, ha lenne mire. De Isco mire? Nehány jo meccsre? Mert ahány jo meccse van, annyi rossz is.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 9., szombat 15:08

Realista24 írta:
tucsoki írta:Ha Ancelotti hangoztathatja azt, hogy bármi lesz a BBC játszani fog, akkor Isco is elpanaszolhatja hogy neki nem fekszik majd a jövőben a fix csere szerep.
Ancelottit kérdezik, Iscot nem.
Nem kérdezhette egy újságíró?

Isco eddig csendben volt, nem véletlen hogy most már nyilvánosan panaszkodik. Talán le kellene állni Ancelotti minden áron megvédésével.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 15:05

tucsoki írta:Ha Ancelotti hangoztathatja azt, hogy bármi lesz a BBC játszani fog, akkor Isco is elpanaszolhatja hogy neki nem fekszik majd a jövőben a fix csere szerep.
Ancelottit kérdezik, Iscot nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 9., szombat 14:18

ezt nem lehet egy munkahellyel összehasonlítani, ez sokkal több tényezőből áll.
karrierről beszélünk, egy olyanról ami egy átlag 15 évet foglal magába, ahol kinövi az ember magát. nem 63 éves korig fog dolgozni az "ejjj ráérek én még jó ez így nekem" stílusban.

ha valakinél meg az a megoldás, h akkor keressen másik csapatot.. aztán meg lehet zsoldosnak hívni. az tényleg mennyivel szimpatikusabb..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 9., szombat 14:18

Ha Ancelotti hangoztathatja azt, hogy bármi lesz a BBC játszani fog, akkor Isco is elpanaszolhatja hogy neki nem fekszik majd a jövőben a fix csere szerep.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 9., szombat 14:13

Realista24 írta: Mit akarsz megnézni? :lol: minden cégnél vannak ilyenek, a réginel is volt, az újnál is van. Jaj de gyerekek vagytok meg.
Senkiházi szardarab volt a srac, de a nyelve szep hosszu volt? Es? Leszartam. Magammal foglalkoztam, a saját munkámmal. Ha elégedetlen lettem volna es nem tudok változtatni, keresek másikat.
Ez tökre így van egy sima munkahelyen, csak egy Real Madrid annyiban más, hogy itt szurkolók véleménye is nagyon sokat számít, hogy kit akarnak látni játszani hétről hétre. Szóval értem, hogy akkor Isco keressen másik munkahelyet ha ez nem fekszik itt neki, de itt az nem kihagyható a tételből, hogy ha a madridisták többsége ezzel nem ért egyet, akkor nyomást gyakorolhatnak a vezetőségre, hogy hozzon helyes döntést és tartsák itt Iscot. És tény, Isco erre próbált rájátszani a szavaival. Ez mondjuk valóban nem a legtisztább problémamegoldási mód, és ez azért is szar, mert a szurkolókhoz nyúlni ilyen ügyben ugye kábé az utolsó kísérletek egyike szokott lenni a dobbantás előtt. Lehet, már itt tartunk, és Isco lépni fog?

Én meg itt akarom látni játszani, mert nem csak reménybeli tehetség, hanem sokat ad a csapatnak, és élvezet nézni a megmozdulásait. Nagyon szomorú lennék, ha elmenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Simi 2015. május 9., szombat 14:14-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 14:10

Az ilyenek nem véletlenül szivárognak ki. A jatekos direktben nem nyilatkozhatja le.
Ügynök, barát, apa, anya, asszony felkeres egy újságírót, aztan meg is van oldva. A jatekos meg hivatalosan tagadhatja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. május 9., szombat 14:07

itt sincs megadva, hogy kinek nyilatkozta, vagy valami forrás megjelölve. azt írja, hogy "mondta isco a meccs után". egyik mérkőzés utáni nyilatkozatban sem láttam, ott nem mondhatta, meg nem is mondana. akkor?
azt hittem arra gondolsz, hogy marcán nem jelent meg a hír. de egyébként én sem tudom, hogy mennyi valóságalapja van a dolognak, reméljük semennyi.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 9., szombat 14:03

Kerlon írta:
Realista24 írta:Ha mindenki pofázna azért ami nem tetszik neki, anarchia lenne. Ez nem igy megy. Ez is egy munkahely.
Megnézem, hogy te hogy állnál a munkádhoz, ha egy olyat preferálnának veled szemben, aki szarabbul csinálja azt és még többet is fizetnek neki.
Mit akarsz megnézni? :lol: minden cégnél vannak ilyenek, a réginel is volt, az újnál is van. Jaj de gyerekek vagytok meg.
Senkiházi szardarab volt a srac, de a nyelve szep hosszu volt? Es? Leszartam. Magammal foglalkoztam, a saját munkámmal. Ha elégedetlen lettem volna es nem tudok változtatni, keresek másikat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. május 9., szombat 14:02

dannen írta:de amúgy valahol megjelent már, hogy ezt mondta? :mrgreen: mert én még nem láttam marca-n se pl., az pedig biztos lehozná. lehet vak vagyok de akkor valaki linkeljke már be, ne fölöslegesen menjen a vita :lol:
marcán fent volt

Vissza: