amint haza értem már töltöm is le és nézem még ha reggelig fent leszek akkor is

Atletico: Kaput eltaláló lövések 0...sokat elmond
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 30., szombat 17:07
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. november 30., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 26., kedd 12:00
Ja a 23 CdR nyilván magasabban qualifikált mint 2X BL döntőt játszatni,vagy KEK-et nyerni vagy 2X UEFA kupát.De mondom,nem kifejezetten érdekel,legyen úgy...nem is érdemes, mivel ha a valencia összes kupáját összeadjuk, tényleg mindent, akkor még az a 23 se jön ki amennyit a bilbao a király-kupából nyert. és hol van a többi.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 26., kedd 11:47
nem is érdemes, mivel ha a valencia összes kupáját összeadjuk, tényleg mindent, akkor még az a 23 se jön ki amennyit a bilbao a király-kupából nyert. és hol van a többi.Ha minden sorozatot nézünk akkor a 3.De nem vitatkozom,legyen 5.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 26., kedd 11:40
Hát lehet a korEzt most nem bántásból mondom,de nem először veszem észre,hogy morientes,vagy Géci kis problémátok van az évszámokkal :) (no offense) (remelem nem haragudtok meg hogy megjegyzem)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 26., kedd 6:39
15 éves kora ott játszik.Lizarazu is francia volt.Amorebieta meg venezuelai.Gondolom lehet hogy van baszk kotodese az osok kozott,de ez nem biztos. Manapsag lazabban veszik ezt a Bilbaonal. Nem is mindenki baszk,es elofordul 1-2 kulfoldi,de ok fiatal koruk ota ptt jatszanak.Anis írta: mi lett a Bilbao elvével? Mit keres egy francia a keretükben? (Aymeric Laporte)
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 26., kedd 6:21
istenem.aki megteremti a különbséget a góljaival = győztes gólokat szerez.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 26., kedd 0:31
biztosra veszem, hogy nem lesz kirúgva. Onnan is kb csak egy gólvágó hiányzik (persze mások is, de egy góllövő csatár kéne nagyon) aki megteremti a különbséget a góljaival = győztes gólokat szerez. de Santa Cruz már nem feltétlen ilyen. Amúgy Bilbaotól ki lehet kapniuk, sokkal jobbak. De a Malaga a középmezőnyre jó lehet idén. kár hogy szétment az a keret, elég jól indultak.Toti írta:van egy olyan érzésem, h schuster már nem sokáig fogja húzni a malaganal.
14bajnokin 3győzelem.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 25., hétfő 23:47
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 25., hétfő 23:41
7 piros!'shutterisland írta:9 meccsen eddig 39 gól.és 6 piros.
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 25., hétfő 23:25
Hű basszus... 98-ba tuti nézzem mert ott lettem Zizu fan amire még a vb tett egy lapáttal:), de nekem valamiért a juve elleni nekem 2000-es döntőre rémlett... Kicsit megcsùsztam a számokkalMyStiQ írta:Az 1998-ban volt, Mijatovic góljával nyertünk. 2000-ben a már említett Valencia elleni 3-0, többek között McManaman és Raúl máig emlékezetes góljaival, 2002-ben pedig Raúl és Zidane góljainak, illetve Cesar sérülését követően Casillas bravúrjainak köszönhetően 2-1. Istenem azok az utolsó percek... Éveket öregedtem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 25., hétfő 23:19
De jó nektek, hogy átélhettétek már, hogy BL-t nyert a csapatMyStiQ írta: Istenem azok az utolsó percek... Éveket öregedtem.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 25., hétfő 23:19
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. november 25., hétfő 23:16
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 25., hétfő 23:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 25., hétfő 23:13
Remy írta:2000-benGéci írta:Nekem így hirtelen a Bayern elleni tizik rémlettek, de a másik hirtelen nem ugrik be, hogy ki ellen :S... Talán a MU ellen? Csak tippem van így hirtelenReal Madrid 3 - 0 Valencia
Morientes
McManaman
Raúl
Kevertem bocsánat a leverkusen meccselJa,2002-be ellenünk(Zidane)
Az a Leverkusen volt
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 25., hétfő 23:11
2000-benGéci írta:Nekem így hirtelen a Bayern elleni tizik rémlettek, de a másik hirtelen nem ugrik be, hogy ki ellen :S... Talán a MU ellen? Csak tippem van így hirtelen
Az a Leverkusen voltJa,2002-be ellenünk(Zidane)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 25., hétfő 23:09
Ja,2002-be ellenünk(ZidaneNekem csak a mai összefoglaló után jött egy kis merengésem, hogy régen a Canizares, Mendieta? féle Valencia, ha jól rémlik BL döntőt játszott. Most meg...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 25., hétfő 23:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 25., hétfő 23:00
ráadásul 2x is egymás után... eléggé szerencsétlenek voltak, pláne, hogy a másodikban csak a büntető párbajban buktak el a Bayern ellen.Géci írta:Nekem csak a mai összefoglaló után jött egy kis merengésem, hogy régen a Canizares, Mendieta? féle Valencia, ha jól rémlik BL döntőt játszott. Most meg...
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem