HozzászólásSzerző: Remy » 2019. február 13., szerda 12:29
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. február 13., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 13., szerda 11:59
Tavaly is nagyon faszán elbohóckodott a balszélen.Megvert akár 3-4 embert is de kapura lövés nem sokszor lett belőle.Nem mondom,hogy vele nem nyertek volna de azért simán benne van,hogy a későbbiekben az ő bohóckodásai nem fognak már beleférni.dannen írta:igen, nyilvan a vilag egyik legjobb tamadojaval a kezdoben (a 34 eves dani alves helyett lol) rosszabbak lettek volna.Anthony írta:Mondjuk Neymi szerintem csak hátráltatta volna a PSG-t.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 13., szerda 11:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. február 13., szerda 11:40
HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. február 13., szerda 11:37
Papíron lehet hogy az egyik legjobb, de a XXX 3. része meg a smack leves haján kívül mást nem tett le az asztalra.dannen írta:igen, nyilvan a vilag egyik legjobb tamadojaval a kezdoben (a 34 eves dani alves helyett lol) rosszabbak lettek volna.Anthony írta:Mondjuk Neymi szerintem csak hátráltatta volna a PSG-t.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. február 13., szerda 11:01
A világ egyik legjobb támadójával, aki az idő egyik részében összevissza cselezget teljesen haszontalanul, a másik részében meg fetreng a földön. És védekezésben feltételezem nem tesz hozzá túl sokat.dannen írta:igen, nyilvan a vilag egyik legjobb tamadojaval a kezdoben (a 34 eves dani alves helyett lol) rosszabbak lettek volna.Anthony írta:Mondjuk Neymi szerintem csak hátráltatta volna a PSG-t.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2019. február 13., szerda 5:51
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2019. február 13., szerda 0:52
Még az ősszel, Mourinhoval a kispadon volt a Newcastle ellen már a 10.percben 0-2, és onnan fordítottak 3-2re (70 - 76 - 90.percben lőtt gólokkal). Nagyszerű 2.félidő volt a MU részéről!M1Ö írta:Akkor problémák vannak a memóriámmal, mert tényleg követem őket.Caraway írta:Egyiken se. Egyedul a Burnley ellen kerultek eddig hatranyba a 11 meccsen, de ott ugye ahogy irtad 0-2rol visszahoztak 2-2 re.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. február 12., kedd 23:34
Akkor problémák vannak a memóriámmal, mert tényleg követem őket.Caraway írta:Egyiken se. Egyedul a Burnley ellen kerultek eddig hatranyba a 11 meccsen, de ott ugye ahogy irtad 0-2rol visszahoztak 2-2 re.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. február 12., kedd 23:29
A rutin és a sikeréhes fiatalok, akik felszántják a pályát.dzsi91 írta:
Összefosni azért nem fogom magam senkitől. Itt iszonyat sokat számít már a rutin,abból pedig még mindig nekünk van a legtöbb. Én bizakodó vagyok és azt mondom hasta el final!
HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. február 12., kedd 23:29
Egyiken se.M1Ö írta:Akkor melyik meccsen fordítottak -2-ről?Caraway írta:Nem tudom milyen csoda forditasrol beszelsz, 0-2 re nyertek idegenbe a Castle ellen.Pedig az összes meccsüket nézem.
Lényeg a lényeg, hogy nagyon árnyalt ez a kép, mert közel sem olyan meggyőző a csapat, mint amit Ole statisztikája mutat. De Gea parádék, mákok, utolsó perces gólok. Nyílván javult a játék Mou MU-jához képest, csak már ahogy írtam, olyanokat vízionáltak a fanok, ami nincs meg a csapatban.
HozzászólásSzerző: flori » 2019. február 12., kedd 23:26
Nagyon korai még, de összefosni valóban nem kell magunkat senkitől, nincs olyan kiemelkedő csapat. Atletico és a Bayern tehet egy szíveséget. Ha a barcát elkapja a csapat február végén, és megvan az Ajax is akkor azt mondom bizakodhatunk ismét.Összefosni azért nem fogom magam senkitől. Itt iszonyat sokat számít már a rutin,abból pedig még mindig nekünk van a legtöbb. Én bizakodó vagyok és azt mondom hasta el final!
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. február 12., kedd 23:24
Akkor melyik meccsen fordítottak -2-ről?Caraway írta:Nem tudom milyen csoda forditasrol beszelsz, 0-2 re nyertek idegenbe a Castle ellen.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. február 12., kedd 23:16
Nem tudom milyen csoda forditasrol beszelsz, 0-2 re nyertek idegenbe a Castle ellen. Amugy meg szerintem pozitivan allhattak a meccshez a szurkolok, elvegre egy foshalmaz ideny kozepen ahol mar lemondtak a top4-rol is jott Ole es 11/10 meccset megnyert, es mar megeloztek a Chelseat meg az Arsenalt is -11 pontos hatranybol. 2 honap alatt nem fog vilagot valtani, benne volt egy jobb csapattol egy vereseg, ma ez osszejott, ennyi.M1Ö írta:Utólag okoskodok, de nem is értettem, hogy miért tartotta itt majdnem mindenki esélyesebbnek a MU-t. Csóri MU szurkolók is már 3-0-ákat vízionáltak. A kis aranyosak.Pedig láthatták volna, hogy egy kiesőjelölt Newcastle ellen csodával fordítottak, Burnley (?) ellen 2-0-ról X az utolsó percben. A Spurs meccsről bem is beszélve, hogy milyen szinten le voltak focizva. Eddig mellettük állt a szerencse, de ez már más kávéház...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. február 12., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2019. február 12., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. február 12., kedd 23:05
Az biztos. Menne inkább kosarat közvetíteni. Mindenkinek jobb lenne.flori írta:Azért a Zizu-féle dologból mégis csak egy van.![]()
Jenő meg kivel hempereg bent, hogy még közvetíthet? Borzalmas.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2019. február 12., kedd 23:04
HozzászólásSzerző: flori » 2019. február 12., kedd 23:03
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem