3 nap mulva uj kormanya es miniszterelnoke lesz az orszagnak.

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. március 31., csütörtök 8:00
HozzászólásSzerző: géza » 2022. március 31., csütörtök 7:58
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 31., csütörtök 7:51
a legfrisebb felmeresek szerint (zavecz,median,republikon,publicus,nezopont) mind a fidesz van elorebb, ki szerint szorosan, ki szerint siman.Szerintem meg nem kell varni mar sokat. Eljott az ido, Orban most fog bukni. Erzik a vesztuket, tudjak a felmeresekbol, hogy nem nekik all a zaszlo. Dezinformalas es elbizonytalanitas, hogy a fidesz vezet.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 31., csütörtök 7:40
+ Ahogy Bödőcs is mondta a minap: lehet hogy a kormányablakban vetkőznek majd a nénik!Kercsó írta: Gattyán a megoldáselvégre neki már annyi pénze van, nem kell lopnia
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 31., csütörtök 6:35
imadomdöbbenet
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2022. március 31., csütörtök 0:53
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. március 31., csütörtök 0:25
Szerintem meg nem kell varni mar sokat. Eljott az ido, Orban most fog bukni. Erzik a vesztuket, tudjak a felmeresekbol, hogy nem nekik all a zaszlo. Dezinformalas es elbizonytalanitas, hogy a fidesz vezet. Mar mindent kimenekitettek, amit lehet, mindent zaroltak, ures a kassza, tomerdek hitel felveve, autopalyak, alapitvanyok, egyetemek, mediumok kiszervezve, a csalad java kulfoldon van. Azok, akik az elmult valasztasokon nem mentek el, es most el fognak menni, azok mind ellenzekiek lesznek. 4 evvel ezelott, a hat partra adott szavazatok egyet fognak alkotni. Ehhez hozzajon a kiabrandultak letszama, ami jelentosebb lehet, mint amit tippelnek. Nem nehez kiszamolni, hogy boven 50-50 folott van az ellenzek.csababarca írta: Nem hiszem, hogy csak úgy megbuknak, nem kitöltve az újabb dicső 4 évüket.
Ott komoly munka van a háttérben, nem hülyék ülnek, a hatalommegtartás módszereit tökélyre fejlesztették.
Nem az ilyen madarakból kell kiindulni mint Kósa meg Szijjártó, ezek csak kirakatemberek.
Nem tudok elképzelni olyan esetet, hogy a 3 millió csőfideszesből hirtelen kiábrándul 1 millió mondjuk.
Tényleg nem tudom minek kéne ahhoz kiderülnie, hogy a sajátjaik elforduljanak a Párttól, és OV-tól.
Most is lesz meglepődés vasárnap este, hétfőn, és újabb kiábrándulás.
Majd 1-2 év apátia az ellenzék részéről, majd kapkodós másfél év újra a választásig, és új remek konstrukciók a fidesz leváltására.
Ez 4 évente így lesz, amíg OV van.
Ha majd nem lesz, az nyit új lapot a magyar pártpolitikában.
HozzászólásSzerző: node » 2022. március 30., szerda 23:23
Ugyanezt a hibát követtem el 2010-ben. Úgy gondoltam, hogy Gyurcsánynak, az MSZP-nek és az SZDSZ-nek el kell tűnnie a magyar politikai térképről, ami csak akkor lehetséges, ha brutálisan kevés szavazatot kapnak, ellenben a Fidesz erős lesz. Ezért fintorogva bár, de rányomtam a Fideszre. És mi történt?:füst írta:Aha, már régebben volt ugyanez a kérdés, én is változást szeretnék mint itt mindenki más, de nem szart a fosra, hanem teljeskörű változást. A fidesznél a vereség is belefér, semmi nem fog változni, de egy újabb 2/3-ba esetleg belebukhat ez az ellenzéknek nevezett valami, ha nem is egyből, de évről évre. Először ott várnám a megtisztulást, és utána szeretném ha leváltanák a fideszt.nmate írta: Azt látom, hogy sokan ellene mennek itt az ellenzéknek - de van olyan köztetek aki 2/3 Fideszt szeretne továbbra is?
Lécci ne az elbaszott nyilakat nyomkodjátok, hanem érveljetek, miért akarjátok, hogy folytatódjon a jelenlegi felállás.
...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 30., szerda 22:37
Őszintén?raul 4 ever írta:
Amikor majd nem lesz pénz "visszaadni a családoknak az szja-t", vagy kifizetni bármilyen kumma drága építési munka felét, mert egy maastrichti kritériumot se teljesít a költségvetés és nem jön pénz, majd mindenki beveszi, hogy a g**i brüsszel miatt?
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 30., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: rashidm » 2022. március 30., szerda 22:07
Hidd el, aki a Fideszre szavaz, azoknak a 90%-a azt is elhinné, hogy a Föld lapos.raul 4 ever írta:De amikor 900 lesz a benzin, 700 a kenyér, 600 ft-nyi € egy gombóc fagyi a Práter mellett Bécsben, a jobbágy akkor se fogja feltenni a kérdést: "De mikó lettem én ijjen csóró?csababarca írta: Nem hiszem, hogy csak úgy megbuknak, nem kitöltve az újabb dicső 4 évüket.
Ott komoly munka van a háttérben, nem hülyék ülnek, a hatalommegtartás módszereit tökélyre fejlesztették.
Nem az ilyen madarakból kell kiindulni mint Kósa meg Szijjártó, ezek csak kirakatemberek.
Nem tudok elképzelni olyan esetet, hogy a 3 millió csőfideszesből hirtelen kiábrándul 1 millió mondjuk.
Tényleg nem tudom minek kéne ahhoz kiderülnie, hogy a sajátjaik elforduljanak a Párttól, és OV-tól.
Majd 1-2 év apátia az ellenzék részéről, majd kapkodós másfél év újra a választásig, és új remek konstrukciók a fidesz leváltására.
Ha majd nem lesz, az nyit új lapot a magyar pártpolitikában."
Amikor majd nem lesz pénz "visszaadni a családoknak az szja-t", vagy kifizetni bármilyen kumma drága építési munka felét, mert egy maastrichti kritériumot se teljesít a költségvetés és nem jön pénz, majd mindenki beveszi, hogy a g**i brüsszel miatt?
Van bennem egy ilyen addig jár a korsó a kútra naivitás, hogy csakazért mert 1-2-szer szerencsével megúszod a bajt, immunis és mindenható nem leszel, és előbb-utóbb muszáj lesz majd visszavenni és kevesebbet lopni, mert a valóság csúnyán arcon fog csapni.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 30., szerda 21:59
De amikor 900 lesz a benzin, 700 a kenyér, 600 ft-nyi € egy gombóc fagyi a Práter mellett Bécsben, a jobbágy akkor se fogja feltenni a kérdést: "De mikó lettem én ijjen csóró?csababarca írta: Nem hiszem, hogy csak úgy megbuknak, nem kitöltve az újabb dicső 4 évüket.
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. március 30., szerda 21:13
Szerintem OV addig lesz trónon, míg Putin le nem esik a sajatjaról.csababarca írta: Nem hiszem, hogy csak úgy megbuknak, nem kitöltve az újabb dicső 4 évüket.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. március 30., szerda 21:08
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 30., szerda 18:56
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. március 30., szerda 18:22
Navalnij tok jol elmagyarazta, az ilyen "rendszer" / "emberek" miert nem hagyja/hagyjak abba a lopast. Es ok sem fogjak, szerintem.raul 4 ever írta:zsuninnyo írta: Ertem, koszonom.
Szamomra ez igazabol felfoghatatlan, hogy barki azt mondja, maradjon meg ez 4 evig (ez mar a szakadek szele, ha meg 4 ev lesz, akkor az mar nelkulem / nelkulunk, de zuhanas lesz a melybe), de ettol fuggetlenul efogadom az ervelesed.
Nincs mit, név és cím a szerkesztőségben.. Igazából 2 dolog:
-nem hiszem, hogy ha továbbra is így "irányítanának" abból lenne 4 teljes év
-10 év alatt huszon párról 40pár mrd lett az államadósság, most felveszünk még pár €-t.. Ha nem veszik ki a seggükből a kezüket és hagyják abba a lopást, buknak. Vagy pár év, vagy 4 év múlva. Ergo ha nem akarnak, valamit tenni kell..
Vagy lesz valami katartikus megújulás, mint 2010ben volt és visszaéltek vele javarészt, vagy nem. Vagy belső hatásra, vagy mert viszi őket az ár. Sikerre ez a politika és a kis pipilépéses megújulás nem fog vezetni..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 30., szerda 18:17
zsuninnyo írta: Ertem, koszonom.
Szamomra ez igazabol felfoghatatlan, hogy barki azt mondja, maradjon meg ez 4 evig (ez mar a szakadek szele, ha meg 4 ev lesz, akkor az mar nelkulem / nelkulunk, de zuhanas lesz a melybe), de ettol fuggetlenul efogadom az ervelesed.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. március 30., szerda 17:46
Ertem, koszonom.raul 4 ever írta:Igen..zsuninnyo írta: *Azon tul, hogy dogoljon ki mindenki a politikabol, es legyen mindenki tiszta, meg uj, barmi mas elfogadhatatlan?
Amúgy amit írtam, az a két ME-jelölt háttérországa, nekem az (lett) vállalhatatlan, mindkét oldal. Btw. lehet az lenne a legjobb középtávon, ha a főni maradna még egy kört.. 12 év után vigye tovább, aztán bukjon el EZ a fajta jobboldal is..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. március 30., szerda 17:38
Igen..zsuninnyo írta: *Azon tul, hogy dogoljon ki mindenki a politikabol, es legyen mindenki tiszta, meg uj, barmi mas elfogadhatatlan?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem