pedig megnéztem a trailert de valahogy nem...
Én most az Elysiumra vagyok kíváncsi.. augusztusban jön. :-)
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 17., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 17., szerda 21:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 17., szerda 20:52
ez tág fogalomnmate írta:De szerintem amúgy is kurva jó lesz és tuti, hogy már csütörtökön ott leszek a mozikban.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. április 17., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. április 17., szerda 19:55
megéri.dannen írta:srácok, az a baleset fordult elő, hogy én még nem láttam a kill bill egyik részét sem. ezt olvasva irigykedtek, hogy még nem láttam és vár rám egy király élmény és utasítotok, hogy azonnal nézzem meg, avagy csak legyintetek, hogy hát megesik? amúgy leegyszerűsítve, megéri-e megnézni
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 17., szerda 19:39
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. április 17., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 17., szerda 17:53
Ez egy érdekes kérdés lesz, mert azért ismerjük Supermant, hogy ő az egyik, ha nem a legerősebb szuperhős, akit kb lehetetlen elpusztítani. Batman emberi volt, így könnyű volt egy realisztikus világot teremteni köré, de itt más a helyzet, ugyanakkor ha emberibbé teszik, akkor sokkal jobban tudják nyomatni a drámai elemeket, amikkel jobban tudnak hatni a nézőkre. + Közelebb érezhetjük majd magunkhoz Supermant, így. Úgyis sokaknak az a baja vele, hogy érinthetetlen. Hát nem tudom... érdekes lesz.P. Krisz írta:Man of Steel
a képi világa eddig nagyon bejövős , viszont az előzetesek alapján nekem úgy tűnik hogy egy nagyon "emberi" Superman-t alkottak és ez nem biztos hogy jó lesz![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2013. április 17., szerda 17:41
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. április 17., szerda 17:03
Kivételesen megnéztem azt a filmet rendezői kommentárral is. (vagy a dvd-n lévő werkfilmetKezdetnek kérdzenék egy olyat, hogy a Road to perdition-t látta már valaki? Gyakorlaton adták fel "házi feladatnak", mert elvileg képileg hatalmas finomságok vannak benne. Vélemények?
A műfaj meg a téma nem ugyanaz. :-) A Jane Austin' s Maffia is a maffiáról szól, de ugye nem maffia film. Ez is inkább dráma, csak éppen maffiózókról.Road to Perdition
Filmek után kutakodtam legkedveltebb műfajomból és erről olvastam egy olyan felsz*pó kritikát, hogy mondom ezt látnom kell. Utólag ismét rájöttem, hogy miért is utálom a magasztaló véleményeket; olyan elvárásokkal ültem le megnézni a filmet; akkora csalódás lett belőle, hogy a végén több helyen is beletekertem. Untam, kiszámítható volt, és iszonyat lassú. Egy a maffiával foglalkozó filmnél ezek együttes jelenléte pedig semmi jóra nem vezet.
6/10 talán, de inkább 5.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 17., szerda 16:56
Amikor legelőször megemlítették Nolan nevét, már akkor lehetett tudni, hogy a 2006-ost oda-vissza enni fogja. Elképesztő, mekkora ökörség volt anno.torjack írta:Igéretes. A 2006-os rettenetet garantáltan veri. Várós.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. április 17., szerda 16:43
Igéretes. A 2006-os rettenetet garantáltan veri. Várós.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 17., szerda 6:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 17., szerda 0:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 17., szerda 0:11
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. április 17., szerda 0:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 16., kedd 23:37
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. április 16., kedd 23:33
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem