Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nekem nem kéne onnan senki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
ts, semedo ramos varane alba, valverde casemiro kroos, messi benzema hazard
és persze valverdével.
messi jöhetne, őt lelátóra raknám.
meg ter stegen, ő nagyon op
és persze valverdével.

messi jöhetne, őt lelátóra raknám.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha mar az offtopicban alomcsapatozas volt, egy kis karacsonyi kreativkodas ide is.
1. hogyan hoznatok ossze egy 11-et a ket csapat mostani keretebol ?
2. ha 3 jatekost a nagy rivalistol (szimpatiatol fuggoen vagy fuggetlenul, ezt ratok bizom) atvihetnetek magatokhoz, kik lennenek azok ?
miert ?
nalam :
1. ts - alba,ramos,varane,carvajal - de jong, casemiro, kroos - messi, suarez, benzema
alba vs marcelo nagyon szoros, de szerintem alba valamivel kozelebb van a prime enjehez mint marcelo, a kozeppalya kicsit defenziv, de stabil.
hazard benne lehetne suarez helyett, de nem csak a kepessegeket neztem, nagyon keveset tudott eddig mutatni, meg ha rajta kivulallo okok miatt is.
2.
varane : a vedelem kozepen nem igazan vagyunk a topon, egy umtiti-varane ulne. :D
isco : ra baromi kivancsi lennek, azon kevesek egyike, akinek szerintem a mi stilusunk jobban fekudne es tobbet ki tudna hozni magabol.
hazard : no comment, mindig szivesen lattam volna a baloson, kedvelem a jatekat.
+1 odegaard : kell majd a verfrissites a kozeppalyankra, a latottak alapjan egyertelmuen toptehetseg es jo passzer.
1. hogyan hoznatok ossze egy 11-et a ket csapat mostani keretebol ?
2. ha 3 jatekost a nagy rivalistol (szimpatiatol fuggoen vagy fuggetlenul, ezt ratok bizom) atvihetnetek magatokhoz, kik lennenek azok ?
miert ?
nalam :
1. ts - alba,ramos,varane,carvajal - de jong, casemiro, kroos - messi, suarez, benzema
alba vs marcelo nagyon szoros, de szerintem alba valamivel kozelebb van a prime enjehez mint marcelo, a kozeppalya kicsit defenziv, de stabil.
hazard benne lehetne suarez helyett, de nem csak a kepessegeket neztem, nagyon keveset tudott eddig mutatni, meg ha rajta kivulallo okok miatt is.
2.
varane : a vedelem kozepen nem igazan vagyunk a topon, egy umtiti-varane ulne. :D
isco : ra baromi kivancsi lennek, azon kevesek egyike, akinek szerintem a mi stilusunk jobban fekudne es tobbet ki tudna hozni magabol.
hazard : no comment, mindig szivesen lattam volna a baloson, kedvelem a jatekat.
+1 odegaard : kell majd a verfrissites a kozeppalyankra, a latottak alapjan egyertelmuen toptehetseg es jo passzer.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy sejteni lehetett...Realista24 írta: Cadena SER: President of Barcelona has sent a letter to Spanish FA president Rubiales to complain about VAR.
Érdekes, korábban nem panaszkodtakDe ideje nyomast helyezni a szövetségre a Clasico előtt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nso:
no offense

hát bazdmeg, mintha nem akarnák elhinni, de azért leírják, de kételkedve, h senki se vegye ám biztosra.. tiszta szánalom. és egy ilyen cikkben, ami az elmaradt büntetőkről szól, a végére azért odaírják, h 2007ben amúgy messi triplázottHa minden igaz, a XXI. században a Real Madrid csupán egyszer jutott tizenegyeshez a Camp Nouban bajnoki mérkőzésen: 2007-ben Ruud van Nistelrooy volt eredményes büntetőből a 3–3-ra végződő barcelonai összecsapáson, amelyen nem mellesleg Lionel Messi triplázott.

no offense

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Én nem olvastam sehol, hogy elzavarnák, és tényleg nem tűnik olyan tipik brazil hülyének, igaz tavaly a Neymar-bulikázás azért nem volt okos húzás, bár az talán óvható.
Amíg egészséges volt elég sokat játszott a szezon elején, és nagyon úgy tűnt, hogy Valverde-nek is az Arthur-De Jong kp az irány. Simán lehet, hogy tényleg csak sérült, különben nem hiszem, hogy ennyiszer a keretből is kimaradna, bár az is érdekes, hogy a semmiből nevezik az Atleti ellen, aztán megint eltűnik.
Az viszont aggasztó, hogy 90 perceket nem nagyon játszik végig (azt hiszem a válogatottba se). Ebbe lehet benne van, hogy tavaly nagyon kifulladt a szezon végére és tartalékolják, de lehet, hogy nem is bírná végignyomni, amit meg illene már rendberakni.
Amúgy sajnálom, mert nekem Xavi top3 kedvenc játékos, ezért is nagyon bírom a srácot. Én nem hinném, hogy akár nyáron megválnánk tőle, ha csak nem csinál tényleg valami baromságot.
Amíg egészséges volt elég sokat játszott a szezon elején, és nagyon úgy tűnt, hogy Valverde-nek is az Arthur-De Jong kp az irány. Simán lehet, hogy tényleg csak sérült, különben nem hiszem, hogy ennyiszer a keretből is kimaradna, bár az is érdekes, hogy a semmiből nevezik az Atleti ellen, aztán megint eltűnik.
Az viszont aggasztó, hogy 90 perceket nem nagyon játszik végig (azt hiszem a válogatottba se). Ebbe lehet benne van, hogy tavaly nagyon kifulladt a szezon végére és tartalékolják, de lehet, hogy nem is bírná végignyomni, amit meg illene már rendberakni.
Amúgy sajnálom, mert nekem Xavi top3 kedvenc játékos, ezért is nagyon bírom a srácot. Én nem hinném, hogy akár nyáron megválnánk tőle, ha csak nem csinál tényleg valami baromságot.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ki tudja mi van a háttérben, simán elképzelhetőnek tartom, hogy majd egyik pillanatról a másikra újra stabil kezdő lesz.alexoxladjackoxi írta: Kicsit meglepőnek tartom, nem tűnt tipikus brazil hülyegyereknek. Csak azért kérdezem, mert amikor láttam (most nyilván nem minden Barca-meccsről lehet beszélni), abszolút TOP-nak tűnt, kb. mint egy megkésett Xavi-utód. Egyébként davi, mennyire tűnik visszafordíthatatlannak a dolog, vagy ilyenről még nem beszélhetünk? Mármint nagyon kifelé áll a rúdja, esetleg pletykálnak-e már a távozásáról, vagy csak szimplán jegelik kicsit?
Rakitic is el volt felejtve, most meg mindig játszik.
nálunk ebben semmi következetesség sincs, lehet csak EV felnyitotta a zseniális edzői eszköztárát, és most ezt agyalta ki, hogy Arthur ne játszon.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Kicsit meglepőnek tartom, nem tűnt tipikus brazil hülyegyereknek. Csak azért kérdezem, mert amikor láttam (most nyilván nem minden Barca-meccsről lehet beszélni), abszolút TOP-nak tűnt, kb. mint egy megkésett Xavi-utód. Egyébként davi, mennyire tűnik visszafordíthatatlannak a dolog, vagy ilyenről még nem beszélhetünk? Mármint nagyon kifelé áll a rúdja, esetleg pletykálnak-e már a távozásáról, vagy csak szimplán jegelik kicsit?
- davi10
Hivatalosan a combközelítőjével bajlódik, nem hivatalosan tripper/snowboard baleset, de jövő héten megint kitalálnak valami 3. baromságot.alexoxladjackoxi írta: Nem tudja valaki, hogy Arthur miért nem játszik a Barcelonában?
Rejtély, hogy mi van vele mert szvsz az Atleti ellen amikor végre játszott, a csapat legjobbja volt Messi és TS után.
Bulikirály és tripperesalexoxladjackoxi írta: Nem tudja valaki, hogy Arthur miért nem játszik a Barcelonában? Számomra nagyon érdekes, hogy ő jegelve van mostanság, és közben az öreguras Rakitic meg a full középszer Roberto szerepelt tegnap is a Barca középpályáján. Tudtommal nem sérült a brazil. Esetleg van rá esély, hogy távozik?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
https://index.hu/sport/futball/2019/11/ ... ansu_fati/alexoxladjackoxi írta: Nem tudja valaki, hogy Arthur miért nem játszik a Barcelonában? Számomra nagyon érdekes, hogy ő jegelve van mostanság, és közben az öreguras Rakitic meg a full középszer Roberto szerepelt tegnap is a Barca középpályáján. Tudtommal nem sérült a brazil. Esetleg van rá esély, hogy távozik?
Itt vannak az okok es nehany info a Barcelona gyengelkedesenek okairol.

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem tudja valaki, hogy Arthur miért nem játszik a Barcelonában? Számomra nagyon érdekes, hogy ő jegelve van mostanság, és közben az öreguras Rakitic meg a full középszer Roberto szerepelt tegnap is a Barca középpályáján. Tudtommal nem sérült a brazil. Esetleg van rá esély, hogy távozik?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a vicces, hogy nincs haborgas a magyar sportoldalakon emiatt. Megneznem, ha Ramos talpalt volna le egy Barcast ugyanigy es nem adnak tizit, akkor mi menne
Most rakta ki amugy nso fb-ra, hogy Ramos szerint 2 tizit nem adtak meg, erdemes figyelnj a kommenteket majd

Most rakta ki amugy nso fb-ra, hogy Ramos szerint 2 tizit nem adtak meg, erdemes figyelnj a kommenteket majd

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Messi nemlőtt gólt clasicon mióta cr lelépett. Hihetetlen amúgy,hogy kire kaphatta ezt az aranylabdát

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha jól olvastam még Iturade szerint is 11-es volt...
Bezzeg egy Slavia Prága elleni győzelem után egyből itt vannak
Hö, ezt várom én is.Steve írta: rdekes..
Ilyenkor szoktak előbújni az “új barcások”, nem?!
Hol van az “űr foci” és az elkennek minket hozzászólások?!
Bezzeg egy Slavia Prága elleni győzelem után egyből itt vannak

persze, világos, de ott állsz várod a labdát, majd jön valaki és izomból combon talppal. ezt nem lehet másképp gondolni, létezhetetlen. max nem akarja beismerni, de aki ezt nem büntetőnek gondolja, az komolytalan.Realista24 írta:Én úgy olvastam, hogy nála ez nem büntető, de ha más másképp gondolja, az az ő véleménye.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- davi10
Űrfoci jópár éve nincsen már.Steve írta: Ilyenkor szoktak előbújni az “új barcások”, nem?!
Hol van az “űr foci” és az elkennek minket hozzászólások?!![]()
Én is Barca győzelmet vártam, de valóban jobban játszott a Real, ilyenkor törvényszerű lett volna, hogy Alba berúgja az első félidő végén és 1 ide

Sajnos 1 fecske nem csinál nyarat, ha Messi-t valamennyire kiveszik a játékból, akkor nincs támadójáték. Suarez-nek pl. nem emlékszem jó megmozdulására, Griezmann legalább ment, igaz kapura még mindig kb. veszélytelen a csávó.
Viszont ott, hogy Griezmann-t és nem Suarez-t hozta le Valverde, ott már lehetett érezni, hogy ma már nem rúg gólt a csapat.
Vidal szerintem jól szállt be a meccsbe, de nem értem minek várt a 83. percig a "mester" azzal, hogy a támadószekcióba belenyúljon.
Nem nézek sok Real meccset, Valverde-re és Rodrigo-ra voltam kíváncsi, az uruguayi nem tűnik rossz focistának, a brazilt meg valahogy sose látom rendesen.
Voltak már ennél rosszabb klasszikusok, de ez a tegnapi is elég szenvedős volt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én úgy olvastam, hogy nála ez nem büntető, de ha más másképp gondolja, az az ő véleménye.Toti írta:jó ez így komolytalan, miért nem lehet elismerni az ennyire nyilvánvalót legalább meccs után..geciLenglet: "I wanted to head the ball & used my legs for lift so I touched Varane. It's not a penalty. I'm the main character. I know I was going to clear the ball. Even if you check on VAR it's normal."
"it's not a penalty"
egyél szart
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jó ez így komolytalan, miért nem lehet elismerni az ennyire nyilvánvalót legalább meccs után..geciLenglet: "I wanted to head the ball & used my legs for lift so I touched Varane. It's not a penalty. I'm the main character. I know I was going to clear the ball. Even if you check on VAR it's normal."
"it's not a penalty"
egyél szart
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
dehogyBlancoMark írta:Es indokolta hogy miert teszi jobban?mila írta: rakitic: "varane, jobban teszi inkább, ha csendben marad" (most így farkas norbi fordítása után)
még ő is érzi, h azért jól megúsztak egy 11-est![]()
![]()

jó lenne, ha ezek után rájönnének végre mennyire inkompetens bengoetxea.
nála még undiano mallenco is jobb volt, pedig az a jó ember sportot űzött abból, h kiállítja ramost
92:48