Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 21., szombat 20:13

Nekem nem kéne onnan senki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. december 21., szombat 20:05

ts, semedo ramos varane alba, valverde casemiro kroos, messi benzema hazard

és persze valverdével. :mrgreen:

messi jöhetne, őt lelátóra raknám. :mrgreen: meg ter stegen, ő nagyon op

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2019. december 21., szombat 20:02

ha mar az offtopicban alomcsapatozas volt, egy kis karacsonyi kreativkodas ide is.

1. hogyan hoznatok ossze egy 11-et a ket csapat mostani keretebol ?

2. ha 3 jatekost a nagy rivalistol (szimpatiatol fuggoen vagy fuggetlenul, ezt ratok bizom) atvihetnetek magatokhoz, kik lennenek azok ?
miert ?

nalam :

1. ts - alba,ramos,varane,carvajal - de jong, casemiro, kroos - messi, suarez, benzema

alba vs marcelo nagyon szoros, de szerintem alba valamivel kozelebb van a prime enjehez mint marcelo, a kozeppalya kicsit defenziv, de stabil.
hazard benne lehetne suarez helyett, de nem csak a kepessegeket neztem, nagyon keveset tudott eddig mutatni, meg ha rajta kivulallo okok miatt is.

2.
varane : a vedelem kozepen nem igazan vagyunk a topon, egy umtiti-varane ulne. :D

isco : ra baromi kivancsi lennek, azon kevesek egyike, akinek szerintem a mi stilusunk jobban fekudne es tobbet ki tudna hozni magabol.

hazard : no comment, mindig szivesen lattam volna a baloson, kedvelem a jatekat.

+1 odegaard : kell majd a verfrissites a kozeppalyankra, a latottak alapjan egyertelmuen toptehetseg es jo passzer.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 19., csütörtök 14:58

Realista24 írta: Cadena SER: President of Barcelona has sent a letter to Spanish FA president Rubiales to complain about VAR.

Érdekes, korábban nem panaszkodtak :lol: De ideje nyomast helyezni a szövetségre a Clasico előtt.
Ahogy sejteni lehetett...
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2019. december 19., csütörtök 14:54

nso: :mrgreen:
Ha minden igaz, a XXI. században a Real Madrid csupán egyszer jutott tizenegyeshez a Camp Nouban bajnoki mérkőzésen: 2007-ben Ruud van Nistelrooy volt eredményes büntetőből a 3–3-ra végződő barcelonai összecsapáson, amelyen nem mellesleg Lionel Messi triplázott.
hát bazdmeg, mintha nem akarnák elhinni, de azért leírják, de kételkedve, h senki se vegye ám biztosra.. tiszta szánalom. és egy ilyen cikkben, ami az elmaradt büntetőkről szól, a végére azért odaírják, h 2007ben amúgy messi triplázott :lol: :lol: :lol: :lol:

no offense :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2019. december 19., csütörtök 13:54

Én nem olvastam sehol, hogy elzavarnák, és tényleg nem tűnik olyan tipik brazil hülyének, igaz tavaly a Neymar-bulikázás azért nem volt okos húzás, bár az talán óvható.

Amíg egészséges volt elég sokat játszott a szezon elején, és nagyon úgy tűnt, hogy Valverde-nek is az Arthur-De Jong kp az irány. Simán lehet, hogy tényleg csak sérült, különben nem hiszem, hogy ennyiszer a keretből is kimaradna, bár az is érdekes, hogy a semmiből nevezik az Atleti ellen, aztán megint eltűnik.

Az viszont aggasztó, hogy 90 perceket nem nagyon játszik végig (azt hiszem a válogatottba se). Ebbe lehet benne van, hogy tavaly nagyon kifulladt a szezon végére és tartalékolják, de lehet, hogy nem is bírná végignyomni, amit meg illene már rendberakni.

Amúgy sajnálom, mert nekem Xavi top3 kedvenc játékos, ezért is nagyon bírom a srácot. Én nem hinném, hogy akár nyáron megválnánk tőle, ha csak nem csinál tényleg valami baromságot.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2019. december 19., csütörtök 12:17

alexoxladjackoxi írta: Kicsit meglepőnek tartom, nem tűnt tipikus brazil hülyegyereknek. Csak azért kérdezem, mert amikor láttam (most nyilván nem minden Barca-meccsről lehet beszélni), abszolút TOP-nak tűnt, kb. mint egy megkésett Xavi-utód. Egyébként davi, mennyire tűnik visszafordíthatatlannak a dolog, vagy ilyenről még nem beszélhetünk? Mármint nagyon kifelé áll a rúdja, esetleg pletykálnak-e már a távozásáról, vagy csak szimplán jegelik kicsit?
ki tudja mi van a háttérben, simán elképzelhetőnek tartom, hogy majd egyik pillanatról a másikra újra stabil kezdő lesz.
Rakitic is el volt felejtve, most meg mindig játszik.

nálunk ebben semmi következetesség sincs, lehet csak EV felnyitotta a zseniális edzői eszköztárát, és most ezt agyalta ki, hogy Arthur ne játszon.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2019. december 19., csütörtök 12:13

Kicsit meglepőnek tartom, nem tűnt tipikus brazil hülyegyereknek. Csak azért kérdezem, mert amikor láttam (most nyilván nem minden Barca-meccsről lehet beszélni), abszolút TOP-nak tűnt, kb. mint egy megkésett Xavi-utód. Egyébként davi, mennyire tűnik visszafordíthatatlannak a dolog, vagy ilyenről még nem beszélhetünk? Mármint nagyon kifelé áll a rúdja, esetleg pletykálnak-e már a távozásáról, vagy csak szimplán jegelik kicsit?

davi10

HozzászólásSzerző: davi10 » 2019. december 19., csütörtök 12:03

alexoxladjackoxi írta: Nem tudja valaki, hogy Arthur miért nem játszik a Barcelonában?
Hivatalosan a combközelítőjével bajlódik, nem hivatalosan tripper/snowboard baleset, de jövő héten megint kitalálnak valami 3. baromságot.
Rejtély, hogy mi van vele mert szvsz az Atleti ellen amikor végre játszott, a csapat legjobbja volt Messi és TS után.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. december 19., csütörtök 11:16

alexoxladjackoxi írta: Nem tudja valaki, hogy Arthur miért nem játszik a Barcelonában? Számomra nagyon érdekes, hogy ő jegelve van mostanság, és közben az öreguras Rakitic meg a full középszer Roberto szerepelt tegnap is a Barca középpályáján. Tudtommal nem sérült a brazil. Esetleg van rá esély, hogy távozik?
Bulikirály és tripperes
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2019. december 19., csütörtök 11:15

alexoxladjackoxi írta: Nem tudja valaki, hogy Arthur miért nem játszik a Barcelonában? Számomra nagyon érdekes, hogy ő jegelve van mostanság, és közben az öreguras Rakitic meg a full középszer Roberto szerepelt tegnap is a Barca középpályáján. Tudtommal nem sérült a brazil. Esetleg van rá esély, hogy távozik?
https://index.hu/sport/futball/2019/11/ ... ansu_fati/

Itt vannak az okok es nehany info a Barcelona gyengelkedesenek okairol.
:goat:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2019. december 19., csütörtök 11:13

Nem tudja valaki, hogy Arthur miért nem játszik a Barcelonában? Számomra nagyon érdekes, hogy ő jegelve van mostanság, és közben az öreguras Rakitic meg a full középszer Roberto szerepelt tegnap is a Barca középpályáján. Tudtommal nem sérült a brazil. Esetleg van rá esély, hogy távozik?

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2019. december 19., csütörtök 10:17

Az a vicces, hogy nincs haborgas a magyar sportoldalakon emiatt. Megneznem, ha Ramos talpalt volna le egy Barcast ugyanigy es nem adnak tizit, akkor mi menne :lol:
Most rakta ki amugy nso fb-ra, hogy Ramos szerint 2 tizit nem adtak meg, erdemes figyelnj a kommenteket majd :D

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. december 19., csütörtök 9:44

Messi nemlőtt gólt clasicon mióta cr lelépett. Hihetetlen amúgy,hogy kire kaphatta ezt az aranylabdát :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2019. december 19., csütörtök 9:23

Ha jól olvastam még Iturade szerint is 11-es volt...
Steve írta: rdekes..

Ilyenkor szoktak előbújni az “új barcások”, nem?!

Hol van az “űr foci” és az elkennek minket hozzászólások?!
Hö, ezt várom én is.
Bezzeg egy Slavia Prága elleni győzelem után egyből itt vannak :lol: :lol: :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2019. december 19., csütörtök 9:00

Realista24 írta:Én úgy olvastam, hogy nála ez nem büntető, de ha más másképp gondolja, az az ő véleménye.
persze, világos, de ott állsz várod a labdát, majd jön valaki és izomból combon talppal. ezt nem lehet másképp gondolni, létezhetetlen. max nem akarja beismerni, de aki ezt nem büntetőnek gondolja, az komolytalan.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

davi10

HozzászólásSzerző: davi10 » 2019. december 19., csütörtök 8:59

Steve írta: Ilyenkor szoktak előbújni az “új barcások”, nem?!

Hol van az “űr foci” és az elkennek minket hozzászólások?! :hmmm:
Űrfoci jópár éve nincsen már.

Én is Barca győzelmet vártam, de valóban jobban játszott a Real, ilyenkor törvényszerű lett volna, hogy Alba berúgja az első félidő végén és 1 ide :D

Sajnos 1 fecske nem csinál nyarat, ha Messi-t valamennyire kiveszik a játékból, akkor nincs támadójáték. Suarez-nek pl. nem emlékszem jó megmozdulására, Griezmann legalább ment, igaz kapura még mindig kb. veszélytelen a csávó.
Viszont ott, hogy Griezmann-t és nem Suarez-t hozta le Valverde, ott már lehetett érezni, hogy ma már nem rúg gólt a csapat.
Vidal szerintem jól szállt be a meccsbe, de nem értem minek várt a 83. percig a "mester" azzal, hogy a támadószekcióba belenyúljon.

Nem nézek sok Real meccset, Valverde-re és Rodrigo-ra voltam kíváncsi, az uruguayi nem tűnik rossz focistának, a brazilt meg valahogy sose látom rendesen.

Voltak már ennél rosszabb klasszikusok, de ez a tegnapi is elég szenvedős volt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 19., csütörtök 8:49

Toti írta:
Lenglet: "I wanted to head the ball & used my legs for lift so I touched Varane. It's not a penalty. I'm the main character. I know I was going to clear the ball. Even if you check on VAR it's normal."
jó ez így komolytalan, miért nem lehet elismerni az ennyire nyilvánvalót legalább meccs után..geci

"it's not a penalty"
egyél szart
Én úgy olvastam, hogy nála ez nem büntető, de ha más másképp gondolja, az az ő véleménye.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2019. december 19., csütörtök 8:45

Lenglet: "I wanted to head the ball & used my legs for lift so I touched Varane. It's not a penalty. I'm the main character. I know I was going to clear the ball. Even if you check on VAR it's normal."
jó ez így komolytalan, miért nem lehet elismerni az ennyire nyilvánvalót legalább meccs után..geci

"it's not a penalty"
egyél szart

mila
Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
Kedvenc csapatod: rmcf

HozzászólásSzerző: mila » 2019. december 19., csütörtök 8:36

BlancoMark írta:
mila írta: rakitic: "varane, jobban teszi inkább, ha csendben marad" (most így farkas norbi fordítása után)

még ő is érzi, h azért jól megúsztak egy 11-est :lol:
Es indokolta hogy miert teszi jobban? :lol:
dehogy :lol:

jó lenne, ha ezek után rájönnének végre mennyire inkompetens bengoetxea.
nála még undiano mallenco is jobb volt, pedig az a jó ember sportot űzött abból, h kiállítja ramost
92:48

Vissza: