Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Szerintem félreértitek. Nem azt mondtuk (én legalábbis nem erre gondoltam), hogy szar lenne az a felállás. Hanem, hogy nem egy Sevilla ellen kellene kísérletezni. Persze mondhatjuk azt is hogy jó ellenfél ellen kell kísérletezni. Csak ugye lehet, hogy ez a meccs is bele fog számítani a végjátékban (vagy lehet, hogy nem).
Maga persze az elgondolás jó volt, hogyha kevés (vagy sok a sérült szélső) szélső van a keretben és elég védő/középpályás.
Maga persze az elgondolás jó volt, hogyha kevés (vagy sok a sérült szélső) szélső van a keretben és elég védő/középpályás.
Számomra csak az az érthetetlen, h az elso bekapott gól után, miért nem cserélt, mikor kétszer is megtehette volna még. Egyértelműen látszott, h úgy jönnek ezek mint az allatok, nyugodtan lehetett volna tördelni a lendületüket, ráadásul 2x is. Fura
Akkor már mindegy lett volna ki jön be, meg hova, így is arra rugdaltuk a labdákat amerre sikerült, már ha egyáltalán volt rá lehetősége a csapatnak. A lénYeg tényleg a jatekuk lendületének tördelése lett volna. Beletanul ebbe is majd
Akkor már mindegy lett volna ki jön be, meg hova, így is arra rugdaltuk a labdákat amerre sikerült, már ha egyáltalán volt rá lehetősége a csapatnak. A lénYeg tényleg a jatekuk lendületének tördelése lett volna. Beletanul ebbe is majd

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mivel ez volt az első meccs, h ebben a felállásban játszottunk így mást nem mondhatok.ziro4vr írta:Szerintem sincs, mert ti egy meccs alapján eldöntöttétek, hogy ez nem működött. Olyanok vagytok mint Perez, amikor elhoz egy kirakatembert.
Ha a jövőben is fogjuk ezt a felállást nyomni persze változhat, de attól még a tegnapi nem produktum nem fog megváltozni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem sincs, mert ti egy meccs alapján eldöntöttétek, hogy ez nem működött. Olyanok vagytok mint Perez, amikor elhoz egy kirakatembert.besteve7 írta: Ha szerinted működött, akk nincs miről beszélni
Egy játékos leigazolásánál sem az az egyetlen szempont, hogy milyen képességei vannak. Egy felállás első éles tesztjén sem az, hogy épp akkor mennyire játszottunk jól.
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha ZZ a Gijon ellen probalgat,tesztel, akkor meg azert lenne leszidva. Semmi se jo

-
Erről van szó. Nekem nincs bajom Zizu-val, meg örülök hogy próbál újítani, hogy kiszámíthatatlanok legyünk, de ez nem jókor jött. De mint írtam korábban, számomra a nagyobb baj a Cr-Benzema le nem cserélése.poronty írta:A három Sevilla meccsen, három különböző felállást próbáltunk, és a 4-3-3-al simán nyertünk 3-0-ra. Szerintem semmi szükség nem volt arra, hogy "meglepjük" őket egy olyan taktikával, amit minimális ideig próbálgattunk meccs szituációban, akkor is leginkább, ha hátrányban volt a csapat. Ráadásul ez a taktika működhetne egy olyan játékossal, mint Mariano, aki tempóban közlekedik a pályán és nem szarja telibe a védekezés részét a dolognak, de Benzema meg CR erre nagyjából képtelen, mind a ketten lassúak és kényelmesek ehhez.
Én nem láttam értelmét annak, hogy egy kipihent Cr-Benzema-Lukita trióval, felállunk egy ilyen defenzív stílusban.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
A három Sevilla meccsen, három különböző felállást próbáltunk, és a 4-3-3-al simán nyertünk 3-0-ra. Szerintem semmi szükség nem volt arra, hogy "meglepjük" őket egy olyan taktikával, amit minimális ideig próbálgattunk meccs szituációban, akkor is leginkább, ha hátrányban volt a csapat. Ráadásul ez a taktika működhetne egy olyan játékossal, mint Mariano, aki tempóban közlekedik a pályán és nem szarja telibe a védekezés részét a dolognak, de Benzema meg CR erre nagyjából képtelen, mind a ketten lassúak és kényelmesek ehhez.
Én nem láttam értelmét annak, hogy egy kipihent Cr-Benzema-Lukita trióval, felállunk egy ilyen defenzív stílusban.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ha szerinted működött, akk nincs miről beszélni.ziro4vr írta:84 percig működött, az amúgy hiperaktív, agresszív kismalac sevilla addig csendes volt, aztán egyszer a vége nekünk jött ki rosszul. 41 meccs alatt szerintetek ez nincs benne?
Az, h stabilak voltunk hátul azt adom, de nehogy már egy Real Madridnál ez legyen a fő szempont, sőt a tegnapi meccsen az egyetlen. Ellenben támadásban esetleges kontrákra operálva játszani, még egyszer elmondom CR el és Benzemával, h találunk egy gólt valahogy aztán bekkelünk tovább.
És nem akarok nevetséges frázisokat dobálni, de egy meccs 90 perc + hosszabításig tart, 85 percnyi eredményért semmit sem adnak.
- ziro4vr
A felállást meccs közben próbálgatta már, mégha akkor Casemiro húzódott hátra, akkor is. Nyilván edzésen is feljöttek már ezek az elemek. Háromszor játszottunk ugyanazzal az ellenféllel, nem számított erre kb senki, komoly ellenfél, pont jókor lépte meg.
84 percig működött, az amúgy hiperaktív, agresszív kismalac sevilla addig csendes volt, aztán egyszer a vége nekünk jött ki rosszul. 41 meccs alatt szerintetek ez nincs benne?
De persze lehet panaszkodni, meg szételemezni a történteket meg ZZ-t, sok szerencsét hozzá. Ezek az emberek úgyis belekötnek bármibe. Csak aztán átmennek Cé topikjába, aztán azonnal szólnak, ha valaki kritikát meg megfogalmazni.
84 percig működött, az amúgy hiperaktív, agresszív kismalac sevilla addig csendes volt, aztán egyszer a vége nekünk jött ki rosszul. 41 meccs alatt szerintetek ez nincs benne?
De persze lehet panaszkodni, meg szételemezni a történteket meg ZZ-t, sok szerencsét hozzá. Ezek az emberek úgyis belekötnek bármibe. Csak aztán átmennek Cé topikjába, aztán azonnal szólnak, ha valaki kritikát meg megfogalmazni.
Nem illik.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Én azt gondolom hogy egy taktikát elkezdeni és begyakorolni,a felállásból adódó meccs szituációkat látni,kezelni először akár egy "gijon" ellen kell,vagy azért van ugye az edzőmeccs,vagy felkészülési időszak.Remy írta:Ha egy Gijón ellen variál, semmit nem látunk a taktikából, mert azokat lényegben bárhogy verhetjük.
Semmiképp nem egy eleve ki-ki meccsen.
Viszont aki látta a csütörtöki meccset,és nem csak az eredményt,az azt is láthatta többek között hogy az ottani szokásos taktika csődöt mondott. Valamit kellett változtatni,szvsz Zizou arra ment hogy stabilabbak legyünk,és egy gólt találjunk,az jött. Az hogy meccs közben mit kellett volna okoskodni,már történelem.
Ilyeneken múlik egy meccs,hivhatjuk szerencsének,vagy nüansznak,volt aki azt mondta hogy hétközben többet tettél érte mint az ellenfél. Fene tudja.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha egy Gijón ellen variál, semmit nem látunk a taktikából, mert azokat lényegben bárhogy verhetjük.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Az oké, hogy eggyel szintet lépett, hogy mer változtatni. Ezzel nincsen baj. A baj azzal van, hogy ezt pont a Sevilla ellen tette meg idegenben(de ez még nem is baj annyira, mert legalább próbál meglepetést okozni), ráadásul a végén nem is cserélt. CR és/vagy Benzema helyett jöhetett volna Morata és/vagy Mariano. Ha már a felállás mellett akartunk volna maradni.ziro4vr írta:Annyira tudtam a felállás megpillantásakor, hogy ez lesz. Ha nyerünk, az természetes, mert széria meg mi vagyunk a real, ha kikapunk, akkor meg ZZ elcseszte, túlgondolta stb.
Annyira természetesnek vesz itt pár ember sok tényezőt, hogy komolyan kívánom nekik, drukkoljanak egy betisnek. Vicc.
Az én szememben ZZ lépett ezzel megint egyet előre, ahogy anno pl mikor a full rotációs csapatot felküldte.
A többiek meg játszanak menedzser játékokkal, ott nincs kockázat, nincs stratégiai szemlélet, nincs vereség. Már ha visszatöltik a mentéseket, mint benő.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Én tegnap Ronaldo mellett Benzemával nem voltam elégedett. Borzasztóan gyengén játszott. Nem mondom, hogy Morata jobb, mert vele sem vagyok elégedett.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Kellett a valtas,ez csutortokon latszott.
De ugyse lesz huzamosabb ideig 352.
Azt is lattuk hogy miert,nincs most itt az ido egy uj taktikara.
De ugyse lesz huzamosabb ideig 352.
Azt is lattuk hogy miert,nincs most itt az ido egy uj taktikara.
- ziro4vr
Annyira tudtam a felállás megpillantásakor, hogy ez lesz. Ha nyerünk, az természetes, mert széria meg mi vagyunk a real, ha kikapunk, akkor meg ZZ elcseszte, túlgondolta stb.
Annyira természetesnek vesz itt pár ember sok tényezőt, hogy komolyan kívánom nekik, drukkoljanak egy betisnek. Vicc.
Az én szememben ZZ lépett ezzel megint egyet előre, ahogy anno pl mikor a full rotációs csapatot felküldte.
A többiek meg játszanak menedzser játékokkal, ott nincs kockázat, nincs stratégiai szemlélet, nincs vereség. Már ha visszatöltik a mentéseket, mint benő.
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En 0-1 utan valtottam volna par ember behozatala utan. Akkor kellett volna nekik menni, persze az ember utolag okos.___Samy___ írta:
Én a 60. perc környékén visszaálltam volna 4-4-2-re, de így is majdnem bejött.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ___Samy___
Látom nem jött át a mondandóm lényege.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szerintem meg felesleges elővenni Zidanet a tegnapi miatt.
Váltani kellett.
Most kapott ki először a csapat a bajnokságban emberek.Ráadásul Sevillában ahová akárki megy tuti hogy szenvedni fog.
Az meg hogy voltak izzadságszagú meccsek.
Mégis egy 40-es sorozatban ne legyenek ilyen meccsek is?
Inkább ilyen edzője legyen a csapatnak mint egy beszari csak a sablont nyomom felfogású emberke.
Váltani kellett.
Most kapott ki először a csapat a bajnokságban emberek.Ráadásul Sevillában ahová akárki megy tuti hogy szenvedni fog.
Az meg hogy voltak izzadságszagú meccsek.
Mégis egy 40-es sorozatban ne legyenek ilyen meccsek is?

Inkább ilyen edzője legyen a csapatnak mint egy beszari csak a sablont nyomom felfogású emberke.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ___Samy___
Igen, nem kaptunk ki, de nem voltak azok annyira magabiztos meccsek, legalábbis volt köztük nem egy izzadsagos győzelem. Megértenem én ezt, ha tényleg annyira jól ment volna az a 4-3-3, de az az igazság, hogy nagyon sokszor docogott a szekér. Szóval annyira nagy veszítenivaló nem volt, ha csúnyán akarok fogalmazni.Nagyrészt nyertük is nem? Legalábbis nem kaptunk ki az utóbbi 40 mérkőzésen. Persze meglehetett volna ezzel a taktikával is, de én személy szerint akkor sem gondolnám, hogy ez jó választás volt. Egyszerűen amikor játsszuk a kombinatív focinkat kontrolláljuk a meccset, és verünk kb. mindenkit, innentől minden váltás csak rossz váltás. Jó csapat a Sevilla, de attól még nem kellett volna megijedni tőlük.
Én sztem okos döntés volt a váltás, a baj inkabb magával a kiválasztott szisztemaval volt. És ez nem beszarisag volt, hanem próbált elébe kerülni a veretlenségi sorozat végének, amire ő mar a hetekben fel is készült. Majdnem ült is a dolog, nem sok hiányzott. Ettől függetlenül az elképzelés jó volt.
Emlékszem én míg azokra az időkre, mikor a Barcaval meccseltunk minden hónapban, és Jose mindig ugyanazt a kezdot küldte fél, kb ugyanez ment akkor is. Az csokonyosseg volt, ez meg okos döntés. Sztem ez jó előjel lehet a későbbiekre.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kicsit altalanosit itt sok ember, tobb helyzetunk volt, CR is megloghatott volna ketszer, mindketszer faultoltak, eltolta az ember mellett, majdnem bejott, de mar nem olyan gyors, de megprobalta. Benzemanak is volt helyzete, Marcelo is ratekerte, es meg sorolhatnam. A Sevilla 85 percig nem tudott mit kezdeni a felallt vedelmunkkel, kontroll alatt tartottuk oket, a tizenegyes is akkor jott ossze amikor sorra dolgoztuk ki a helyzeteket es mi voltunk folenyben. Egyszeruen elbasztuk az utolso 7 percet, ennyi tortent.
Zidane pedig kitalalt valamit, mukodott, utolag mar okos itt jo par ember, es konnyu Zidane nyakaba varrni ezt. Kvazi 8 pontos elonynel szerintem megtehette azt hogy kicsit valtoztat, es tulbiztositja a vedelmet.
Szerintem nehanyan itt tulgondoljatok ezt az egeszet, megprobalta, nem jott ossze, tanult belole, biztos vagyok benne.
Folytatni kell a munkat es cső.
Zidane pedig kitalalt valamit, mukodott, utolag mar okos itt jo par ember, es konnyu Zidane nyakaba varrni ezt. Kvazi 8 pontos elonynel szerintem megtehette azt hogy kicsit valtoztat, es tulbiztositja a vedelmet.
Szerintem nehanyan itt tulgondoljatok ezt az egeszet, megprobalta, nem jott ossze, tanult belole, biztos vagyok benne.
Folytatni kell a munkat es cső.