Trumpra 5.00ért tettem 2016-ban beten.tubatibi írta: Beten 1.18 van Orbán Viktor győzelmére.![]()

HozzászólásSzerző: Puding » 2022. március 31., csütörtök 21:09
Trumpra 5.00ért tettem 2016-ban beten.tubatibi írta: Beten 1.18 van Orbán Viktor győzelmére.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. március 31., csütörtök 20:04
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. március 31., csütörtök 19:37
Levelszavazat mutyi utan nem csodalom.tubatibi írta: Beten 1.18 van Orbán Viktor győzelmére.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. március 31., csütörtök 19:09
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 31., csütörtök 18:39
Dehogy lett nyugodtabb, a nyugati reakciókat nézve - francia, német,brit.CS0ki írta:Van épp elég más, amivel lehet példálózni.Sierra írta:
Értem, így már más, köszi a javítást. Akkor a MOL Campust kihúzom a listámról.![]()
?? Most épp nyugodtabb lett ilyen szempontból a dolog, ez a rubelben fizetés kb az ő oldalukon egy technikai mahináció, és ennyi. Oroszországban eladják úgy, hogy most megmutatták az imperialistáknak, de igazából nem történt semmi. (aztán persze ettől függetlelnül bármi lehet még, de ma pont hogy a gázszállítás szempontjából jó hírek voltak.)Hát gyerekek, nemtom itt mi lesz, tényleg úgy néz ki hogy Európa búcsút int az orosz gáznak. Egyre kevésbé él bennem a hit hogy ezek megtudnak egyezni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. március 31., csütörtök 18:37
Angolok, franciák és németek ezt elvileg már meg is tagadták, gondolom erről szólt az eredeti állítás.CS0ki írta:Van épp elég más, amivel lehet példálózni.Sierra írta:
Értem, így már más, köszi a javítást. Akkor a MOL Campust kihúzom a listámról.![]()
?? Most épp nyugodtabb lett ilyen szempontból a dolog, ez a rubelben fizetés kb az ő oldalukon egy technikai mahináció, és ennyi. Oroszországban eladják úgy, hogy most megmutatták az imperialistáknak, de igazából nem történt semmi. (aztán persze ettől függetlelnül bármi lehet még, de ma pont hogy a gázszállítás szempontjából jó hírek voltak.)Hát gyerekek, nemtom itt mi lesz, tényleg úgy néz ki hogy Európa búcsút int az orosz gáznak. Egyre kevésbé él bennem a hit hogy ezek megtudnak egyezni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 31., csütörtök 18:25
Nem sokat tévedtél amúgy, igaz már 33 vagyok, és nem sok nyugati országban voltam sajnos, de elég sokat youtube-ozok, ahol látom a külöbségeket, vagy olvasok/nézelődök ezekről.petiamadridista írta: Hát nézd - de tényleg ez az uccsó hsz - elképzelhető hogy igazad van.
Ezt a érvrendszert olyan tőlem fiatalabb, tehát huszoneves fiataloktól hallom, akik dolgoznak vhol, mondjuk egy irodában, van egy aránylag nem rossz de nem is jó fizetésük, tanultak és láttak 1-2 nyugati országot.
Akkor jön az hogy hát MO miért nem úgy néz ki mint vmelyik nyugati állam, és biztos azért nem mert faszságokra költenek, ellopják, meg propaganda.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. március 31., csütörtök 18:24
Van épp elég más, amivel lehet példálózni.Sierra írta:Értem, így már más, köszi a javítást. Akkor a MOL Campust kihúzom a listámról.CS0ki írta: Államnak van részvénycsomagja (már kiszervezve valamelyik alapítvány alá), de ettől az még nem olyan értelemben vett állami pénzből épül. Egy önálló részvénytársaság üzleti döntése. Az, hogy kell-e az államnak cégekben részesedést vállalni, az egy másik kérdés, de maga az építkezést emiatt elővenni...Nem véletlenül nem is vették elő ezt a témát a politikában.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 31., csütörtök 18:19
Értem, így már más, köszi a javítást. Akkor a MOL Campust kihúzom a listámról.CS0ki írta: Államnak van részvénycsomagja (már kiszervezve valamelyik alapítvány alá), de ettől az még nem olyan értelemben vett állami pénzből épül. Egy önálló részvénytársaság üzleti döntése. Az, hogy kell-e az államnak cégekben részesedést vállalni, az egy másik kérdés, de maga az építkezést emiatt elővenni...Nem véletlenül nem is vették elő ezt a témát a politikában.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. március 31., csütörtök 18:08
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. március 31., csütörtök 17:57
Államnak van részvénycsomagja (már kiszervezve valamelyik alapítvány alá), de ettől az még nem olyan értelemben vett állami pénzből épül. Egy önálló részvénytársaság üzleti döntése. Az, hogy kell-e az államnak cégekben részesedést vállalni, az egy másik kérdés, de maga az építkezést emiatt elővenni...Nem véletlenül nem is vették elő ezt a témát a politikában.Sierra írta:A MOL tulajdonosa Magyarország Kormánya is, innentől kezdve nehéz szétválasztani, hogy az nem az állam pénzéből lett építve. De javítsatok ki, ha rosszul tudom.CS0ki írta: ?? Mármint a MOL mint cég miért költ pénzt a saját székházára?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. március 31., csütörtök 17:51
Sierra írta:Nyilván túlzás, de a mindennapi életben nem látok annyi fejlődést, mint aminek kéne lennie egy modern, Európa Uniós tagállamban. Legyen szó közlekedésről, oktatásról, egészségügyről, fizetésekről, euroárfolyamról stb. Miközben ők meg gazdagodnak folyamatosan, jólétükben már azt se tudják mit csináljanak.petiamadridista írta: De Sierra nem mindenki úgy érzékeli, hogy széthullik az ország körülötte.
Lehet hogy te így érzékeled és lehet így is van, de más nem így érzékeli, és lehet neki van igaza.
És akkor még az uszításról, gyűlöletkeltésről egy szót se írtam, abba kár is belemenni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 31., csütörtök 17:31
Nyilván túlzás, de a mindennapi életben nem látok annyi fejlődést, mint aminek kéne lennie egy modern, Európa Uniós tagállamban. Legyen szó közlekedésről, oktatásról, egészségügyről, fizetésekről, euroárfolyamról stb. Miközben ők meg gazdagodnak folyamatosan, jólétükben már azt se tudják mit csináljanak.petiamadridista írta: De Sierra nem mindenki úgy érzékeli, hogy széthullik az ország körülötte.
Lehet hogy te így érzékeled és lehet így is van, de más nem így érzékeli, és lehet neki van igaza.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 31., csütörtök 17:26
A MOL tulajdonosa Magyarország Kormánya is, innentől kezdve nehéz szétválasztani, hogy az nem az állam pénzéből lett építve. De javítsatok ki, ha rosszul tudom.CS0ki írta: ?? Mármint a MOL mint cég miért költ pénzt a saját székházára?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. március 31., csütörtök 17:21
Sierra írta:Valóban, na azt pl elfelejtettem teljesen. Az mondjuk tényleg elég erős indok, az nem érdekes hogy körülötte széthullik az ország.petiamadridista írta: Az most annyit érzékelt hogy megnőtt a nettója az szja visszatérítés miatt.
Az ő logikája simán lehet egy fidesz szavazat.Van akit meg lehet venni pénzzel, jogos.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. március 31., csütörtök 17:17
20-25ezer/nap egy segédmunkás a mi környékünkön, és szigorúan 8 órában dolgoznak.Sierra írta:
Huha, 1 iparág.Akik az építőiparban dolgoznak, azoknak kánaán van ilyen téren, annyi építkezés van. A kőművestől a cégvezetőig. Viszont arra kíváncsi lennék hogy a magyar lakosság hány százaléka dolgozik az építőiparban. Na meg arra is, hogy a munkások mennyire vannak megfizetve egyébként (lehet tök jól).
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. március 31., csütörtök 17:14
?? Mármint a MOL mint cég miért költ pénzt a saját székházára?Vagy MOL Campus? Tökre látványos, de bele sem merek gondolni mennyi pénz az. Dehogynem, csak akkor Garancsi meg mittomén ki nem tudta volna dugig tömni a zsebét azon a beruházáson (is). És most még nagyon mentem bele a dolgokba.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 31., csütörtök 17:14
Valóban, na azt pl elfelejtettem teljesen. Az mondjuk tényleg elég erős indok, az nem érdekes hogy körülötte széthullik az ország.petiamadridista írta: Az most annyit érzékelt hogy megnőtt a nettója az szja visszatérítés miatt.
Az ő logikája simán lehet egy fidesz szavazat.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. március 31., csütörtök 17:12
Sierra írta:Huha, 1 iparág.petiamadridista írta: Na csak hozzászólok de nem akartam pedig.
Hát pl a nagy építkezéseken nem csak a strabag, meg társai keresnek.
Vannak ott sima egyszerű melósok is, persze meg kis cégek is, alvállakozók. Nyílván őket az érdekember kategóriaba sorolod vagy oda lehet sorolni, még az egyszerű kőművest is. De ők úgy fogják fel hogy 2010 előtthöz kepest van munkájuk. Ismerek pár ilyen figurát.
Hát hogy most érdekemberek ezáltal.
Lehet.
Ez is egy példa. Peldaul.Akik az építőiparban dolgoznak, azoknak kánaán van ilyen téren, annyi építkezés van. A kőművestől a cégvezetőig. Viszont arra kíváncsi lennék hogy a magyar lakosság hány százaléka dolgozik az építőiparban. Na meg arra is, hogy a munkások mennyire vannak megfizetve egyébként (lehet tök jól).
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. március 31., csütörtök 17:03
Huha, 1 iparág.petiamadridista írta: Na csak hozzászólok de nem akartam pedig.
Hát pl a nagy építkezéseken nem csak a strabag, meg társai keresnek.
Vannak ott sima egyszerű melósok is, persze meg kis cégek is, alvállakozók. Nyílván őket az érdekember kategóriaba sorolod vagy oda lehet sorolni, még az egyszerű kőművest is. De ők úgy fogják fel hogy 2010 előtthöz kepest van munkájuk. Ismerek pár ilyen figurát.
Hát hogy most érdekemberek ezáltal.
Lehet.
Ez is egy példa. Peldaul.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem