BBeno írta:no komment. ez az ev is.
Marcelo and Modric are out for a month.
Kovacic és Nacho ideje jön. Én bízom bennük
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. január 22., vasárnap 16:16
BBeno írta:no komment. ez az ev is.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. január 22., vasárnap 16:02
no komment. ez az ev is.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. január 22., vasárnap 15:36
Én azért annyira nem, meg nem most lett ilyen semmilyen a játékunk.___Samy___ írta:Én a jelenlegi helyzetben pont leszarom a játékot, de 7 serultunk van, amiből 3 a galakezdo tagja. Eddig ez a szezon kísértetiesen hasonlít Ancelotti utolsó évéhez.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2017. január 22., vasárnap 15:31
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 22., vasárnap 15:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 22., vasárnap 14:55
75:35-nél volt.Kerlon írta:Ronaldo vs. Malaga
Annyit látni benne, hogy fogja a lábfejét, de semmi arról, hogy cserét kért volna, de még az utána lévő mozgásán se látszik, hogy baj lenne. 3:35-nél amúgy nem tudom mit akart, ki teszi Lucasnak és begyalogolva vele a spanyol.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 22., vasárnap 12:52
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 22., vasárnap 12:35
Linket sajnos nem tudok adni. A kapufája után volt, mikor leguggolt a földre. Egy pillanatra mutatták és nem lassították vissza, csak a lábát mutogatták később, de volt egy kósza kép, amin lehetett látni, hogy csere egyezményes jelét mutatta és indult ZZ irányába, de pont a Malaga támadott, így azzal volt elfoglalva mindenki inkább.Realista24 írta: Van link erről a csere kérésről? Nem láttam a meccset, kíváncsi lennék rá. Köszi
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. január 22., vasárnap 12:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 22., vasárnap 12:14
De dzsi fiam a támadóinkra várunk szezon kezdet óta. Szerintem erre nem kéne tovább alapoznunk. A szerencsét meg nem én írtam, de reagálnék rá. Nem mondanám szerencsének (már csak a veretlenség hossza miatt se), de nem a jó játékunk miatt, hanem a nagy akarásunk és hitünk miatt állunk ilyen jól szarabb játék mellett is. Mintha egy jó öreg SAF féle Manchester látok, akik nem játszottak szemkápráztatóan, de mégis maximálisan hozták magukat. Viszont ebbe a csapatban sokkal több van és sokszor csak az egyéniségeinken, a jobb állományon múlik az, hogy nyerünk. Nem pedig azon, hogy esélyt sem adunk és dominálunk végig.dzsi91 írta:mintha vmi rivalis oldalt olvasnék, szerencsével nyerünk szeptember óta és zidane a várható füttyszó alapján cserél...
újabb fontos 3 pont, a támadóink meg majdcsa összerázódnak tavaszra.Ramosra már szavak nincsenek.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. január 22., vasárnap 12:05
Kerlon írta:amikor még a gól sincs benne a játékban. Tegnap is talán 3 tiszta helyzetet rontott el?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. január 22., vasárnap 12:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. január 22., vasárnap 11:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 22., vasárnap 11:46
Van link erről a csere kérésről? Nem láttam a meccset, kíváncsi lennék rá. Köszidonor írta:Itt nem füttyről meg balhéról van szó. CR sérülést érzett, cserét kért. Nem szokott, most kért. Zizu meg ahelyett, hogy kapott volna az alkalmon (van indok a cserére) inkább fent hagyta végig. Arról nem is beszélve, hogy kockáztatott egy esetleges súlyosabb sérülést is.Torquemada írta:Szerintem nem akarta kifütyöltetni, mert ártana szegény kis lelkivilágának, meg nem értezné jól magát, meg el akarna menni és ilyenek. Így, mint sokszor, Benzemának kellett elvinni a balhét. Az a srác meg olyan közönyös, annyira szarik mindenre, hogy elbírja. Szerintem ZZ így gondolhatta. CR cseréje volt indokolt, ő volt a leggyengébb. Megint.
Egyébként az se jelent jót, hogy gyenge volt, leggyengébb meg minden, de Ramos után ő volt a legveszélyesebb a kapura még mindig.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 22., vasárnap 11:35
Itt nem füttyről meg balhéról van szó. CR sérülést érzett, cserét kért. Nem szokott, most kért. Zizu meg ahelyett, hogy kapott volna az alkalmon (van indok a cserére) inkább fent hagyta végig. Arról nem is beszélve, hogy kockáztatott egy esetleges súlyosabb sérülést is.Torquemada írta:Szerintem nem akarta kifütyöltetni, mert ártana szegény kis lelkivilágának, meg nem értezné jól magát, meg el akarna menni és ilyenek. Így, mint sokszor, Benzemának kellett elvinni a balhét. Az a srác meg olyan közönyös, annyira szarik mindenre, hogy elbírja. Szerintem ZZ így gondolhatta. CR cseréje volt indokolt, ő volt a leggyengébb. Megint.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. január 22., vasárnap 11:28
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. január 22., vasárnap 11:25
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. január 22., vasárnap 9:56
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. január 22., vasárnap 9:50
Ezt nem is értettem. Egyértelműen cserét kért CR, el is indult Zizu felé. Morata nem sokkal utána állt be, szóval azonnal lehetett volna cserélni, de nem. Végig fent hagyta.Torquemada írta: Cr téma. Láttuk. Eddig egy volt a sok közül leglább, most viszont már a csapat kárára van. ZZ nem merte lecserélni
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. január 22., vasárnap 9:40
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem