Jaja vágom, lényegében magát játssza. Csak hát ő Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem lőtte fejbe a feleségét gondolom.Faust írta:Bill - William. A könyv írója pedig William Burroughs.![]()

Meg a filmben ugye William Lee.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 28., vasárnap 1:11
Jaja vágom, lényegében magát játssza. Csak hát ő Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem lőtte fejbe a feleségét gondolom.Faust írta:Bill - William. A könyv írója pedig William Burroughs.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. április 28., vasárnap 0:29
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. április 27., szombat 23:46
Sierra írta:Ja, mint a filmben Bill.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 27., szombat 23:36
Nagyon jó film. A Gosling, Clooney páros parádés.nmate írta:Hatalom árnyékában avagySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!két szék közé esve, hogyan álljunk fel győztesként. Fain film, nagyon tetszett. 8.5/10
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 27., szombat 22:22
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. április 27., szombat 21:19
Úgy értem,már nem aktuális a moziban.Köszi,akkor szánok :-)Régi? Fél éves film...Amúgy igen, szánj rá
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 27., szombat 21:09
Elhiszem, a könyv még nehezebb darab lehet, mint a film.Faust írta:A könyvnek háromszor ugrottam neki. Nem mondom hogy szar, de azt sem, hogy jó, brutálisan nehéz olvasni
Ja, mint a filmben Bill.Faust írta:Burrougsh az egészet beherkázva írta, állítólag a felére nem is emlékszik, mikor/hogy írta.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 27., szombat 21:05
Mekkora király vagy!!!Faust írta:A jegy már megvan premier előtti vetítésre. :-)Faust, JP3D meg volt?
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. április 27., szombat 21:04
Régi? Fél éves film...Amúgy igen, szánj rá. :-)zolus írta:Tudom kicsit régebbi és 3d-ben moziban lett volna az igazi,de érdemes megnézni a Pi élete című alkotást ezek nélkül?Szánjak rá időt?
A könyvnek háromszor ugrottam neki. Nem mondom hogy szar, de azt sem, hogy jó, brutálisan nehéz olvasni, Burrougsh az egészet beherkázva írta, állítólag a felére nem is emlékszik, mikor/hogy írta. Érződik is rajta...Sierra írta:Mindenesetre érdekes lehet a könyv is, amelyből készült.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 27., szombat 21:00
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. április 27., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. április 27., szombat 20:33
A jegy már megvan premier előtti vetítésre. :-)Faust, JP3D meg volt?
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. április 27., szombat 14:20
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 27., szombat 10:18
Amúgy pl. most jöttem rá, hogy visszanéztem a 1-2-t, hogy őőőő ott a 2. végén már utaltak a Bosszúállókra.nmate írta:Helyes Tádám, én abszolút optimistán nézek elébe, miszerint ezzel csak felvezették a következő részt, ami akkora tízpertíz lesz, hogy leszakad az ég alja![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tuti szerintem, hogy Hulk vs. Iron Man lesz, nem véletlen mutatták meg nekünk Igort és nem véletlen volt a végén, hogy Bannerrel beszélgetett Stark. :Đ
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 27., szombat 10:14
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 27., szombat 10:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 27., szombat 0:02
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 26., péntek 23:29
én még nem sajnos.Halálhegy - A Dyatlov-rejtély, ezt látta már valaki? Nagyon gagyi?
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 26., péntek 20:10
Igortól nagyobb belépőt vártamnmate írta: ps: Igor böszme, remélem a 4. részben egy akciódús Iron Mant kapunk azért.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. április 26., péntek 20:08
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem