Premier League
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Az is kemény, hogy van 1 döntetlenjük, de engem ez a labdabirtoklás és letámadás csinál ki. Elképesztő, hogy minden egyes meccsükön 75-80%-ban náluk van a labda és már az ellenfél k.pályájának a közepén nyomják a letámadást. Gyakorlatilag felállhatnának vészkapussal, mert az is állhatna a félpályán. És az a para, hogy ennyit jelent a dinamika. Mert nálunk is ez lenne, ha nem "fájna" több kezdő játékosunknak a mozgás. Ezért lenne jó egy Hazard. Csinálnánk a kezdőben egy Benzema/CR-Hazard, Casemiro-Kovacic cserét és mindjárt több élet lenne nálunk is, gyorsabb lenne minden, keményebb a letámadás, labdabirtoklás.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Valószínűleg nem, megszokásból nézik az emberek a meccseket, de azért így nincs meg az az izgalmi faktora a bajnokságnak, ami eddig megvolt. A Bayern durván kiemelkedik mindenféle értelemben a németeknél, ott ehhez már hozzászoktak, de az angoloknál pont az volt eddig a hivatkozási alap, hogy milyen kiélezett a harc a bajnoki címért. Hát Pep most ezt az axiómát zúzta porrá.
nem hiszem hogy emiatt kevesebben néznék. a city focizik azt meg jó nézni akkor is ha 15 pont előnyük van. legalábbis aki szeret meccset nézni az leül egy bayern meccsre is hiába tudja hogy márciusban bajnokok lesznek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig úgy tudtam, hogy végig kiélezett a PL.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Talán nem korai megállapítani, hogy Pep f....ra húzta a PL-t. Nem tesz jót nekik sem, hogy lényegét tekintve teljesen érdektelenné vált a bajnokság már december végére. Ilyen szerintem még sosem volt korábban.
bizakodva ültem le egy jó meccset nézni, aztán 30 perc után háttérzaj funkciója lettBBeno írta:mintha tegnap te is nézted volna a pool meccset![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
mintha tegnap te is nézted volna a pool meccset

akinek a nézhetetlen fosra van igénye az biztos örül a dömpingnekBBeno írta:de az ilyen meccsdömping is közrejátszik hogy ők a legeladhatóbb bajnokság.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
de az ilyen meccsdömping is közrejátszik hogy ők a legeladhatóbb bajnokság.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
2 napja játszott a Palace, West Brom, City trió, ma újra. Sokszor volt már téma, de az angolok maguknak is nagyban köszönhetik, ha nem bírják a tavaszi terhelést.
Bár úgy is vehetjük, hogy az már tavaly volt, idén még nem is játszottak...
Bár úgy is vehetjük, hogy az már tavaly volt, idén még nem is játszottak...
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
általánosságban értem. Van Dijk nagy erősítés lesz de bőven benne van amit az angol médiában mondogatnak hogy Van Dijk önmagában nem fogja megoldani a Pool problémáit. pöpec védő és óriási előrelépés de ha nem lesznek megszervezve rendesen mint eddig akkor szarnak egy 75 milliós pofon. Klopp összerakta a támadást de mintha a védőket leszarná edzésen hogy lesz ami lesz. teljesen amatőr gólokat nyalnak be idén is, tavaly is, azelőtt is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
40 órája tolták az előző meccset.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
csak behúzták végül
van dijk még nincs a védelemben. bőven nagy erősítés ő.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem látom hogy hova mehetne ez a Pool. Klopp képtelen összerakni a védelmet. támadófoci megy ezerrel de mindig hátul bukják el a meccseket egyéni és szervezési hibák miatt. elég csalóka hogy lövik a gólokat de semmivel sincsenek előrébb mint Klopp előtt. akkor is a támadás ment a védekezés meg nem.
Ezért írtam, hogy eddig.
Veszélyes az 1 gólos vezetés, de el is dönthették volna már, illetve kontrollálták a meccset is.

K
K
- M1Ö
Hát basszus ja, pont most nézem... Pedig beérhették volna a MU-t

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Lúzer a Pool is. Ismét.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
kicsit korai voltKerlon írta:Furcsa Klopp rotálás, de eddig bejött és jövőre még jobban erősíthetnek. Keitat láttam párszor, nagyon sokat fog nekik adni a kp-n és még írják, hogy Goretzka is a Poolba tart.

goretzka meg nagyon bm felé megy már. egyre több helyen írják.
- M1Ö
Torinoban meg összeáll a Khedira-Can macsó duó.
Ha berántják Goretzkát is Keita mellé, akkor hiába lép le Coutinho, erősödni fognak. És az érte kapott pénzből s marad még, hozzá csapnak még egy kcsit és erősíthetnek még hátul is. Drukkolok nekik, ha már az Arsenal idén is lúzer.

Furcsa Klopp rotálás, de eddig bejött és jövőre még jobban erősíthetnek. Keitat láttam párszor, nagyon sokat fog nekik adni a kp-n és még írják, hogy Goretzka is a Poolba tart.
K
K