Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondhatni bitangul kezdett a film, tetszett, hogy belementek Tony érzéseibe, vívódásába. Érezni lehetett, hogy ez más, tényleg komorabb hangulatú vasember film lesz, mint a korábbiak. Mandarin egyenesen megdöbbentő volt, talán a "legjobb" gonosz volt, akit a filmvásznon valaha láttam eddig.. Aztán jött a kiábrándító pofon. Mandarin nincs, csak egy kellék, egy eszköz. Vasember - egyik - legnagyobb ellenfele egy vicc tárgya. Nálam itt kaszálta el magát a film, először mondtam magamban, hogy ez biztos valami vicc. Sajnos nem. Onnantól már nem tudtam komolyan venni a filmet, átlagos lett, kiszámítható. Az utolsó 15-20 perc dobott azért rajta, Pepper lezuhanásakor gondoltam, hogy itt még lehet valami komolyabb dráma.. Aztán mégse: Jött, és a fő-gonosz, sokáig a háttérben megbúvó Killian-t leverte egy vascsővel.. Ez igen..
Szóval na, nem ezt vártam. Pedig tényleg, a karaktert bírom, a színészeket is bírom, de ez nagyon nagy csalódás lett. Számomra a három rész közül a leggyengébbre sikerült.
5/10