de Gea szimpatikusabb nekem, de a belga viszont jobb kapusnak tűnik

nehéz a választás
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. február 16., csütörtök 23:45
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. február 16., csütörtök 23:23
Ez vélhetőleg így lenne. Ami a különbség, hogy kevesebb hírértéke lenne. DDG-nek egyszerűen jobban elnéznék.R.M.C.F írta:
Ok, de ne legyen csalódás ha jön és neki is legalább ennyi egyéni hibája lesz,ha nem több, mert hogy kevesebb nem lesz arra fogadni is mernék. De én bírom ddg-t, meg a belgát is. Akármelyik jön örülök, de ha mondanom kell posztot hogy melyik az amelyikhez nem égető nyúlni az a kapus lenne.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 16., csütörtök 21:12
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 16., csütörtök 20:28
Victor írta:Ronaldóval egyetértek, de szerintem Modricnak az egyik legrosszabb meccse volt Real mezben. Sok rossz passza volt, nem élt annyira együtt a játékkal.Modric és ronaldo brutál jók jók voltak, a mezőny legjobbjai, a cseréinket sokszor nem igazán értem, sem az idejüket, sem azt aki akit vált, de hát ez van.
Remélem lesz valaki aki elmagyarázza neki, hogy a vkp-k ideje lejárt.....de ha nem is mondja el neki senki, majd 5 év múlva már érthető lesz, amikor egy db sem lesz a pályákon.dzsi91 írta:
Zidane testközelből átélte és szenvedte a Makelele ügyet.Valószínűleg egész edzői pálya futása során nyomatni fog egy ilyen kemény vkp-t.Rz lesz a heppje. Mondjuk nincs is ezzel baj, csak akkor mérnem verte egész nyáron Perez fejét Hogy hozza el neki kántét.
Ok, de ne legyen csalódás ha jön és neki is legalább ennyi egyéni hibája lesz,ha nem több, mert hogy kevesebb nem lesz arra fogadni is mernék. De én bírom ddg-t, meg a belgát is. Akármelyik jön örülök, de ha mondanom kell posztot hogy melyik az amelyikhez nem égető nyúlni az a kapus lenne.Én azért nyugodtabb lennék egy DDG a kapuba
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 16., csütörtök 19:58
En sem azt irtam, h csak Kroos helyett kezdhet Kovacs, akar Modrics helyett is 442-ben.ziro4vr írta:Ja, szerintem is ez van. De ezaz, akkor az alient miért nem hoztuk nyáron?dzsi91 írta:Zidane testközelből átélte és szenvedte a Makelele ügyet.Valószínűleg egész edzői pálya futása során nyomatni fog egy ilyen kemény vkp-t.Rz lesz a heppje. Mondjuk nincs is ezzel baj, csak akkor mérnem verte egész nyáron Perez fejét Hogy hozza el neki kántét.
Olyan fasza rotációt lehetne ott csinálni, erre a brazil be van betonozva.
És megjegyzem, Modric egyre erősebben öregszik, ha Kovácsot a padhoz ragasztjuk, akkor abból baj lesz.
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. február 16., csütörtök 18:29
De ne már. Benzema elvesztett egy egyszerű felpasszt, amit nem volt hajlandó visszatámadni ezért Kroos-nak kellett kiszaladnia a helyéről. A két szélsővédőnek tök jól látszik, hogy megvolt az embere, Varane lemaradt Mertens-ről és így kinyilt a közepe, amit tök egyszerűen Ramos-nak kellett volna biztosítania. Casemiro tolódott Kroos helyére, ahogy kellett. Semmi köze nem volt a gólhoz.Úgy, hogy se területet, se embert nem fogott? És nem a nyakába vártam, de bőven hibázott ő is. Meg az egész meccsen is. Fájni nézni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 16., csütörtök 18:23
Úgy, hogy se területet, se embert nem fogott? És nem a nyakába vártam, de bőven hibázott ő is. Meg az egész meccsen is. Fájni nézni.poronty írta:Hogy tudod ebből kihozni, hogy Casemiro hibája a gól az rejtély.Amúgy Navas szarul helyezkedett a lövésnél ez tény, de ott is nézzétek meg szépen, hogy Casemiro mit fogott. Nagyot mentett a tegnapi góljával, mert annyira nulla a faszikám... Támadásról már ne is beszéljünk, de védekezésben is akkora területeket hagyott néha és olyan szarul helyezkedett, hogy pl. Hamsik nyugodtan kiugrathatta Insignet. Számomra katasztrófa az ember.
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. február 16., csütörtök 18:20
Hogy tudod ebből kihozni, hogy Casemiro hibája a gól az rejtély.Amúgy Navas szarul helyezkedett a lövésnél ez tény, de ott is nézzétek meg szépen, hogy Casemiro mit fogott. Nagyot mentett a tegnapi góljával, mert annyira nulla a faszikám... Támadásról már ne is beszéljünk, de védekezésben is akkora területeket hagyott néha és olyan szarul helyezkedett, hogy pl. Hamsik nyugodtan kiugrathatta Insignet. Számomra katasztrófa az ember.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 16., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. február 16., csütörtök 16:56
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. február 16., csütörtök 15:54
Nekem is, meg Varane és Navas.Aki számomra kicsit csalódás volt, az Marcelo.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 16., csütörtök 15:43
Sztem nem ez volt a legrosszabb meccse. Az eladott labdáitól eltekintve tette-vette a lasztit, sokat futott.Victor írta:Ronaldóval egyetértek, de szerintem Modricnak az egyik legrosszabb meccse volt Real mezben. Sok rossz passza volt, nem élt annyira együtt a játékkal.Modric és ronaldo brutál jók jók voltak, a mezőny legjobbjai, a cseréinket sokszor nem igazán értem, sem az idejüket, sem azt aki akit vált, de hát ez van.
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. február 16., csütörtök 15:33
Ronaldóval egyetértek, de szerintem Modricnak az egyik legrosszabb meccse volt Real mezben. Sok rossz passza volt, nem élt annyira együtt a játékkal.Modric és ronaldo brutál jók jók voltak, a mezőny legjobbjai, a cseréinket sokszor nem igazán értem, sem az idejüket, sem azt aki akit vált, de hát ez van.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. február 16., csütörtök 14:37
Ha van érdemi esély elhozni a MU-ból, azaz nem ilyen bohóc 60 milliókért, akkor és csakis akkor hoznám.besteve7 írta:Én azért nyugodtabb lennék egy DDG a kapubanistimester írta: Legyen?![]()
Tegnap a gól szerintem teljes mértékben az övé volt, az egy dolog, h kinn áltt, viszont a nagyobb baj h a kapu jobb szélében ücsörgött, így teljesen szabadon hagyta a másik oldalt, felkínálta tálcán a lehetőséget, amit tökéletesen ki is használtak.
Azon kívül volt még egy eset, mikor a fejem fogtam, mikor Ramos egyértelműen jelezte neki, h gyere pajtás a tied, ő meg elindult megállt, megint elindult. Én valahogy továbbra sem érzem az összhangot a védelem és közte.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 16., csütörtök 13:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 16., csütörtök 13:39
Ja, szerintem is ez van. De ezaz, akkor az alient miért nem hoztuk nyáron?dzsi91 írta:Zidane testközelből átélte és szenvedte a Makelele ügyet.Valószínűleg egész edzői pálya futása során nyomatni fog egy ilyen kemény vkp-t.Rz lesz a heppje. Mondjuk nincs is ezzel baj, csak akkor mérnem verte egész nyáron Perez fejét Hogy hozza el neki kántét.
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. február 16., csütörtök 13:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 16., csütörtök 13:20
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 16., csütörtök 13:16
Sztem pont hogy Modric-ot kellene pihentetni szerintem.TheBull6 írta:Meccs után kiváncsiságból megnéztem, hogy Case visszatérése óta, mennyit játszott. Bárcsak ne tettem volna.![]()
Összevetettem Kovával, meg Iscoval, meg megnéztem azt is, hogy ki hány percet ült a padon.
A "lelátón ülést" nem számoltam hozzá, mert utóbbiak volt, hogy kihagytak 1-2 hetet sérülés miatt:
Pályán töltött idő: Casemiro 1313 perc, Kovacic 347 perc, Isco 497 perc.
Padon töltött idő: Casemiro 66 perc, Kovacic 640 perc, Isco 462 perc.
Azt már nem is mondom, hogy Isco 4 meccset ült végig a padon, ha Kova múltkori 2 percre bedoblak cseréjét nem nézzük, akkor ő szintén 4-et.
Valamint Isco (december 3. óta) egy meccset se játszott végig, Kova pedig csak egyet. Case pedig 13-at, amiből az egyik 120 perces volt (Klub VB döntő).
Egyszerűen érthetetlen a számomra, hogy miért nem lehet ezt a három embert jobban pörgetni, főleg hogy az esetek többségében szerintem simán elviselné a csapat Case hiányát. Hétvégén se játszatnám, ne hogy már egy otthoni bajnokin nem bírunk el az Espanyollal nélküle.
(Isco, Kova, Modriccal állnék ki, hiába pihent sokat Toni, ő játékban van, Modricnak kell a perc, de egy 60. perc körül simán dobnám a helyére Kroost, a két kicsi meg tolja végig, hétközben úgysem játszanak a Valencia ellen.![]()
)
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. február 16., csütörtök 13:12
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem