Nyugodjék Békében!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 1., szombat 15:22
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 1., szombat 15:21
Szépen erősödött akkor a Villarreal. Óliver mellett kölcsönvették Joan Ángel Románt is a Barça B-ből (sokoldalú játékosról van szó, támadó középpályásként, szélsőként, és akár hamis kilencesként is bevethető).Anis írta:AtMA: Diego jöttével kölcsönadták a Villarrealnak a fiatal tehetséget, Óliver Torrest.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 1., szombat 15:18
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. február 1., szombat 15:09
Van már hivatalos rajongói oldaluk,de nem linkelném be ide..Keress rá googlen.MorataMartin írta:Mekkora szerintetek a magyarországi atletico madrid szurkolók tábora?
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. február 1., szombat 15:08
ganxsta zolee és a kartelMorataMartin írta:Mekkora szerintetek a magyarországi atletico madrid szurkolók tábora?
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. február 1., szombat 15:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 1., szombat 13:39
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. február 1., szombat 9:31
Hetvenöt éves korában, hosszan tartó súlyos betegséget követően elhunyt Luis Aragonés, korábbi kiváló labdarúgó és futballedző, aki szövetségi kapitányként megnyerte a 2008-as Európa-bajnokságot a spanyol válogatottal.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 1., szombat 1:08
nem el, hanem kölcsön.BBeno írta:Valencia eladta Banegát is. visszament argentínába.
Vargas (csatár a Napolitól) nem kimondottan vicc kategória - szerintem. Rúben Vezo (gondolom) tehetésges portugál belső védő aki Rami helyére (is) jött, illetve Senderos is kellett tapasztalata jó lehet, bár az utóbbi időben nem láttam játszani, de erősen kérdéses h mire megy a megkopott gyorsaságával a La Ligában. a brazil srác meg jó lehet sztem. ===> Vargas és a brazil sztem bőven tudja pótolni Postigát és Pabónt. Guardado pótlására meg már ott van a saját nevelésű Juan Bernat, aki U21-es válogatott, 20 éves.MorataMartin írta:Keita jó igazolás volt, de a többi erősen vicckategória nálam.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 1., szombat 0:22
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. február 1., szombat 0:13
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 31., péntek 23:42
Nem! --->Remy írta:Vargasra gondolsz? Ha minden igaz ő a Napolihoz tartozik, de kölcsönadták a Gremionak, aztán most meg a Valenciának.
Diego meg pont jó lesz az AtMa-ban, jön a BL, van kupa is, bajnokság is, több variációs lehetőség.Anis írta:Vinícius Araújo lett végül a befutó csatár. 3,5 millió euróba került a 20 éves csatár játékjogának 50%-a.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 31., péntek 23:10
nem a posztra írtam, csak hogy túljátszatják a spanyolbrazilt aki ki fog kopni. jól jön a plusz ember.Banán írta:más poszt, amúgy egyszer már volt ott, akkor nyerték az Európa-ligátnem tudom mennyire illik oda, szerintem nem igazán de a variációs lehetőségeik száma nő. ha jót akarnak egyébként, costát pihentetik néha
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. január 31., péntek 23:07
más poszt, amúgy egyszer már volt ott, akkor nyerték az Európa-ligátnem tudom mennyire illik oda, szerintem nem igazán de a variációs lehetőségeik száma nő. ha jót akarnak egyébként, costát pihentetik néha
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 31., péntek 23:05
nem tudom mennyire illik oda, szerintem nem igazán de a variációs lehetőségeik száma nő. ha jót akarnak egyébként, costát pihentetik néhaBanán írta:Diego (Wolfsburg) -> Atlético Madrid
kemény lesz így, megint jól erősítenek
egyrészt szétkapják, másrészt nem fog csatlakozniRemy írta:Jó lenne, ha a hétvégén már játszanaToti írta:canales -> sociedadAtletico bukhatna néhány pontot.
Amúgy ez a Griezmann - Canales - Vela hármas eléggé jól hangzik. Ha nyáron nem kapják szét őket, akkor bizony jövőre egy brutál Sociedad csatlakozhat a mostani hármashoz.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. január 31., péntek 23:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 31., péntek 22:02
Jó lenne, ha a hétvégén már játszanaToti írta:canales -> sociedad
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 31., péntek 21:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 31., péntek 20:31
Vargasra gondolsz? Ha minden igaz ő a Napolihoz tartozik, de kölcsönadták a Gremionak, aztán most meg a Valenciának.Géci írta:A Valencia a Brazil bajnokságból igazolt egy csatárt, Postiga helyére...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 17:41
Nem nagyon kezdett mostanában,a VB-n meg nyilvàn ott akar lenni...bár ez nem okoz neki amúgy sem olyan nagy gondot,ismerve az argentin válogatott középpályáját...a legújabb hírek szerint csak kölcsönadja a klub, méghozzá a Boca Juniorsnak.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem