Franciakrol nem sok hír van, rá is nézek. Bár őket senki le se szarja szerintem.ziro4vr írta: Spanyolok is hasonlóan könnyelműek.
Németeknél azért van fegyelem, de tuti kummantanak ott a számokkal. Ahogy a balkánon is.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 21., szombat 20:11
Franciakrol nem sok hír van, rá is nézek. Bár őket senki le se szarja szerintem.ziro4vr írta: Spanyolok is hasonlóan könnyelműek.
Németeknél azért van fegyelem, de tuti kummantanak ott a számokkal. Ahogy a balkánon is.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2020. március 21., szombat 20:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 21., szombat 20:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 21., szombat 20:05
Spanyolok tudták volna, mégsem tettek. Ott is hasonló lesz a helyzet.ziro4vr írta: Olaszok nagyon durván benyelték, az is szerepet játszik, hogy amíg "csak" Kínában ment, addig a felsőbbrendű Európa védve érezte magát. Amikor az olasz helyzet bedurvult, aki tudott mlg észbe kapott időben, és lépett, az olaszok ezt már később tették meg. Erre jön az idősödő, kényelmes társadalom meg a többi, de ez is szerepet játszik.
Itthon is megy a sumák ez nem kérdés, de összességében szerintem azért nagyjából nem lehetünk elégedetlenek dicső kormányunkkal.
Át fog ez menni szerintem pl rajtam is, ilyenkor persze reménykedik az ember hogy nincs rejtett baja, de ezért érdemes alapból is szűrni meg orvoshoz járni azért bizonyos rendszerességgel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2020. március 21., szombat 20:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 21., szombat 20:00
Ott bekövetkezett az, hogy nincs kapacitás és gondolom azon se tudnak segíteni, aki menthető lenne.Babinho írta: Olaszország 793 fő ma....
Elképesztő.
Nem tudják megfogni
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. március 21., szombat 19:27
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 21., szombat 18:34
HozzászólásSzerző: Marky » 2020. március 21., szombat 17:43
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. március 21., szombat 17:35
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 21., szombat 16:47
HozzászólásSzerző: Anthony » 2020. március 21., szombat 16:33
Én erre a cikkre gondoltam:Realista24 írta:Ha egyszer hülyeség, amit írsz. Sorry.Anthony írta:
![]()
Az osztrákok tehetnek arról, hogy hetekkel az első betegek után is mentek a focimeccsek. Koncertek. Szabadtéri tízezres felvonulások. Meg az olelgessunk kinaiakat mozgalom.
Az első spanyol egy francia sitereprol vitte haza a vírust. Az olaszok Kínából.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. március 21., szombat 15:25
Itt azt csinálsz amit akarsz. Itt abban hisznek, hogy mindenki kapja el és akkor kiépül a természetes immunitás, a súlyosabbakat kezelik, a nagyon súlyosak meghalnak majd.Realista24 írta: Nem engedik utazni nagyon a népeket.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2020. március 21., szombat 14:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 21., szombat 14:20
Nem engedik utazni nagyon a népeket.Steve írta:Köszi az érdeklődést, rendes Tőled! Én megúsztam ezt a szart. Már nem szedek gyógyszert és csak időnként köhögök és csak akkor kezdek el erősebben köhögni, ha megterhelem magam.Realista24 írta:
Te hogy vagy? Ki kell hogy rakjalak?
Most “csak” hasmenésem van.
Az izomfájdalmak, légzési nehézségek teljesen megszűntek. Ez a legfontosabb.
Lassan több mint 3 hetet vagyok/voltam beteg. Ilyen még sosem történt velem.
A lányom se lázas már, nem is köhög. Asszony tökéletesen van.
A legjobban azért aggódok ahogy ezt a szart kezelik itt. Senkit nem vizsgálnak csak aki nagyon beteg. A húsvéti szünetre minden szoba le van foglalva a síparadicsomokban. Az ilyen szokás itt, hogy húsvétkor még északon síelnek és minden este after skiing.
Külföldi és svéd idióták keveréke megy oda most. Írják mindenhol, hogy onnantól fog elindulni az olasz példa, de ezeket nem érdekli semmi. Egész kis sífalvak vannak teljesen lefoglalva. Benti medencékkel, szaunákkal, szűkös kis bárokkal. Minden tökéletes és adott a teljes fertőzésre.
Majd onnan ugye hozzák vissza majd a nagyvárosokba és katasztrófa lesz.De senki nem csinál semmit. Hihetetlen.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. március 21., szombat 14:13
Köszi az érdeklődést, rendes Tőled! Én megúsztam ezt a szart. Már nem szedek gyógyszert és csak időnként köhögök és csak akkor kezdek el erősebben köhögni, ha megterhelem magam.Realista24 írta:Te hogy vagy? Ki kell hogy rakjalak?Steve írta: Itt Svédországban is elkezdett bedurvulni a helyzet. Mivel ugye nem akarnak tesztelni és nem akarnak lezárásokat csinálni.
A fertőzöttek száma az rohamosan elkezdett nőni az elmúlt héten és úgy tűnik annak most kezdenek el megjelenni a következményei.
4-5 halott az elmúlt napokban.
Ezért kell minimalizálni és lassítani a fertőzést. Minél nagyobb a szórás annál több lesz a halott értelemszerűen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 21., szombat 13:52
Te hogy vagy? Ki kell hogy rakjalak?Steve írta: Itt Svédországban is elkezdett bedurvulni a helyzet. Mivel ugye nem akarnak tesztelni és nem akarnak lezárásokat csinálni.
A fertőzöttek száma az rohamosan elkezdett nőni az elmúlt héten és úgy tűnik annak most kezdenek el megjelenni a következményei.
4-5 halott az elmúlt napokban.
Ezért kell minimalizálni és lassítani a fertőzést. Minél nagyobb a szórás annál több lesz a halott értelemszerűen.
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. március 21., szombat 13:50
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2020. március 21., szombat 13:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. március 21., szombat 13:35
Ha egyszer hülyeség, amit írsz. Sorry.Anthony írta:Realista24 írta:
Bullshit.![]()
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem