Taktikai háború (Legyél Xabi)
-
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
En sem akarok edzőváltásról beszélni, stb., de Carlo eddigi egyensúlyra törekvő taktikája Kroos (és prime Modric) nélkül nehezen lesz összehozható. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de megnéztem pl. a Poolt a MU ellen hétvégén. Ott bizony a támadásokban 6-7 ember szinte mindig részt vett (aztán persze labdavesztéskor ebből 5 sprintelt vissza), nálunk pedig az alap támadóhármas mellé max egy játékos csatlakozott időben, aki vagy Valverde vagy Carvajal volt. A többiek inkább biztosítottak, vagy már a "kézilabdázáskor" kapcsolódtak be.
Ennyire atletikus kerettel én is inkább a stílusváltás mellett tenném le a voksomat.
Ennyire atletikus kerettel én is inkább a stílusváltás mellett tenném le a voksomat.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
akkor viszont nem akarom hallani a stábtól, hogy meg kell találni az egyensúlyt, blabla, mert kis módosításokkal, fejlődéssel akkor ez a max a keretben és a játékosokban nagyjából, amit most látunk.
az viszont számomra hatalmas csalódás.
az viszont számomra hatalmas csalódás.
thereisonly1ronaldo
Áthozva.
Az a probléma, hogy ezt sokat kell gyakorolni, a játékosoknak pedig be kell vállalni ezt a munkát. Régen elég volt, hogy elkezdett rohanni a labdás védő felé a támadó, aztán gyorsan rúgta el a labdát, amerre látott. De most már egy spanyol kiacsapat csere kapusa is passzol ilyenkor, mert a labdabiztos hátsó rész már alap, az könnyebben begyakorolható, mivel a kapus is már teljes értékű passzoló hátul, és alapból is normál esetben emberelőny van, így simán kipasszolgatjak ezeket a kalandozó, spontán letámadásokat. Ancelottiéknal nincs ezen annyira hangsúly(letámadás) , támadóink nem annyira melósak, nem ezt gyakorolják annyira az edzésen. (ha igen, akkor komoly gondok vannak a gyakorlás módjával, mert a kivitelezés nagyon gyenge...)sztem elég sima a képlet, nem a támadással van a gond továbbra sem, hanem amit írtam, hogy hogyan kéne - legalábbis sztem - egy ilyen atletikus kerethez passzintani a labdavesztés után visszatámadásos labdaszerzést, ami után lehet pihengetni picit, gurigázni szépen, ereszteni a nyomáson, majd robbantani elöl (mondanám, hogy a legjobb brazil válogatottak így játszottak mindig is, de hát ki emlékszik már arra, évtizedekkel ezelőtt volt..)
- hehetheoriginal
hu nagyon gyalázat pappe jobbon, mint rodrigo, egyszeruen nem oda valok, felejtsuk el gyorsan pls.
nem ez a baj.
hanem hogy endre még mindig nem kezd centerbe', mikor már meccsek óta ott kéne lennie
nem ez a baj.
hanem hogy endre még mindig nem kezd centerbe', mikor már meccsek óta ott kéne lennie

thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pavard - Bapi volt a vb győztes csapatuk jobboldala, megél/megoldja ott is nah. Egy próbát lehetne tenni simán.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Pad'em írta:Nem fordítva? Ösztönből balra megy ki folyamat nálunk is, párszor átkavirnyált jobbra, simán jónak tűnik amúgy ott is. Én is megnézném jobboldalt, középen meg ostor Charlton.realmadrid95 írta: Mbappe tobbet jatszott jobboson, mint baloson karrierje soran, ha jol emlekszem.
Megneztem gyorsan, 60 meccsen jatszott jobbon, baloldalt 78, mig kozepen 232 meccsen. Valahogy 80 kornyeket tippeltem volna, mivel Psgben Neymar jatszott baloldalt.
En is Endricket preferalnam, de Rodrygot iden szerintem nem hagyja ki Carlo semmifelekeppen.
- Pad'em
Nem fordítva? Ösztönből balra megy ki folyamat nálunk is, párszor átkavirnyált jobbra, simán jónak tűnik amúgy ott is. Én is megnézném jobboldalt, középen meg ostor Charlton.realmadrid95 írta: Mbappe tobbet jatszott jobboson, mint baloson karrierje soran, ha jol emlekszem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
En mindenkepp kiprobalnam ezt a kovetkezo meccsen, sokat nem veszithetunk.
-Mbappe-Rodrygo-Vinicius-
Mbappe tobbet jatszott jobboson, mint baloson karrierje soran, ha jol emlekszem. Igy biztos nem zavarnak egymast a Brazillal es kicsit gordulekenyebben menne talan a jatek. Nincs konnyu dolga azert Carlonak.
-Mbappe-Rodrygo-Vinicius-
Mbappe tobbet jatszott jobboson, mint baloson karrierje soran, ha jol emlekszem. Igy biztos nem zavarnak egymast a Brazillal es kicsit gordulekenyebben menne talan a jatek. Nincs konnyu dolga azert Carlonak.
Kommentek alapján Valverdét szidják meg minek kezdőhehetheoriginal írta: Jujj ez nehez lett:
https://youtu.be/_zs5ttZY8V4?si=hQ5vd4k39XMBCUat

Erre se cseszem el az időmet

- hehetheoriginal
Jujj ez nehez lett:
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jó, akkor ha Rodrygo játszik a jobb oldalon és Güler a kp-n. Az a baj h eddig mindig az volt h ha így is kezdődött a meccs, kb 10 perc után a török volt a szélen, Rodrygo/Brahim meg a kp bal oldalán és teljesen értelmetlen pozícióban. Eddig mondjuk mindegyik meccs után lehetett látni, hogy az egyértelmű rossz dolgokon változtattunk a következőre, ezt várom ma is.Pad'em írta: AS szerint esti kezdő:
Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy; Güler, Tchouameni, Valverde; Rodrygo, Mbappé, Vinicius.
433
- Pad'em
AS szerint esti kezdő:
Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy; Güler, Tchouameni, Valverde; Rodrygo, Mbappé, Vinicius.
433
433
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Feltörték az accountodYazid írta: Én mar holnapra lehengerlő jatekot jósolok 4-0val.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
A Barcának?Yazid írta: Én mar holnapra lehengerlő jatekot jósolok 4-0val.

Én mar holnapra lehengerlő jatekot jósolok 4-0val.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én meg talán inkább Mendyt tenném a védelem Tchou helyett, aki a kp-n lenne, ellenféltől függően. Cama mehetne simán a szélre és akkor ez már egy Davies nélkül és mehetne. Az egésszel a legnagyobb probléma az, hogy így Jude már elöl van, a kp-n nem marad senki aki rendelkezik értelmes passzjátékkal ahhoz, hogy a beinduló támadóknak tudjon labdát adogatni, szóval ugyan úgy maradna a skill alapú focink, valaki vagy megcsinálja 1v1-ben 1v2-ben vagy passzolgatunk 90 percen át. Szóval ha olyan ellenfél akkor a felrajzolt taktikánál a Cama poszton ott kellene lennie Lukanak, Judenak, vagy akár Ardanak. De lényegtelen, Carlo ilyenre nem fog váltani, Ő végig viszi majd amit kigondolt és kitudja, lehet beindul a gépezetPad'em írta:Hmm, oké, adomKerlon írta: Tökéletes a kerer Xabinak: Tchouameni belep 3. vedonek, Cama Valverde daral kozepen Belli Vini Mbappe szabadon, Mendy helyett meg jon Davies ingyen.Jobban belegondolva, Arda/Rodrygo/Brahim is ideális a dupla 10-es felállásra Vini és Belli cseréjének, bár valaki lépni fog közülük jövőre, valszeg Rodrygo.
Mendy is be tud húzodni a 3 védő egyikének, balszélen Davies/Fran/Miguel, jobbszélsőnek kell majd valaki előbb utóbb (Frimpong/Hakimi) és kb minden tökéletes a Xabiballhoz. Wirtznek viszont sehogy nem látok helyet![]()
Szóval:
--------------------Courtois
---------Militao--Tchou--Rüdi
Carvajal-----Fede--Cama-----Davies
---------------Belli-----------Vini
---------------------Mbappé
Valószínű működne, ha kibírná várni Madrid amíg összeáll...
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Lehetne, Cama helyett mondjuk Ceba, Jude helyett Arda___Samy___ írta:Ezt a felallast mar most is lehetne nyomatni, szerintem nem muzsikalna rosszabbul, mint a mostani.Pad'em írta:
Hmm, oké, adomJobban belegondolva, Arda/Rodrygo/Brahim is ideális a dupla 10-es felállásra Vini és Belli cseréjének, bár valaki lépni fog közülük jövőre, valszeg Rodrygo.
Mendy is be tud húzodni a 3 védő egyikének, balszélen Davies/Fran/Miguel, jobbszélsőnek kell majd valaki előbb utóbb (Frimpong/Hakimi) és kb minden tökéletes a Xabiballhoz. Wirtznek viszont sehogy nem látok helyet![]()
Szóval:
szuperliga.
- ___Samy___
Ezt a felallast mar most is lehetne nyomatni, szerintem nem muzsikalna rosszabbul, mint a mostani.Pad'em írta:Hmm, oké, adomKerlon írta: Tökéletes a kerer Xabinak: Tchouameni belep 3. vedonek, Cama Valverde daral kozepen Belli Vini Mbappe szabadon, Mendy helyett meg jon Davies ingyen.Jobban belegondolva, Arda/Rodrygo/Brahim is ideális a dupla 10-es felállásra Vini és Belli cseréjének, bár valaki lépni fog közülük jövőre, valszeg Rodrygo.
Szóval:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Ezt majd elmondhatják minden hetvegen marciusigKerlon írta:Jo, de mi a taktika? Mert annak nyoma sincs egyelore, nem hogy szarul menne.Realista24 írta: Carlo és Vini is azt mondja, hogy nem lesz semmi gond a gólokkal a jövőben.
Új a taktika, Mbappe, minél hamarabb össze kell szokni és a taktikát elsajátítani. Most mennek a legfontosabb edzések.
Jo, de mi a taktika? Mert annak nyoma sincs egyelore, nem hogy szarul menne.Realista24 írta: Carlo és Vini is azt mondja, hogy nem lesz semmi gond a gólokkal a jövőben.
Új a taktika, Mbappe, minél hamarabb össze kell szokni és a taktikát elsajátítani. Most mennek a legfontosabb edzések.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K