a Tomori-Vérten párost más kontextusban is el lehet képzelni...Ferencváros írta: Képzeld el a Fradiba a Tomori-Mészáros Rea-Vérten tengelyt

amúgy szépen megfordítottuk, a fiatalok lehozzák talán
mégse
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 7., vasárnap 22:01
a Tomori-Vérten párost más kontextusban is el lehet képzelni...Ferencváros írta: Képzeld el a Fradiba a Tomori-Mészáros Rea-Vérten tengelyt
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 7., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. december 7., vasárnap 21:28
Képzeld el a Fradiba a Tomori-Mészáros Rea-Vérten tengelytwxyz írta:Tomorit látva bennem csak kérdések merülnek fel
Férfiaktól áthoztak egy válogatottba nem kellő kiöregedett utánpótlásjátekost? Vagy mi akar ő lenni?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 7., vasárnap 21:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 7., vasárnap 21:19
szerintem nem is érdemes ezekről a csapatokról beszélni, semmi keresnivalónk nem lenne ellenükkapor_89 írta:, de ez a teljesítmány a norvég-dán duó ellen édes kevés lesz, a visszarendeződésünk kritikán aluli..
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. december 7., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 7., vasárnap 21:14
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 7., vasárnap 21:06
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. december 7., vasárnap 20:54
Oguntoye Viktóriát nem értem miért nem lehet kipróbálni. Vagy ha már elvitte ezt a Bíró lányt, akkor őt.wxyz írta:Ez a kapus tényleg jó
Minden védésnél ugyanaz a mozdulat
Ennyire nincs egy normális kapus?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 7., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. december 7., vasárnap 20:45
Már a válogatásnál érződött, hogy gond lesz.wxyz írta:Értem, akkor a szövetség megint jól végezte a dolgát
A kezdés is biztató
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 7., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. december 7., vasárnap 20:40
Nem.wxyz írta:Női kézilabdát már 10 éve nem néztem, de most kivételt teszek
Ez a Németh András mennyire komolyan vehető edző? Különb bármelyik magyarnál is, ha már őt nevezték ki egy külföldi helyett?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 7., vasárnap 20:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 6., szombat 23:23
Terzic támadásban értékelhetetlen, védekezésben vannak jó meccsei, de ha Ilicnek lesz váltótársa akkor majd mehet vissza kettesbe védekezni, annyira azért nem jó a bosnyák hogy plusz egy embernek tartsuk. Ruesga meg tipikusan kisebb csapatban vitézkedő játékos szerintem, ez a szint neki magas. Kb 3 igazán jó meccse volt eddig veszprémi mezben, nem való a csapatba.wxyz írta: Ruesga és Terzic tényleg kevés
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. december 6., szombat 23:17
Rossz meccseknek is jönniük kell és a lehető legjobbkor jött. A csoportelsőség amúgy is eldőlt márkapor_89 írta:Ez a Löwen Veszprém meccs..![]()
Jókor jött a pofon, talán túl nagy volt az arc.. Nagyobb koncentrálás, nagyobb alázat, és vissza lehet térni a győzelmi útra. Ennyi eladott labdát és technikai hibát, hihetetlen..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. december 6., szombat 22:45
Benne van ez, nincs nagy gond, a hibákat ki kell küszöbölni.kapor_89 írta:Ez a Löwen Veszprém meccs..![]()
Jókor jött a pofon, talán túl nagy volt az arc.. Nagyobb koncentrálás, nagyobb alázat, és vissza lehet térni a győzelmi útra. Ennyi eladott labdát és technikai hibát, hihetetlen..
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. december 6., szombat 22:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 29., szombat 19:58
Nekem nem meglepő annyira, tud ő még többet is, csak játszatni kell. Szerintem Chema marad az alap, Lékai meg Ruesga perceit fogja megkapni. Marguc is jó volt végre, Zeitz meg jobb, mint vártam.wxyz írta:Lékai teljesítménye nagyon meglepő. Ha tudja tartani ezt a szintet Palmarssön érkezéséig biztosan első számú irányító lesz
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 29., szombat 19:51
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem