___Samy___ írta:
Nem el kell fogadni
Hat te irtad, hogy el kellene fogadni, es megis en ertelek felre?
En sem azt mondom, hogy 0-24-ben kell ide mindenfele cikkeket meg hireket bebofogni, amik arrol szolnak, hogy mit csinalna fidesz.
Nagyon sok ember van a kornyezetemben, akik ugyanezt csinaljak, mint te. Ha a Tiszarol (vagy korabban mas ellenzekrol) lehet barmifele rosszat, ossszeeskuvest vagy barmit hozni, azt azonnal osztjak, viszont ha kiderulnek a pedofil dolgok, az eü lerohadasa, a latszat csaladsegites, a luxizas, vagy barmi ilyen, arrol 0, azaz nulla felhaborodas. Es ok sem tartjak magukat fideszesnek.
Nekem ez nem fer a fejembe.
Idézem magam: "tényként elfogadjuk őket". Elfogadni valamiről, hogy tény, nem egyenlő azzal, hogy azt a valamit fogadjuk el. Elfogadni tényként azt, hogy a Fidesz lop, nem egyenlő azzal, hogy elfogadom, hogy a Fidesz lop. Első eset azt jelenti, hogy nem vitatja senki, hogy a Fidesz lop, a másik eset pedig azt, hogy nem érdekel senkit, hogy a Fidesz lop. Óriási a kettő között a különbség, nem gondolod?
Ezt veszem észre legjobban itt, hogy az emberek általánosítanak. A saját tapasztalataidat rám ülteted, de ez helytelen. Én is felháborodom, ha kiderülnek a Fidesz szarjai, minden napra jut, sőt, hozok/hoztam én is (ami persze senkit nem érdekel, mert mondjuk az MHM-hez köthető és akkor már nem is bűn a bűn...), de int már korábban említettem, nem akarok/fogok minden nap azon sírni, hogy kék az ég. Elmormolok magamba egy "kurva anyátokat" (senki ne értse félre, ez nem az itteni embereknek szól, hanem a Fidesznek, mikor újabb dolgok kerülnek ki) és kalap. Értelmét sem látom ezen rugózni, mert nem visz előbbre.
Az ellenzékkel szembeni kritika viszont előbbre visz. Az a jövő és azzal alakíthatjuk a jövőnket.
Soha nem mondtam, hogy ezért és ezért ne szavazzon valaki a Tiszára, nem szoktam minősíteni, gúnyolni, dehumanizálni, sértegetni onnan (és innen sem) senkit. Próbálom általában normálisan elmondani a véleményem és ennyi. Nem vezéredezek, nem csicskázok, nem pártodozok, nem teszem az írásaimat tele röhögő fejekkel, nem szarozok senkit és senkinek a mondanivalóját.
Végül annyit kérek, tedd föl magadnak a kérdést: ha minden nap a Reddit-ről idehánynék valami szarságot, meg minden Telex cikk után odaírnám, hogy "ennél már ténylég nincs lejjebb" meg azt, hogy "félelmetes", akkor hitelesebb lenne a számodra a mondanivalóm? Jobban elfogadnád a véleményemet?