Vinícius Junior - 7
- Galacticos
Re: Vinícius Junior - 7
Elso felido ertekelhetetlen de a masodikba o hozta az igazan extrat. Mar megint.
Ez a masodik feles a tavaszi vini volt, az aki jovoheten aranylabdas lesz teljesen megerdemelten.
Az o termeszetevel a mezlevetel miatt behuzni egy fix sargat kicsit felelotlen de oriasi volt tenyleg.
Ez a masodik feles a tavaszi vini volt, az aki jovoheten aranylabdas lesz teljesen megerdemelten.
Az o termeszetevel a mezlevetel miatt behuzni egy fix sargat kicsit felelotlen de oriasi volt tenyleg.
Áthoztam.ferni írta:
Hát figyelj, azok a fránya számok engem támasztanak alá, azt amit írtam, de tudom téged a tények nem érdekelnek, amiket tényleg alá is lehet támasztani, szóval felesleges köröket futsz megint.Mint Te Vinivel kapcsolatban?![]()
Hoztad a számokat amik téged támasztanak alá

Én meg hozom azokat, amikről szó volt: Solari alatt:ferni írta: Igen, pont abban az 5 hónapban![]()
Botrány volt szerencsétlen akkor még, hiába játszatta Solari.
Solari elment 2019 márciusban.
2020/21es szezon volt az első értékelhető szezonja, de ott is még a góljai nagy része csak olyan volt hogy valakin megpattant, mert a sima lövése fix nem volt gól![]()
2021 nyarán meg megtanult lőni és focista lett belőle, azóta világklasszis.
20/21 6 gól, 7 gólpassz 2700 perc
21/22 22 gól, 20 gólpassz 4200 perc
18/19 3 gól, 8 gólpassz 1394 perc (18 évesen egy teljesen összeomlott és kilátástalan csapatban).
Ezek a tények. Ahogy azok is, hogy még itt is mindenki azt írta, hogy sete-suta de miatta érdemes leülni a TV elé. Mondtam, hogy olvass vissza!
Ja, és soha nem tanult meg lőni, most sem tud normálisan. Annyi történt, hogy megkapta a bizalmat Carlotól és nem izgul el annyi mindent a bizonyítási vágy/megfelelési kényszer miatt.
De várj! Majd kiírom redditre, akkor talán elhiszed

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez nekünk csak jó hír. Meccsek óta szerintem az egyik legjobbunk, nagyon szép volt a gólja tegnap, megy is neki, ha pofázás helyett a játékra figyel. Nem bánom, ha nem utazik.ELSiete írta: Vinicius Jr. has been diagnosed with a cervical injury.
Viní Jr. is NOT expected to play with Brazil during this International Break. @AranchaMOBILE
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Vinicius Jr. has been diagnosed with a cervical injury.
Viní Jr. is NOT expected to play with Brazil during this International Break. @AranchaMOBILE
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Róla lehet tudni valamit? Elvileg a válla sérült tegnap este.
https://x.com/nocontextfooty/status/184 ... 58327?s=19
amellett hogy minek ilyen ideggyenge vini ugy meg kene buntetni utolag az ilyen nyomorek szimulansokat...
amellett hogy minek ilyen ideggyenge vini ugy meg kene buntetni utolag az ilyen nyomorek szimulansokat...
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://vm.tiktok.com/ZGd1cSaB2/
Ezerszer ki lett már beszélve, hogy vini nem tudja kezelni a nyomást. Tiszta sor. Nem is ez a lényege a videonak. De basszameg ez a koke mekkora egy undorító alattomos féreg. Feltűnően akkor kezdodott a buli, amikor ő beállt. Toxikus lett az egész pálya. A bíró kiválóan vezette a meccset, de olyan jó lenne ezekben az esetekben, ha raszolnanak a fülére, hogy haver.....koke elkezdte a szokásosat, mikozben vinicius a földön feküdt. És egy sárgát kicsapna neki. Megfogni a meccset. Csirajaban elfoljtani ezeket a francba, hamar 2024 van, meg 80 darab kamera.
Hihetetlen, hogy mindig van egy ilyen emberuk. Regen is mindig megvolt ez a tipkius tahó gci. Sosem fogynak el. Szankció kell azonnal, amint látják a monitoron. Nem kell buziskodni.
Ez a llorente is... Mint valami sertodott kis pukkancs fortnite karakter.
Ezerszer ki lett már beszélve, hogy vini nem tudja kezelni a nyomást. Tiszta sor. Nem is ez a lényege a videonak. De basszameg ez a koke mekkora egy undorító alattomos féreg. Feltűnően akkor kezdodott a buli, amikor ő beállt. Toxikus lett az egész pálya. A bíró kiválóan vezette a meccset, de olyan jó lenne ezekben az esetekben, ha raszolnanak a fülére, hogy haver.....koke elkezdte a szokásosat, mikozben vinicius a földön feküdt. És egy sárgát kicsapna neki. Megfogni a meccset. Csirajaban elfoljtani ezeket a francba, hamar 2024 van, meg 80 darab kamera.
Hihetetlen, hogy mindig van egy ilyen emberuk. Regen is mindig megvolt ez a tipkius tahó gci. Sosem fogynak el. Szankció kell azonnal, amint látják a monitoron. Nem kell buziskodni.
Ez a llorente is... Mint valami sertodott kis pukkancs fortnite karakter.
Sajnálom, hogy magadra vetted. Nézd vissza, hogy kik kezdik ezeket a dolgokat (soha nem lesz focista, ego, stb) és milyen vélemennyel vannak róla.nuevo_ericco írta:Ott siklott ki, hogy elkezdtél ok nélkul utálatról írni.kiserik írta: Egyébként az egész társalgás ott siklott ki, hogy ericco belengedte a legenda státuszt, amiről senki nem beszélt soha.
Lenne ott egy kis súlycsoport különbség szerintem. Mondjuk olyan lennék, mint Bob Sapp, ha betalálok véged, de 15 másodperc után kifulladnék és összeesnékRealista24 írta:Felek, hogy ahhoz is ert, igy hiaba jarok boxolni, eselyem sem lenne.Bencze írta: Nagy a feszko Realista es Kiserik kozott, szerintem sztarboxoljatok le![]()
Egyebkent kiserik tenyleg abba a kisebbsegbe tartozik aki az elejetol fogva bizott Viniben (en is)
![]()

Azert hatalmas keci tudsz te lenni, ha akarsz.Realista24 írta:Felek, hogy ahhoz is ert, igy hiaba jarok boxolni, eselyem sem lenne.Bencze írta: Nagy a feszko Realista es Kiserik kozott, szerintem sztarboxoljatok le![]()
Egyebkent kiserik tenyleg abba a kisebbsegbe tartozik aki az elejetol fogva bizott Viniben (en is)
![]()

-
Ott siklott ki, hogy elkezdtél ok nélkul utálatról írni.kiserik írta: Egyébként az egész társalgás ott siklott ki, hogy ericco belengedte a legenda státuszt, amiről senki nem beszélt soha.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Barcola vagy hogy hijak uton van a legjobbak koze - mar most jobb, mint yamal btw -, akkor biniciusnak megint a posztjan lenne verseny, csoborbol vodorbe
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a vini jr - psg temahoz annyit, hogy szerintem siman lenne realitasa a jovoben.
ha o lehet ott az alfa es persze lerakjak rakas penzt is ele.
velhetoen lesz ott par haver es szamara szimpi kozeg (vannak ott brazilok, portugalok, ex-realosok stb) es jelenleg egy eleg fiatal, jo potenciallal rendelkezo mag van a kioregedett sztarok projekt helyett.
nem mellesleg mind a csapatban, mind a ligaban minden masodik jatekos fekete, ha ezt az aspektust is megnezzuk.
bar szerintem ha toletek lep es meg a primejaban lesz, akkor a PL-ben fog futkoraszni.
ha o lehet ott az alfa es persze lerakjak rakas penzt is ele.
velhetoen lesz ott par haver es szamara szimpi kozeg (vannak ott brazilok, portugalok, ex-realosok stb) es jelenleg egy eleg fiatal, jo potenciallal rendelkezo mag van a kioregedett sztarok projekt helyett.
nem mellesleg mind a csapatban, mind a ligaban minden masodik jatekos fekete, ha ezt az aspektust is megnezzuk.
bar szerintem ha toletek lep es meg a primejaban lesz, akkor a PL-ben fog futkoraszni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Benne vagyok, leszek ( megvesztegetheto ) biro, csak tenyeres ér, viszek hozza pudert

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Felek, hogy ahhoz is ert, igy hiaba jarok boxolni, eselyem sem lenne.Bencze írta: Nagy a feszko Realista es Kiserik kozott, szerintem sztarboxoljatok le![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Raadasul egyikuket kedvelem, a masik meg hidegen hagyHalfkey írta:Nem feltétlen ebből kellene kiindulnod hogy ‘mást sem lehet olvasni’. A kopasz nem véletlen mondja évek óta hogy ő a legfontosabb játékosuk, pedig megfordult ott néhány sztár. Én imádom Modricot, de sosem volt ő a legfontosabb játékosunk (de mindig benne volt a top 3 legfontosabban).Realista24 írta:
Rodrirol mast sem lehetett olvasni, mint azt, hogy jo iparos modjara hozza ugyanazt a szintet minden meccsen. Ez pedig edeskeves ahhoz a szinthez kepest, amit Modric az Aranylabdas eveben lerakott, 33 evesen.
De ez a vita parttalan, mert egyiküket követed, másikat nem, így nagyon nem tudunk érveket ütköztetni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem feltétlen ebből kellene kiindulnod hogy ‘mást sem lehet olvasni’. A kopasz nem véletlen mondja évek óta hogy ő a legfontosabb játékosuk, pedig megfordult ott néhány sztár. Én imádom Modricot, de sosem volt ő a legfontosabb játékosunk (de mindig benne volt a top 3 legfontosabban).Realista24 írta:Rodrirol mast sem lehetett olvasni, mint azt, hogy jo iparos modjara hozza ugyanazt a szintet minden meccsen. Ez pedig edeskeves ahhoz a szinthez kepest, amit Modric az Aranylabdas eveben lerakott, 33 evesen.Halfkey írta:
Nem nézel City meccseket, és nem vagy pártatlan a témában. Rodri - nem is megalázó módon, szoros meccsen - kiesett a BL-ben, de nagyjából ennyi rosszat tett a szezonban. A City legfontosabb játékosa, és az EB-n és a PL-ben is a legjobbak között volt.
Vini ehhez képest a Copán konkrétan leégett.
Rodri nem azért nem kapja meg a lasztit mert nem érdemli meg, hanem mert azon a poszton baromi ritka, ha van kiemelkedő támadó inkább neki adják - idén volt.
De ez a vita parttalan, mert egyiküket követed, másikat nem, így nagyon nem tudunk érveket ütköztetni.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Nagy a feszko Realista es Kiserik kozott, szerintem sztarboxoljatok le
Egyebkent kiserik tenyleg abba a kisebbsegbe tartozik aki az elejetol fogva bizott Viniben (en is
)

Egyebkent kiserik tenyleg abba a kisebbsegbe tartozik aki az elejetol fogva bizott Viniben (en is

Biztos van valami ügybuzgó, akinek megvan képernyőmentésben. Az aláíras változik a múltban is, ha megváltoztatom a jelenben.Realista24 írta:Marmint most innen:kiserik írta:
5-6 éve leírtam, hogy Vini kezdő és alapember lesz nálunk, erre én voltam az idióta. Innen indultunk.
Engem már akkor körberöhögött a fel fórum, mikor aláírásba betettem egy future kezdőt és benne volt Vini
Johet a hszed 5-6 evvel ezelottrol![]()
De legyen neked karáncsony. Elkezdek keresgélni valamit, ha már úgy is ráérek a nyaralásomon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marmint most innen:kiserik írta:
5-6 éve leírtam, hogy Vini kezdő és alapember lesz nálunk, erre én voltam az idióta. Innen indultunk.
Engem már akkor körberöhögött a fel fórum, mikor aláírásba betettem egy future kezdőt és benne volt Vini

Johet a hszed 5-6 evvel ezelottrol

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mutatom: "hanem egorol, ott o lehetne a projekt kozepe". Miért lenne Vini olyan nagy ego? Ezt fújjátok mióta valamelyik okos kitalálta, hogy majd az egoja miatt nem fog kijönni Bellinghammel. Utána Mbappeval.Realista24 írta:Mondjuk pont olyan dolgok vannak megemlitve, amikre nem is reagalsz, ellenben elviszed teljesen mas iranyba a dolgot.kiserik írta:
Hagyd! Az utálat miatt olyan jelzők lettek ráaggatva mint a pénzéhség vagy az, hogy nem csapatjátékos, hogy az ember csak csodálkozik![]()
Egy parizsi ajanlat nem csak a penzrol szolhat, hanem egorol, ott o lehetne a projekt kozepe, de ez csak egy pelda volt. Legyen az a Chelsea, Arsenal, ManU, akarmi. Vagy hogy az egesz PL-nek jobb a PR-ja, mert jo esellyel itt jelentosen csokkentek az eselyei az Aranylabdara.
A masik tema a rasszizmus, ami akar el is udlozheti.
Persze, beirhatod megint nehany rohogo fejjel, hogy csak utalva van, mert onzo es penzehes. Csak most senki nem irt ilyet.
Egyébként az egész társalgás ott siklott ki, hogy ericco belengedte a legenda státuszt, amiről senki nem beszélt soha.