Az elődöntők oda-visszavágósak, nem?BBeno írta:kiszenvedte a city a győzelmet de megvan a döntő.

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 9., kedd 23:05
Az elődöntők oda-visszavágósak, nem?BBeno írta:kiszenvedte a city a győzelmet de megvan a döntő.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 9., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 9., kedd 16:22
Ronaldo ajanlotta be, volt rola egy cikk, de Mou dontott az igazolasokrol.M1Ö írta:Szerintem őt nem hozták szóba velünk. Mourinho David Silva helyett választotta di María-t, mert az ő csapatába jobban illett.numberone1 írta:Erdekes, amikor Mou itt volt akkor nem kellett neki. Ha jol emlekszem akkor Ronaldo ajanlotta be nekunk, de Mou ahogy Hazrdot(ott Zizou) ezt is lazan elutasitotta, es inkabb hozott egy di Mariat helyettuk.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. január 9., kedd 15:47
Szerintem őt nem hozták szóba velünk. Mourinho David Silva helyett választotta di María-t, mert az ő csapatába jobban illett.numberone1 írta:Erdekes, amikor Mou itt volt akkor nem kellett neki. Ha jol emlekszem akkor Ronaldo ajanlotta be nekunk, de Mou ahogy Hazrdot(ott Zizou) ezt is lazan elutasitotta, es inkabb hozott egy di Mariat helyettuk.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2018. január 9., kedd 15:24
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 9., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. január 8., hétfő 23:03
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 8., hétfő 20:21
Percek óta ezen visítokL: Hát jól van. Az afrikai játékosok nagy többsége nem mer erőset lőni a labdába, mert ha ezt korábban megtették, akkor be kellett menni a labdáért a baszott nagy dzsungelbe, és ott meg megevett a jaguár. Ez kódolva van bennük.
W: (hangosan felröhög) Te mi a faszomról beszélsz, Jens??
L: Mondom. Nekünk ezt tanították. Hát meg, nah, hát nézd meg például Welbecket.
W: Welbeck Manchesterben született.
L: Naugye. Oszt közben mégis.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. január 8., hétfő 20:17
https://www.facebook.com/utwenger/posts ... 3951145940rashidm írta:Valamiről lemaradtam?gunner írta:Az idei első:
#WENGEROUT
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. január 8., hétfő 20:13
Valamiről lemaradtam?gunner írta:Az idei első:
#WENGEROUT
HozzászólásSzerző: gunner » 2018. január 8., hétfő 18:44
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. január 7., vasárnap 19:46
Kar, pedig hiaba vagyok Realos el kell ismernem hogy gyerekkoromban Raulek utan ok adtak nekem a legtobbet. Imadtam az Henry-Viera-Ljungberg-Pires-Bergkamp fele veretlen Arsenalt.RaúlCF írta:ez az Arsenal végérvényesen középcsapat lett. a mai piaci viszonyok mellett ez se nem olcsó se nem gyors folyamat lesz ezt visszafordítani amihez a tulaj is kellene aki tesz rá jelenleg. kár érte mert anglia egyik nagy csapata ilyen bohózattá vált.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. január 7., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2018. január 7., vasárnap 19:19
Meg kell adni a fiataloknak a lehetőséget.Ezt most már Wenger apó is észrevehetné és átadhatná egy fiatalabbnak a helyétsebydani írta:De amúgy ők mire tartalékoltak most? 6. helyen vannak a bajnokságban, előrébb nem is lesznek. Most Európa ligát akarnak akkor nyernek FA kupa helyett?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 7., vasárnap 19:06
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 7., vasárnap 19:03
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. január 7., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. január 7., vasárnap 18:59
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. január 7., vasárnap 18:56
wenger knows.sebydani írta:De amúgy ők mire tartalékoltak most? 6. helyen vannak a bajnokságban, előrébb nem is lesznek. Most Európa ligát akarnak akkor nyernek FA kupa helyett?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem