Én meg épp ma mentem volna koncertre Bécsbe, de asszem a júni 1 és júli 11 koncertek is elhalasztásra kerülnek

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. március 22., vasárnap 18:23
HozzászólásSzerző: Puding » 2020. március 22., vasárnap 15:11
Tegnap palackoztam a házi készítésű IPA-m. (40 üveg)Kerlon írta:Te vagy az en emberemziro4vr írta: Asszem az a tuti ha veszek egy tálca soproni ipát.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: revolver » 2020. március 22., vasárnap 13:05
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. március 22., vasárnap 13:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. március 22., vasárnap 12:25
HozzászólásSzerző: revolver » 2020. március 22., vasárnap 12:17
HozzászólásSzerző: Kera » 2020. március 22., vasárnap 12:17
A biztosítást minnél hamarabb csináld meg, sőt még ma az interneten, mert napi 5-600 Ft késedelmi díjat számítanak fel. Én Insurán csináltam, jó kis kalkulátor, igaz rengeteg dolgot kell kitölteni, mert minden biztosító mást néz. Aztán majd lehet intézni a forgalmit, mert én úgy tudom, ha késöbb változna a forgalmi, nem kell új biztosítást csinálni, mert a rendszámot, stb-t nézi a biztosítás. Bár abban a kavarodott esetben nem vagyok biztos, hogy ugyan ez az eljárás, de nekem az a logikus, hogy a biztosítást kell hamarabb, ha már számolják szépen a perceket mikor biztosítottam utoljára a verdát.dzsi91 írta: Adott egy gépjármű aminek én vagyok az üzembentartója, édesanyám a tulajdonosa.Jelenleg nincs rajta biztosítás volt egy kis kavarodás és így felmondták, ami nekem jókor jött mivel nem szeretnék mar üzemben tartója lenni az autónak (új autóm lesz azt használom majd és annak leszek az üzembentartója).
Lényeg,hogy szeretnék egy új forgalmit az autónak amiben nem szereplek már mint üzembentartó.Édesanyám lenne az üzembentartó és tulaj is egyben.
A kavarodás most a felmondott biztosítás miatt van, ugye ahhoz ,hogy ő legyen az üzembentartója is az autónak kell a nevére kötni egy biztosítást? de melyiket kell előbb megcsináltatni? A forgalmit vagy a biztosítást?Valaki aki jártasabb a témában leírhatná a folyamatot és az árakat is amennyiben tisztában van vele. Az autó természetesn az udvaron csücsül biztosítás híján.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. március 22., vasárnap 11:56
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 22., vasárnap 10:18
A forrást is megadod mert érdekelne...Kercsó írta:kiszabott nagy lesz itt a káosz.Anthony írta:
Ezek szerint nagy a baj.1 hét és arányokban az élvonalban leszünk
amúgy szembejött egy ilyen is:
FRISS
A Román Kormány a mai nap egy olyan hivatalos értesítést küldött szét az ország valamennyi prefektúrájára, amely állami szinten MEGTILTJA a hivatalos vírus-adatok közzétételét. Hogy mindenki tisztán értse és értelmezze: bármilyen nemű információt (!) ezzel kapcsolatban.
Itt a közeljövőben nem a pontos információkat fogjuk megtudni (és a nemzetközi megfigyelők sem), hanem akár a hivatalosan közzétett hazugságokat. (Szerintem ezt azért hozták, mert valamit sejthetnek: a temérdek "hazautazó" hamarosan olyan negatív adatokat fognak okozni az "országnak", amely megközelítheti majd az olaszországi rém-adatokat!). De ettől még mindenkinek joga van tudni! Szerintem...
NEM SZABAD MOSTANTÓL KEZDVE NYILVÁOSSÁG ELÉ TÁRNI AZT, HOGY:
- hány COVID-19 tesztet végeztek el Romániában
- hány fertőzött embert szűrtek ki ezek a tesztek Romániában
- milyen állapotban vannak azok, akiket Romániában már fertőzöttek találtak.
Mégis milyen hozzáállás ez egy "FELELŐS" kormánytól?
Az tiszta, hogy eddig a románról-magyar nyelvre lefordított hivatalos adatokat az "itteni" magyar politikai pártok mostmár tényleg pihentethetik. A sajtó sem fog tudni semmilyen adatot közzétenni, ezeket elemezni, és igen: véleményezni az állami intézkedéseket.
Mostmár nem fogjuk tudni, hogy mennyire lessz súlyos a helyzet Romániában.
Szerintem hamarosan meg fogjuk közelíteni Olaszországot - a sok hazautazó miatt. A dominót kegyetlenül elindították.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 22., vasárnap 9:13
HozzászólásSzerző: füst » 2020. március 22., vasárnap 8:46
Amen.kierkegaard írta: Mire gondolsz? Ha korhazba kerul valaki, akkor nem az alapjan fog lelegeztetogepre kerulni, hogy o most "szekely" vagy roman.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 22., vasárnap 8:42
HozzászólásSzerző: füst » 2020. március 22., vasárnap 8:26
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. március 22., vasárnap 8:05
Sok olaszbol hazajott cigany azzal szorakozik, hogy sorba csengetnek be az emberekhez, majd azt mondjak "vagy adsz 50 lejt (3600 forint) vagy szembe koplek". Az ujsagok meg nem nagyon kaptak fel a temat, viszont a rendoroket mar ertesitettek, hogy figyeljenek erre.Kercsó írta: Szerintem hamarosan meg fogjuk közelíteni Olaszországot - a sok hazautazó miatt. A dominót kegyetlenül elindították.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. március 22., vasárnap 7:18
kiszabott nagy lesz itt a káosz.Anthony írta:
Ezek szerint nagy a baj.
HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 22., vasárnap 7:17
Katonai rendelet szóval ez most már elég durva. Állítólag komolyan fogják venni az ellenörzést de majd kiderül. Nagy gáz van úgy hogy muszáj lesz...Realista24 írta: Köszi
Korrekt amúgy. Be is tartják?
HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. március 22., vasárnap 6:30
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. március 22., vasárnap 0:37
Amúgy abszolút, az nagyon patent. Soproni ipából én már túl sokat megittam, nem kívánja a szervezetem.ziro4vr írta: Lagereket inkább nyáron tolok, olyankor esik igazán jól, addig inkább ale. Bár ez jellegükből is fakad.
AMúgy pl a félbarna hidegkomlós kifejezetten kellemesre sikerült.
Kíváncsi leszek, régóta rebesgetik hogy a dreher is kihozza az ipáját.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 21., szombat 23:32
Reptéren vettem múltkor Jameson Triple Triplet, na azt ha tudja, akkor egyszer mindenki kóstolja meg. Sajnos rlvileg csak dutyfree termék.davi10 írta: Én a karantén alatt whisky-t szopogatok esténként, pár hete olvastam valami angol koronás fasziról, aki azt mondta, hogy attól gyógyult meg.
Harcolok amivel tudok![]()
HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. március 21., szombat 23:13
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem