OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2020. március 22., vasárnap 18:23

úgy tűnik Amerikában is nagyon berobbant ez a vírús. Közel 9000 új eset tegnap óta, és már Kína és Italy után a 3.helyen állnak az esetek száma listában. Az olaszok meg mindjárt elérik a Kína össz-esetszámot, de halottjuk mindjárt dupla annyi.

Én meg épp ma mentem volna koncertre Bécsbe, de asszem a júni 1 és júli 11 koncertek is elhalasztásra kerülnek :( :'(

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2020. március 22., vasárnap 15:11

Kerlon írta:
ziro4vr írta: Asszem az a tuti ha veszek egy tálca soproni ipát. :mrgreen:
Te vagy az en emberem :cheers:
Tegnap palackoztam a házi készítésű IPA-m. (40 üveg) :mrgreen: Még kell neki sajnos két hét, de addig is soproni ipa/apa nálam.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: revolver » 2020. március 22., vasárnap 13:05

a netrisken van ilyen indok, hogy biztositáskötés üzembentartó váltás miatt, igy csakis édesanyád neve lehet ott.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2020. március 22., vasárnap 13:02

https://www.maszol.ro/index.php/tarsada ... rust-video

Az úgy gg.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. március 22., vasárnap 12:25

Zsír köszönöm. És akkor most az új biztosítás kötésnél már lehet édesanyám nevére kötni? Mert a biztosítás eddig az én nevemen volt.

Lényegében benéztük a biztosítási évfordulot, vártuk márciusra a csekket kiderült,hogy decemberben kellett volna befizetni :lol: csak ugye kaptunk az alkusztol egy email címet amire senki nem emlékezett és mi meg vártuk a postaládába a csekket közben arra az emailre érkezett a fizetési felszólítás.(amit nem értek,hogy az alkusz miért nem szólt nekünk, gondolom ők is megkapták) felhívtam az uniqát,hogy hol a csekk és mondták,hogy február elsejével nemfizetés miatt megszűnt a biztosításom. Mondom fasza :D

Nekem a lényeg,hogy mivel már nem használom az autot így ne az én nevemen legyen a biztosítás sem az üzembentartói.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2020. március 22., vasárnap 12:17

Egyenesági rokonoknál illetékmentes az üzembentartó váltás, uh ezzel jók vagytok. Írjatok egy üzembentartó váltásról szóló szerződést, hogy mikortól lesz édesanyád az üzembentartó, ezzel párhuzamosan arra a napra kell megkötni a biztosítást amikorra a szerződés szól kettőtök között. ha bementek a kormányhivatalba, magatokkal kell vinni a születési anyakönyvi kivonatot, arról készítenek egy hivatalos másolatot és ezzel igazolod, hogy ingyen átlehet íratni. a kormányhivatalban be kell tudnod mutatni az alkuszi megbízást, hogy a biztosító befogadta a igényedet, és utána kiállítják az új forgalmit és bejegyzik az üzembentartó váltást. 6k a forgalmi.

Kera
Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány

HozzászólásSzerző: Kera » 2020. március 22., vasárnap 12:17

dzsi91 írta: Adott egy gépjármű aminek én vagyok az üzembentartója, édesanyám a tulajdonosa.Jelenleg nincs rajta biztosítás volt egy kis kavarodás és így felmondták, ami nekem jókor jött mivel nem szeretnék mar üzemben tartója lenni az autónak (új autóm lesz azt használom majd és annak leszek az üzembentartója).

Lényeg,hogy szeretnék egy új forgalmit az autónak amiben nem szereplek már mint üzembentartó.Édesanyám lenne az üzembentartó és tulaj is egyben.

A kavarodás most a felmondott biztosítás miatt van, ugye ahhoz ,hogy ő legyen az üzembentartója is az autónak kell a nevére kötni egy biztosítást? de melyiket kell előbb megcsináltatni? A forgalmit vagy a biztosítást? :D Valaki aki jártasabb a témában leírhatná a folyamatot és az árakat is amennyiben tisztában van vele. Az autó természetesn az udvaron csücsül biztosítás híján.
A biztosítást minnél hamarabb csináld meg, sőt még ma az interneten, mert napi 5-600 Ft késedelmi díjat számítanak fel. Én Insurán csináltam, jó kis kalkulátor, igaz rengeteg dolgot kell kitölteni, mert minden biztosító mást néz. Aztán majd lehet intézni a forgalmit, mert én úgy tudom, ha késöbb változna a forgalmi, nem kell új biztosítást csinálni, mert a rendszámot, stb-t nézi a biztosítás. Bár abban a kavarodott esetben nem vagyok biztos, hogy ugyan ez az eljárás, de nekem az a logikus, hogy a biztosítást kell hamarabb, ha már számolják szépen a perceket mikor biztosítottam utoljára a verdát. :hmmm:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2020. március 22., vasárnap 11:56

Adott egy gépjármű aminek én vagyok az üzembentartója, édesanyám a tulajdonosa.Jelenleg nincs rajta biztosítás volt egy kis kavarodás és így felmondták, ami nekem jókor jött mivel nem szeretnék mar üzemben tartója lenni az autónak (új autóm lesz azt használom majd és annak leszek az üzembentartója).

Lényeg,hogy szeretnék egy új forgalmit az autónak amiben nem szereplek már mint üzembentartó.Édesanyám lenne az üzembentartó és tulaj is egyben.

A kavarodás most a felmondott biztosítás miatt van, ugye ahhoz ,hogy ő legyen az üzembentartója is az autónak kell a nevére kötni egy biztosítást? de melyiket kell előbb megcsináltatni? A forgalmit vagy a biztosítást? :D Valaki aki jártasabb a témában leírhatná a folyamatot és az árakat is amennyiben tisztában van vele. Az autó természetesn az udvaron csücsül biztosítás híján.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 22., vasárnap 10:18

Kercsó írta:
Anthony írta:
Ezek szerint nagy a baj.
kiszabott nagy lesz itt a káosz. :kivagyhe: 1 hét és arányokban az élvonalban leszünk :shutup:

amúgy szembejött egy ilyen is:

FRISS❗️

A Román Kormány a mai nap egy olyan hivatalos értesítést küldött szét az ország valamennyi prefektúrájára, amely állami szinten MEGTILTJA a hivatalos vírus-adatok közzétételét. Hogy mindenki tisztán értse és értelmezze: bármilyen nemű információt (!) ezzel kapcsolatban.
Itt a közeljövőben nem a pontos információkat fogjuk megtudni (és a nemzetközi megfigyelők sem), hanem akár a hivatalosan közzétett hazugságokat. (Szerintem ezt azért hozták, mert valamit sejthetnek: a temérdek "hazautazó" hamarosan olyan negatív adatokat fognak okozni az "országnak", amely megközelítheti majd az olaszországi rém-adatokat!). De ettől még mindenkinek joga van tudni! Szerintem...

NEM SZABAD MOSTANTÓL KEZDVE NYILVÁOSSÁG ELÉ TÁRNI AZT, HOGY:
- hány COVID-19 tesztet végeztek el Romániában
- hány fertőzött embert szűrtek ki ezek a tesztek Romániában
- milyen állapotban vannak azok, akiket Romániában már fertőzöttek találtak.

Mégis milyen hozzáállás ez egy "FELELŐS" kormánytól?

Az tiszta, hogy eddig a románról-magyar nyelvre lefordított hivatalos adatokat az "itteni" magyar politikai pártok mostmár tényleg pihentethetik. A sajtó sem fog tudni semmilyen adatot közzétenni, ezeket elemezni, és igen: véleményezni az állami intézkedéseket.
Mostmár nem fogjuk tudni, hogy mennyire lessz súlyos a helyzet Romániában.
Szerintem hamarosan meg fogjuk közelíteni Olaszországot - a sok hazautazó miatt. A dominót kegyetlenül elindították.
A forrást is megadod mert érdekelne...

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 22., vasárnap 9:13

https://www.facebook.com/groups/1001orvos/

nem tudom, hogy mióta látható a csoport bejegyzései..amikor évekkel ezelőtt csekkoltam, akkor nem lehetett látni.:D
Mindenesetre elég sok poszt szól a covidról. Itt gyorsabban juthatunk infókhoz.:D

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. március 22., vasárnap 8:46

kierkegaard írta: Mire gondolsz? Ha korhazba kerul valaki, akkor nem az alapjan fog lelegeztetogepre kerulni, hogy o most "szekely" vagy roman.
Amen.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2020. március 22., vasárnap 8:42

Mire gondolsz? Ha korhazba kerul valaki, akkor nem az alapjan fog lelegeztetogepre kerulni, hogy o most "szekely" vagy roman.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2020. március 22., vasárnap 8:26

Nem tudom elmondani mennyire szeretném hogy ne legyen igazatok. Alapjáraton teljes közönnyel szemlélném mi történik bezzegromániában, viszont komolyan aggódok amiatt, hogy ha szar lesz a helyzet, akkor azt a székelyek fogják legjobban megérezni. Úgy hiszem a magyar állampolgárság nem lesz jó ajánlólevél, ha fokozott krízishelyzetben arról hoznak döntést az ember feje felett, hogy lélegeztetőgépet kap az intenzív osztályon vagy pótágyat a váróterem sarkában. Ukránoknál ugyanez. Sajnos kötve hiszem hogy a magyar kormánynak lesz lehetősége és kapacitása közvetlenül segíteni a határontúliaknak, várhatóan elég baj lesz itthon is. Nagyon bízok benne hogy nem az olasz verziót láthatjuk majd román módra, és azt is hogy a kinti magyarok nagyon vigyáznak magukra és egymásra.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2020. március 22., vasárnap 8:05

Kercsó írta: Szerintem hamarosan meg fogjuk közelíteni Olaszországot - a sok hazautazó miatt. A dominót kegyetlenül elindították.
Sok olaszbol hazajott cigany azzal szorakozik, hogy sorba csengetnek be az emberekhez, majd azt mondjak "vagy adsz 50 lejt (3600 forint) vagy szembe koplek". Az ujsagok meg nem nagyon kaptak fel a temat, viszont a rendoroket mar ertesitettek, hogy figyeljenek erre.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. március 22., vasárnap 7:18

Anthony írta:
Ezek szerint nagy a baj.
kiszabott nagy lesz itt a káosz. :kivagyhe: 1 hét és arányokban az élvonalban leszünk :shutup:

amúgy szembejött egy ilyen is:

FRISS❗️

A Román Kormány a mai nap egy olyan hivatalos értesítést küldött szét az ország valamennyi prefektúrájára, amely állami szinten MEGTILTJA a hivatalos vírus-adatok közzétételét. Hogy mindenki tisztán értse és értelmezze: bármilyen nemű információt (!) ezzel kapcsolatban.
Itt a közeljövőben nem a pontos információkat fogjuk megtudni (és a nemzetközi megfigyelők sem), hanem akár a hivatalosan közzétett hazugságokat. (Szerintem ezt azért hozták, mert valamit sejthetnek: a temérdek "hazautazó" hamarosan olyan negatív adatokat fognak okozni az "országnak", amely megközelítheti majd az olaszországi rém-adatokat!). De ettől még mindenkinek joga van tudni! Szerintem...

NEM SZABAD MOSTANTÓL KEZDVE NYILVÁOSSÁG ELÉ TÁRNI AZT, HOGY:
- hány COVID-19 tesztet végeztek el Romániában
- hány fertőzött embert szűrtek ki ezek a tesztek Romániában
- milyen állapotban vannak azok, akiket Romániában már fertőzöttek találtak.

Mégis milyen hozzáállás ez egy "FELELŐS" kormánytól?

Az tiszta, hogy eddig a románról-magyar nyelvre lefordított hivatalos adatokat az "itteni" magyar politikai pártok mostmár tényleg pihentethetik. A sajtó sem fog tudni semmilyen adatot közzétenni, ezeket elemezni, és igen: véleményezni az állami intézkedéseket.
Mostmár nem fogjuk tudni, hogy mennyire lessz súlyos a helyzet Romániában.
Szerintem hamarosan meg fogjuk közelíteni Olaszországot - a sok hazautazó miatt. A dominót kegyetlenül elindították.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2020. március 22., vasárnap 7:17

Realista24 írta: Köszi :mrgreen:

Korrekt amúgy. Be is tartják?
Katonai rendelet szóval ez most már elég durva. Állítólag komolyan fogják venni az ellenörzést de majd kiderül. Nagy gáz van úgy hogy muszáj lesz...

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2020. március 22., vasárnap 6:30

na látjátok, ezért leszek én csak nagyon sokára munkanélküli, az olyan emberek miatt, mint ti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-*

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2020. március 22., vasárnap 0:37

ziro4vr írta: Lagereket inkább nyáron tolok, olyankor esik igazán jól, addig inkább ale. Bár ez jellegükből is fakad.

AMúgy pl a félbarna hidegkomlós kifejezetten kellemesre sikerült.

Kíváncsi leszek, régóta rebesgetik hogy a dreher is kihozza az ipáját.
Amúgy abszolút, az nagyon patent. Soproni ipából én már túl sokat megittam, nem kívánja a szervezetem. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. március 21., szombat 23:32

davi10 írta: Én a karantén alatt whisky-t szopogatok esténként, pár hete olvastam valami angol koronás fasziról, aki azt mondta, hogy attól gyógyult meg.
Harcolok amivel tudok :D
Reptéren vettem múltkor Jameson Triple Triplet, na azt ha tudja, akkor egyszer mindenki kóstolja meg. Sajnos rlvileg csak dutyfree termék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2020. március 21., szombat 23:13

Én a karantén alatt whisky-t szopogatok esténként, pár hete olvastam valami angol koronás fasziról, aki azt mondta, hogy attól gyógyult meg.
Harcolok amivel tudok :D

Vissza: