15 év baszki, mintha csak egy csettintés lett volnahehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=5_uMXuK ... RealMadrid
öreg marci megy az idő azistenbasszameg,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Grande Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2022. június 13., hétfő 13:35
15 év baszki, mintha csak egy csettintés lett volnahehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=5_uMXuK ... RealMadrid
öreg marci megy az idő azistenbasszameg,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 13., hétfő 13:09
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 13., hétfő 12:53
Egyszer (egész sokat játszva) kiesett a mallorcával, aztán alig játszott 2 csapatnál 1 év alatt, aztán megint majdnem kiesett. Ha ez egy "sima" játékos pedigréje és nem egy kölcsönemberünké, még csak meg sem említené senki.Realista24 írta:El kell adni, se helye, se szükség nincs rá. Plusz szerintem még csak kiemelkedőt sem nyújtott, mert egy árva hír nincs arról, hogy értelmes csapat jelentkezett volna érte. Legalábbis én nem láttam.Pad'em írta: Ja, Kubo sajnos off. Pedig 3 éve mikor hoztuk, hogy csorgattuk ráTechnikás nagyon, de tényleg ezzel a Barca ifi testtel támadóként esélytelen manapság.
Azt olvastam elakarjuk adni végleg, ha jön érte vmi ajánlat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 13., hétfő 12:42
El kell adni, se helye, se szükség nincs rá. Plusz szerintem még csak kiemelkedőt sem nyújtott, mert egy árva hír nincs arról, hogy értelmes csapat jelentkezett volna érte. Legalábbis én nem láttam.Pad'em írta: Ja, Kubo sajnos off. Pedig 3 éve mikor hoztuk, hogy csorgattuk ráTechnikás nagyon, de tényleg ezzel a Barca ifi testtel támadóként esélytelen manapság.
Azt olvastam elakarjuk adni végleg, ha jön érte vmi ajánlat.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. június 13., hétfő 12:15
Hmmm nem rossz opció.tubatibi írta: Elvileg nyitott az eladásra, 80-100 között kéne lerakni érte. A pénz is megvan rá, de gondolom először kiakarják szórni a létszámfelettieket(Asensio, Mariano, Jovic, stb...).
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 13., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. június 13., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. június 13., hétfő 11:33
Sima bukta a gyerek. Túl kellene adni rajta mert soha nem lesz meghatározó a csapatnál mint csere se...Sierra írta: Kubo gyerekkel vajon mi a terv? Ennyire használhatatlan? Mallorcával idén 31 tétmeccs 2 gól, elmúlt 3 szezonban 68 meccsen 4 gól, nagyon nagyon karcsú.
Lehet idén a csapatnál tartanám, megnézni mit tudna csereként. Bár valszeg lófasz játékpercet kapna, így nem hiszem, hogy megtartanák.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 13., hétfő 11:14
Áh, nagyon gyenge. Lehet védekezni azzal, hogy nincsenek meg a megfelelő társak mellette, de egy erősebb széllökés és elnyomja. Csapaton belül is amikor láttam a másik japán sokkal jobb volt nála. Maximum Asensio szintű csereember lehetne, aki 10-ből 1-szer villant egy nagyot, de azon kívül láthatatlan. Bár ez az én véleményem, de még gyorsnak sem gyors, a mai fociban pedig csak akkor lehetsz meghatározó támadó ha gyors és erős vagy, lepattannak rólad a védők vagy a pélón pörgetve szopatsz meg mindenkit. Nála egyik sincs meg.Sierra írta: Kubo gyerekkel vajon mi a terv? Ennyire használhatatlan? Mallorcával idén 31 tétmeccs 2 gól, elmúlt 3 szezonban 68 meccsen 4 gól, nagyon nagyon karcsú.
Lehet idén a csapatnál tartanám, megnézni mit tudna csereként. Bár valszeg lófasz játékpercet kapna, így nem hiszem, hogy megtartanák.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. június 13., hétfő 10:54
tubatibi írta: Elvileg nyitott az eladásra, 80-100 között kéne lerakni érte. A pénz is megvan rá, de gondolom először kiakarják szórni a létszámfelettieket(Asensio, Mariano, Jovic, stb...).
Először természetfelettieket olvastamtubatibi írta: Elvileg nyitott az eladásra, 80-100 között kéne lerakni érte. A pénz is megvan rá, de gondolom először kiakarják szórni a létszámfelettieket(Asensio, Mariano, Jovic, stb...).
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2022. június 13., hétfő 10:52
Plusz non-EU... nincs és valszeg nem is lesz spanyol útlevele soha, szóval nem tudná a csapat regisztrálni sem. Jelenleg Militao, Vini Jr. és Rodrygo viszik a non-EU-s helyeket.Sierra írta: Kubo gyerekkel vajon mi a terv? Ennyire használhatatlan? Mallorcával idén 31 tétmeccs 2 gól, elmúlt 3 szezonban 68 meccsen 4 gól, nagyon nagyon karcsú.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 13., hétfő 10:50
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 13., hétfő 10:44
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. június 13., hétfő 10:33
De eladja a Lipcse?wZoLee7 írta: De Nkunku tovabbra sem szelso hanem center, ha letudja hozni a szelet is akkor Ő az idealis igazolas es nem kell ketto ember hozni, a Benzema, Vini, Rodrygo, Hazard, Nkunku sor 3 posztra boven idealis lenne
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 13., hétfő 10:11
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. június 13., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. június 13., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. június 13., hétfő 9:37
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. június 13., hétfő 9:03
mert elvileg a mu erdeklodik, nem hiszem hogy 50 alatt eladnakKerlon írta: Nkunkuval nekem csak az a bajom, hogy regi hamis 9es poszton erzi magat igazan jol szabadon es em a jobb oldalon.
Dumfries meg mitol erne 50-60 milliot? Oruljenek, ha kapnak erte 30at.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. június 13., hétfő 8:24
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem