De szerintem meg is válaszolod magadnak a dolgot részben. Hiszen egy sportágban ha odakerülsz a legjobb csapathoz, akkor élsportolóként kimaxoltad a dolgot. Nyilván, az egyéni elismeréseket nem számítva, de a Realnál nincs magasabban polc, de még csak egy szinten se.Sierra írta:Én értem ezt a nézőpontot is, sőt én is ezt csinálnám valszeg, de nem voltam sosem profi sportoló, sőt egyesületben sem toltam soha. Ebből kifolyólag nem is tudom úgy látni, mint egy sportoló, de így laikus szemmel én ha profi sportoló lennék, az lenne a célom, hogy minél többet játsszak, ebből pedig akár egy válogatottság is következhet.ateeemadrid írta: Lehet, hogy Vallejo is nagy madridista, nem?
A példával csak arra akartam kilyukadni, hogy sokak inkább maradnak a Real padján, mint legyenek egy gyengébb csapatnál alapkezdők. És én ebben sok kifogásolni valót nem látok. A játéklehetőségben meg gondolom ettől függetlenül bíznak, úgy vannak vele, hogy majd bizonyítanak, kalkulálnak a hosszú szezonnal, a sérülésekkel, stb. Menne el a halál a Real padjáról.
Világos, hogy a Real mindenkinek az álma, a legfelső szint, de élsportolóként fura, hogy ennyivel beérik. Nekik nem életük a foci, ez nyilvánvaló.

Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én értem ezt a nézőpontot is, sőt én is ezt csinálnám valszeg, de nem voltam sosem profi sportoló, sőt egyesületben sem toltam soha. Ebből kifolyólag nem is tudom úgy látni, mint egy sportoló, de így laikus szemmel én ha profi sportoló lennék, az lenne a célom, hogy minél többet játsszak, ebből pedig akár egy válogatottság is következhet.ateeemadrid írta: Lehet, hogy Vallejo is nagy madridista, nem?
A példával csak arra akartam kilyukadni, hogy sokak inkább maradnak a Real padján, mint legyenek egy gyengébb csapatnál alapkezdők. És én ebben sok kifogásolni valót nem látok. A játéklehetőségben meg gondolom ettől függetlenül bíznak, úgy vannak vele, hogy majd bizonyítanak, kalkulálnak a hosszú szezonnal, a sérülésekkel, stb. Menne el a halál a Real padjáról.
Világos, hogy a Real mindenkinek az álma, a legfelső szint, de élsportolóként fura, hogy ennyivel beérik. Nekik nem életük a foci, ez nyilvánvaló.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Guti szavaira emlékezzetek.
30 perc a Realban>90 perc máshol.
Sebydanit adom.
30 perc a Realban>90 perc máshol.
Sebydanit adom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Én nem sem vagyok Madrid nevelés, mégis jobban szeretem a klubot, mint kb akárki.Sierra írta:Azért Nacho alapból Real nevelés, az teljesen más nálam, mint vmi idehozott játékos, pl Vallejó. Ráadásul Nacho az elejétől fogva megkapta a perceit, már Mourinhonál is, és az azt követő összes edzőtől. Lehet csak sokadik számú opció volt mindig is, de ehhez képest a 11 év alatt lejátszott 275 meccset, ami azért nem kevés. Szóval Nacho egy elég rossz példa.ateeemadrid írta: Lehet ellenpéldának akkor meg felhozni Nachot, őt sem kritizálja senki, hogy ittmaradt, aztán ő konkrétan elit khv.![]()

Azért Nacho alapból Real nevelés, az teljesen más nálam, mint vmi idehozott játékos, pl Vallejó. Ráadásul Nacho az elejétől fogva megkapta a perceit, már Mourinhonál is, és az azt követő összes edzőtől. Lehet csak sokadik számú opció volt mindig is, de ehhez képest a 11 év alatt lejátszott 275 meccset, ami azért nem kevés. Szóval Nacho egy elég rossz példa.ateeemadrid írta: Lehet ellenpéldának akkor meg felhozni Nachot, őt sem kritizálja senki, hogy ittmaradt, aztán ő konkrétan elit khv.

- ateeemadrid
Lehet ellenpéldának akkor meg felhozni Nachot, őt sem kritizálja senki, hogy ittmaradt, aztán ő konkrétan elit khv. És pl sokszor igaza is lett, mert mondjuk hiába volt sokszor 4. számú a sorban, mégis kapott lehetőséget, gondolom Vallejo is bízik a sérülésekben, a sok meccsben, stb. Én abszolút megértem, ha valaki itt akar maradni, amég nem a pénz miatt van ez.wZoLee7 írta:Én ezzel nem értek egyet. 25 éves CB, aki a világ legjobb klubjában 5. a sorban. Ha csak csoda nem történik 2-3meccsnél többet nem játszok. 25 évesen egy focistának illene annyi önbizalommal rendelkeznie, hogy elhitesse magával, Ő ennél sokkal többet érdemel és ennél jobb is. Egy év folyamatos játék valahol a ligán belül és megmutathatja magát, utána simán elkerülhet egy erős csapatba, sevilla szintre gondolok ahol ha lehúzza a karrierjék simán ottani legende lehet belőle, de az jó dobbantó lehet akár egy top klubhoz is. Ez ilyen játékosoknak akik csak azért maradnának 0 perccel, hogy ne kelljen máshová menniük totál nulla a mentelitásuk. Magukról sem hiszik, hogy lehetnek jók akkor mi a francért alkalmazza az ilyent egy Real Madrid?sebydani írta: Fordítsuk meg egy gondolat elejéig. Ott vagy a Real Madrid keretében, ez életed csapata, gyerekkorod óta szurkoló vagy és és volt minden álmod. Lejársz edzésre, néha bedobnak meccsre és jó esetben beesik évi 2-3 trófea. Innen csak lefelé vezet az út és minden csapat visszalépés (igen, mindegyik!). A világ legjobb játékosai a csapattársaid, velük tréningezel és játszol minden meccsen, adott esetben a barátaid is.
Én értem amit mondasz de az az igazság én teljesen megértem őket. Én se mennék innen sehovaMondjuk én már annak is örülnék ha Valdebebasban kertész lennék
![]()
![]()
Ceba más példa, Ő még játszott is, de pl Mariano megintcsak a totál agyatlanok táborát erősíti. Jovic legalább menne valahová ahol játszhat, ez nekem egy sportolóban szimpatikusabb. Itt volt pár évet, megpróbálta, de nem ez a közege és a szintje, ennyi idő alatt ezt mindenki beismeri, azt sem lehet mondani, hogy nem próbálta beverekedni magát, de az edző sem számol vele.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én ezzel nem értek egyet. 25 éves CB, aki a világ legjobb klubjában 5. a sorban. Ha csak csoda nem történik 2-3meccsnél többet nem játszok. 25 évesen egy focistának illene annyi önbizalommal rendelkeznie, hogy elhitesse magával, Ő ennél sokkal többet érdemel és ennél jobb is. Egy év folyamatos játék valahol a ligán belül és megmutathatja magát, utána simán elkerülhet egy erős csapatba, sevilla szintre gondolok ahol ha lehúzza a karrierjék simán ottani legende lehet belőle, de az jó dobbantó lehet akár egy top klubhoz is. Ez ilyen játékosoknak akik csak azért maradnának 0 perccel, hogy ne kelljen máshová menniük totál nulla a mentelitásuk. Magukról sem hiszik, hogy lehetnek jók akkor mi a francért alkalmazza az ilyent egy Real Madrid?sebydani írta: Fordítsuk meg egy gondolat elejéig. Ott vagy a Real Madrid keretében, ez életed csapata, gyerekkorod óta szurkoló vagy és és volt minden álmod. Lejársz edzésre, néha bedobnak meccsre és jó esetben beesik évi 2-3 trófea. Innen csak lefelé vezet az út és minden csapat visszalépés (igen, mindegyik!). A világ legjobb játékosai a csapattársaid, velük tréningezel és játszol minden meccsen, adott esetben a barátaid is.
Én értem amit mondasz de az az igazság én teljesen megértem őket. Én se mennék innen sehovaMondjuk én már annak is örülnék ha Valdebebasban kertész lennék
![]()
![]()
Ceba más példa, Ő még játszott is, de pl Mariano megintcsak a totál agyatlanok táborát erősíti. Jovic legalább menne valahová ahol játszhat, ez nekem egy sportolóban szimpatikusabb. Itt volt pár évet, megpróbálta, de nem ez a közege és a szintje, ennyi idő alatt ezt mindenki beismeri, azt sem lehet mondani, hogy nem próbálta beverekedni magát, de az edző sem számol vele.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Vallejo és Ceballos maradása pont, hogy nem zavarna annyira mint Jovicé. Ezek ketten legalább spanyolok és amikor játszottak (nagyon ritkán) mindent megtettek szerintem a csapatért.Pad'em írta: Vallejo will continue to insist to stay at Real Madrid. With a contract until 2025, he wants to stay and the club knows and respects his decision but this hinders the rise of Rafa Marín or Gila, whose possible exits are being discussed. @MarioCortegana
5.számú CB-nek kiváló kedvenc hegyi rémünk, de miért nem akar ő se játszani inkább valahol, rejtély. Mint kiderült azért akad némi potenciál ott a túristák ijesztgetésén túl, simán lehetne egy spanyol középcsapat kezdője...
Ez is rámegy a BL serleg gyűjtésre inkább![]()
Plusz az ha egy top nemzet játékosa vagy és tisztában vagy vele, hogy egy Valladolid kezdőjátékosként se lennél válogatott focista, akkor főleg minek elmenni.
en is csont nelkul lennek 3. szamu kapus 15 even at a Realban. madridistak ok is mint miSierra írta:Mostanában mindegyik peremember ezt csinálja. Szánalmas balekok. Régen nem volt ilyen, nem játszott, akkor eligazolt máshova, ahol akár alapember lehetne. Most meg mi van? Itt vannak játékosok, sose játszanak, de inkább elvegetálnak évekig, lófaszt nem kell csinálniuk, high-life van a világ egyik legnagyobb városában. Nagybetűs aranyélet. A foci már másodlagos ezeknek a zsoldosoknak is. Elbaszott egy világ lett ez, minden a kurva pénzről szól.Pad'em írta: 5.számú CB-nek kiváló kedvenc hegyi rémünk, de miért nem akar ő se játszani inkább valahol, rejtély.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mariano wants to STAY at Real Madrid while Luka Jovic prefers to LEAVE to play more ahead of the World Cup. @antonmeana

Zseni ez a Mariano.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Fordítsuk meg egy gondolat elejéig. Ott vagy a Real Madrid keretében, ez életed csapata, gyerekkorod óta szurkoló vagy és és volt minden álmod. Lejársz edzésre, néha bedobnak meccsre és jó esetben beesik évi 2-3 trófea. Innen csak lefelé vezet az út és minden csapat visszalépés (igen, mindegyik!
). A világ legjobb játékosai a csapattársaid, velük tréningezel és játszol minden meccsen, adott esetben a barátaid is.
Én értem amit mondasz de az az igazság én teljesen megértem őket. Én se mennék innen sehova
Mondjuk én már annak is örülnék ha Valdebebasban kertész lennék

Én értem amit mondasz de az az igazság én teljesen megértem őket. Én se mennék innen sehova

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Mostanában mindegyik peremember ezt csinálja. Szánalmas balekok. Régen nem volt ilyen, nem játszott, akkor eligazolt máshova, ahol akár alapember lehetne. Most meg mi van? Itt vannak játékosok, sose játszanak, de inkább elvegetálnak évekig, lófaszt nem kell csinálniuk, high-life van a világ egyik legnagyobb városában. Nagybetűs aranyélet. A foci már másodlagos ezeknek a zsoldosoknak is. Elbaszott egy világ lett ez, minden a kurva pénzről szól.Pad'em írta: 5.számú CB-nek kiváló kedvenc hegyi rémünk, de miért nem akar ő se játszani inkább valahol, rejtély.
- Pad'em
Vallejo will continue to insist to stay at Real Madrid. With a contract until 2025, he wants to stay and the club knows and respects his decision but this hinders the rise of Rafa Marín or Gila, whose possible exits are being discussed. @MarioCortegana
5.számú CB-nek kiváló kedvenc hegyi rémünk, de miért nem akar ő se játszani inkább valahol, rejtély. Mint kiderült azért akad némi potenciál ott a túristák ijesztgetésén túl, simán lehetne egy spanyol középcsapat kezdője...
Ez is rámegy a BL serleg gyűjtésre inkább
Ez is rámegy a BL serleg gyűjtésre inkább

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
te hol olvastad ezeket a neveket?SzB írta: A Rodrygo-Asensio páros lehet, hogy tényleg karcsú a jobbszélre, de a Transfermarkt azért még a 10 legjobb jobbszélső között jegyzi őket. Kire vágytok? Chiesá-ra? Coman-ra? Mennyivel jobbak ők? Coman 6 gólt rúgott egész idényben és három gólpassza volt. Asensio 10-et a bajnokságban. Salah holnapután 30, Mahrez 31... Rodrygo megérdemelne most egy évet, hogy ő is bizonyítson a pad után, ahogy Vini is megszolgálta a bizalmat. (Hazardot kell gyorsan eladni, míg lehet.)

- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
A Rodrygo-Asensio páros lehet, hogy tényleg karcsú a jobbszélre, de a Transfermarkt azért még a 10 legjobb jobbszélső között jegyzi őket. Kire vágytok? Chiesá-ra? Coman-ra? Mennyivel jobbak ők? Coman 6 gólt rúgott egész idényben és három gólpassza volt. Asensio 10-et a bajnokságban. Salah holnapután 30, Mahrez 31... Rodrygo megérdemelne most egy évet, hogy ő is bizonyítson a pad után, ahogy Vini is megszolgálta a bizalmat. (Hazardot kell gyorsan eladni, míg lehet.)
Kicsit sem olyan. Nacho megkopott a szélső védő poszthoz.Santi írta: Akkor csak azt kell eldönteni, hogy jobb szélre a kezdőbe egy jobb szélsőt akarunk vagy egy olyan játékost, aki nem az, de szükség esetén le tudja hozni a jobb szélt is.
Kicsit ez olyan, mintha Nacho-val akarnánk megoldani a balbekk posztot. Letudja hozni egy két meccsen, de nem balbekk és biztos nem játszanék le vele egy szezont ott.
Mondok inkább én példákat. Bale. A Real Madrid előtt szinte soha nem játszott a jobb oldalon. De mondhatnám Hazardot is, aki szintén játszott elég sokat mindkét szélen, de közepén is, mai napig bárhová teszed a pályán, középre megy folyamatosan. Vagy ott van Gnabry, aki a BM-ben lett balszélsőből jobbszélső és kb ugyan annyi meccse van a 2 oldalon mégis jobbszélsőként van jelenleg számon tartva. Vagy Mané, aki a Pokolban ugyan ez csak pepitaban. Gyakorlatilag szinte nincs is olyan dedikált jobbszélső, aki előre lépés lenne, max a vén Salah, viszont olyan van, aki már bizonyította, hogy több poszton megállja a helyét.
De várom az ötleteket, mert szerintem a Rodrygo Asensio kettős karcsú lesz jövőre, Fedét meg nem kellene ott pazarolni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem mond ellent a kettő állításodBerti írta:Még mindig ez a szezon után megy az utánpótlásos spanyol lófasz? HihetetlenJim írta: így vanpadra jó lenne
de én úgy látom nem igazán számol az edzői stáb s Castillásokkal
pedig Arribas Miguel Rafa Marin (Blanco…)
használható cserék lettek volna![]()
![]()
Ez a szezon elég bizonyíték, hogy a klub és az edzői stáb tökéletesen végzi a munkáját.

megy az utánpótlásos lófasz

Perez “Zidane-ok és Pavónok” elvét vallom
jobb Pavónokkal nem hülyeség
kár, hogy a 2 “Zizuról” lenaradtunk…
(Mbappé és Haaland)
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Akkor csak azt kell eldönteni, hogy jobb szélre a kezdőbe egy jobb szélsőt akarunk vagy egy olyan játékost, aki nem az, de szükség esetén le tudja hozni a jobb szélt is.
Kicsit ez olyan, mintha Nacho-val akarnánk megoldani a balbekk posztot. Letudja hozni egy két meccsen, de nem balbekk és biztos nem játszanék le vele egy szezont ott.
Bőven játszott annyit szélen, hogy meg tudná oldani. Jobb szélen is. Ne csak a tavalyi szezonjából induljatok ki.Santi írta:
Nkunku meg posztidegen nekünk. Csatár mögött játszó támadó, szabadon játszik és kimozog oldalra, de nem igazán szélső. Lényegében Karim helyén tudnánk használni, a jobb szélső problémáinkat nem oldaná meg.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!