Óriási h semmi penz nincs a spanyoloknal
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 16., csütörtök 18:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 16., csütörtök 18:35
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 16., csütörtök 14:46
Ha terveznének, akkor se mondaná meg, ez üzletpolitika. Az potenciális ár miatt sem mindegy. Jobbszélsőt oké, lehetne venni, de még mindig nem veti fel a pénz a klubot (önmagához képest - válságok), ennek fényében nem vészes az a Carvajal, Odriozola, Vasquez, Tobias sor. Értem én, hogy nem top a keret ezen része, de azért nem sok csapattal kéne cserélnünk így sem. Cserecsatának pedig jön Mayoral. Értem, hogy nem rá gondoltál, magasabb polcról szeretnétek, de ez megint pénz kérdése. Szerintem egy a jövőre nézve jól hangzó befektetést meglépne a klub, olyat mint Tchouaméni a középpályán, de nem nagyon van ilyen. Nkuku 120ért sok, az ne fér bele jelenleg. Távozók függvényében lehet még érkező, szerintem ez okés is. Pénzt kéne csinálni a Mayoral (ha a mester nem számít rá), Jovic, Mariano, Hazard, Asensio, Cebalos, Odriozola, Lunin (?), Kubo, Chust, Altube sorból, amennyit lehet, aztán gondolkodhatunk érkezőkben. Meg nekem van egy olyan megérzésem, hogy bika ajánlat esetén Mendyt vagy Casemirot is elengednének, mondjuk én mindkettő távozását ellenezném. Bár előbbiről egyetlen kósza hír volt, utóbbiról annyi sem.MorataMartin írta: Perez: "Erre az átigazolási időszakra egyébként már nem tervezünk több transzfert, de hosszú a nyár, meglátjuk mit hoz." Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jönIlletve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. június 16., csütörtök 14:42
Hazard biztosMorataMartin írta: Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jönIlletve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. június 16., csütörtök 14:41
Pedig milyen jó lenne egy MorataMorataMartin írta: Perez: "Erre az átigazolási időszakra egyébként már nem tervezünk több transzfert, de hosszú a nyár, meglátjuk mit hoz." Hajjaj se jobb szélső, se cserecsatár nem jönIlletve maradnak a jó madarak (Hazard, Jovic, Mariano)
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. június 16., csütörtök 14:21
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. június 16., csütörtök 10:05
Na és akkor most lehet elgondolkodni, hogy sok e vagy kevés Vininek a 10, ami ráadásul több mint a duplája a mostani fizetésének.Pad'em írta: Volt szó róla pár napja mennyi lehet Tchouameni fizuja. Nettó 6-7 ezek szerint.
Tchouaméni was offered a net salary of €12m/season by PSG while Madrid offered the player almost half of it around €6m to €7m. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. június 16., csütörtök 9:46
Köszi.Pad'em írta: Volt szó róla pár napja mennyi lehet Tchouameni fizuja. Nettó 6-7 ezek szerint.
Tchouaméni was offered a net salary of €12m/season by PSG while Madrid offered the player almost half of it around €6m to €7m. @jfelixdiaz
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 16., csütörtök 9:38
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 16., csütörtök 9:15
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 15., szerda 22:34
Ma éjszaka, chiringuitoban Pedrerolnak ad mélyinterjút.MorataMartin írta:Milyen interjút ad Perez, kinek?Pad'em írta:
Csak miért annak a baromarcú tik takozónak adja megintAnnyira nem illik Perezhez az a bohóc.
![]()
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. június 15., szerda 17:15
Milyen interjút ad Perez, kinek?Pad'em írta:Csak miért annak a baromarcú tik takozónak adja megintRealista24 írta:
Majd az esti Pérez nagy interjú után remélem kicsit okosabbak leszünk.Annyira nem illik Perezhez az a bohóc.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 14:07
De neked volt felmentésed, a twitteren meg százával követelték Mr.TicTac eltűnésétPad'em írta: Ja tuti, de a Mbappé teleregény alakulása után nem lenne pofám még kamera elé állni a helyében.
Mondjuk én is előmásztam a Vallejo topicból, szóval kussanevem![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 15., szerda 14:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 13:56
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 15., szerda 13:50
Csak miért annak a baromarcú tik takozónak adja megintRealista24 írta:Majd az esti Pérez nagy interjú után remélem kicsit okosabbak leszünk.Pad'em írta: Csucsu prezi után a spanyolok elkezdtek vaktában lőni. Van ilyen:
@tgm46_ABC: The transfer market has CLOSED for Real Madrid: they will NOT sign new players this summer.
Real Madrid will decide who will be Benzema's backup between Mayoral, Jovic and Mariano. No new player will be signed.
Real Madrid were interested in Nkunku but his signing has been discarded due to his high price: €120m.
Meg ilyen:
Real Madrid will keep an eye on the transfer market in case an opportunity to improve the squad comes up. @MelchorRuizCope
Tegnap meg még a Marca: "summer is not over".
Amúgy valszeg ha Asensio lép, akkor hozunk max valakit. Benz csere meg még a végén tényleg Mayoral lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 15., szerda 13:45
Majd az esti Pérez nagy interjú után remélem kicsit okosabbak leszünk.Pad'em írta: Csucsu prezi után a spanyolok elkezdtek vaktában lőni. Van ilyen:
@tgm46_ABC: The transfer market has CLOSED for Real Madrid: they will NOT sign new players this summer.
Real Madrid will decide who will be Benzema's backup between Mayoral, Jovic and Mariano. No new player will be signed.
Real Madrid were interested in Nkunku but his signing has been discarded due to his high price: €120m.
Meg ilyen:
Real Madrid will keep an eye on the transfer market in case an opportunity to improve the squad comes up. @MelchorRuizCope
Tegnap meg még a Marca: "summer is not over".
Amúgy valszeg ha Asensio lép, akkor hozunk max valakit. Benz csere meg még a végén tényleg Mayoral lesz.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 15., szerda 13:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. június 15., szerda 13:05
hehetheoriginal írta: nem kell gtfo![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. június 15., szerda 11:49
Hát nem tudom..kiserik írta: Karim utódjának Haaland van szánva. 2 év múlva jön. Jobb oldalra elhozzuk Nkunku-t és ha gáz van megy be középre. Problem solved![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem