Sztem is.dzsi91 írta: Szerintem ez semmi nem volt. Simán gól.
Nem lattam olyan kamerat ahol ketkezzel birtokolta volna.
HozzászólásSzerző: KAG » 2019. március 12., kedd 21:06
Sztem is.dzsi91 írta: Szerintem ez semmi nem volt. Simán gól.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 12., kedd 21:06
Adható volt szerintem is.dzsi91 írta: Szerintem ez semmi nem volt. Simán gól.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. március 12., kedd 21:05
HozzászólásSzerző: Toti » 2019. március 12., kedd 20:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. március 12., kedd 20:57
HozzászólásSzerző: Ewr » 2019. március 12., kedd 20:50
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 12., kedd 20:08
HozzászólásSzerző: istimester » 2019. március 12., kedd 19:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. március 12., kedd 18:55
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2019. március 12., kedd 18:06
Juve is üthetné a barcát, már bebizonyították amikor kiejtették a hessteg futtbaltörténelmet, nagyjából ez a csapat volt, csak el kellene felejteni az ilyen Khedirákat.En is igy vagyok vele. Egy dolog miatt nem banom, ha Atma megy tovabb. Ok nagyobb esellyel uthetik a Barcat, mint ez a Juve.
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. március 12., kedd 18:04
En is igy vagyok vele. Egy dolog miatt nem banom, ha Atma megy tovabb. Ok nagyobb esellyel uthetik a Barcat, mint ez a Juve.dzsi91 írta: Mivel mi kiestünk ma Céronaldonak szurkolok.
Jó lenne egy tiziárbajt vagy egy ronaldo showt látni de szerintem a matrac lehozza siman.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2019. március 12., kedd 17:41
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2019. március 8., péntek 19:38
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. március 8., péntek 17:03
Persze, ez így van. De pont erre jó a VAR, hogy a félvak partjelzőket, ha hibáztak, kijavítsa utólag.Realista24 írta:Látta ahogy a leseket szoktakkiserik írta: A partjelző tisztán látta, hogy a labda nem gurult ki teljes terjedelmével, így gondolom jelezte a sporinak, hogy bent volt, majd a visszanézést követően nem találtak olyan képet, ami ezt egyértelműen megcáfolja. Jó döntés, jó VAR használat nagyon hosszú idő mellett, de a helyzet súlyossága miatt ez érthető.
Egyébként meg jól pofán kéne verni a fiainkat, mert az utóbbi időben egyre több gólt nyalunk be, mert sípszó nélkül megállnak, mutogatnak, magyaráznak, ahelyett, hogy a focival törődnének.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. március 8., péntek 16:59
Látta ahogy a leseket szoktakkiserik írta: A partjelző tisztán látta, hogy a labda nem gurult ki teljes terjedelmével, így gondolom jelezte a sporinak, hogy bent volt, majd a visszanézést követően nem találtak olyan képet, ami ezt egyértelműen megcáfolja. Jó döntés, jó VAR használat nagyon hosszú idő mellett, de a helyzet súlyossága miatt ez érthető.
Egyébként meg jól pofán kéne verni a fiainkat, mert az utóbbi időben egyre több gólt nyalunk be, mert sípszó nélkül megállnak, mutogatnak, magyaráznak, ahelyett, hogy a focival törődnének.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. március 8., péntek 16:58
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. március 8., péntek 15:52
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. március 8., péntek 15:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2019. március 8., péntek 15:33
És, ha mondjuk simán bent van, senki se hitetlenkedik, hogy ezt miért nem fújták vissza és spuriznak hátra védekezni/lergúni az ellenfelet, hogy ne kontrázhasson? Az nem befolyásol? deateeemadrid írta:Szerintem alapból úgy lenne értelme a dolognak, hogy az ilyen nagyon kétes szituknál ténylegesen a támadó csapatot részesítik előnyben. Lehet, hogy 1-2 mm-el kint volt a labda egyébként, de igazából nem ezen múlt a dolog, hanem hogy az adott támadásnál csak néztünk, hogy mi a picsa van.Realista24 írta:
Nem.
Alapból ezt az esetet dobásnak ítélik (olyan, mint a két centis les, aminek a 99%át befújják inkább, mint sem.), mert elméletileg nem befolyásolhatná a meccset egy ilyen ártalmatlan szitu. És itt jön, hogy szar ügy, hogy mégis.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. március 8., péntek 15:30
Szerintem alapból úgy lenne értelme a dolognak, hogy az ilyen nagyon kétes szituknál ténylegesen a támadó csapatot részesítik előnyben. Lehet, hogy 1-2 mm-el kint volt a labda egyébként, de igazából nem ezen múlt a dolog, hanem hogy az adott támadásnál csak néztünk, hogy mi a picsa van.Realista24 írta:Nem.RaúlCF írta: szerintem jó döntés volt. szar ügy és a fütyi rossz oldalán voltunk de fordított esetben 2 méterrel bentebb láttuk volna a labdát![]()
Alapból ezt az esetet dobásnak ítélik (olyan, mint a két centis les, aminek a 99%át befújják inkább, mint sem.), mert elméletileg nem befolyásolhatná a meccset egy ilyen ártalmatlan szitu. És itt jön, hogy szar ügy, hogy mégis.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem