HozzászólásSzerző: Toti » 2017. február 26., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. február 26., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 26., vasárnap 22:41
A 3 ponttól eltekintve kalap kaki volt Isco beállításáig. Nekem egyébként ez az adjuk be, majd lesz valami taktika nagyon nem gyere be. Nem lenne rossz, ha úgy helyezkednének elől hogy tudjanak fejelni, illetve beadni sem ártana normálisan.Realista24 írta:Töröljem, írsz újat?Sierra írta:Már most lehetne értékelni ezt az értékelhetetlent. A sokmeccses veretlenségi szériában legalább nyomokban lehetett felfedezni focit, de a Sevilla elleni vereség óta egy nagy nulla a csapat. Hiába a rengeteg kiváló képességű játékos, egyszerűen nem működik semmi, és most még egyéni villanások sincsenek. Mindenki alulteljesít a csapatban, nincs egy játékos, akit ki lehetne emelni. Épkézláb támadásunk alig akad 1-1 meccsen. Tavalyi BL ide vagy oda, szerintem Zidane nem jó edző. Lehet az lesz, de jelenleg szerintem nem ő a megfelelő a csapat élére (fogalmam sincs ki lenne az). Alapból korai volt leültetni a padra szerintem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. február 26., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. február 26., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: mexes » 2017. február 26., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 26., vasárnap 22:39
Töröljem, írsz újat?Sierra írta:Már most lehetne értékelni ezt az értékelhetetlent. A sokmeccses veretlenségi szériában legalább nyomokban lehetett felfedezni focit, de a Sevilla elleni vereség óta egy nagy nulla a csapat. Hiába a rengeteg kiváló képességű játékos, egyszerűen nem működik semmi, és most még egyéni villanások sincsenek. Mindenki alulteljesít a csapatban, nincs egy játékos, akit ki lehetne emelni. Épkézláb támadásunk alig akad 1-1 meccsen. Tavalyi BL ide vagy oda, szerintem Zidane nem jó edző. Lehet az lesz, de jelenleg szerintem nem ő a megfelelő a csapat élére (fogalmam sincs ki lenne az). Alapból korai volt leültetni a padra szerintem.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 26., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: torjack » 2017. február 26., vasárnap 22:22
szerintem Zidane nem jó edző
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. február 26., vasárnap 22:13
Mondjuk szerintem az nem annyira tapasztalat/tapasztalatlanság kérdése, hogy az ember foggal-körömmel ragaszkodik-e játékosokhoz/felállásokhoz/taktikához, hanem természet...Sierra írta:Már most lehetne értékelni ezt az értékelhetetlent. A sokmeccses veretlenségi szériában legalább nyomokban lehetett felfedezni focit, de a Sevilla elleni vereség óta egy nagy nulla a csapat. Hiába a rengeteg kiváló képességű játékos, egyszerűen nem működik semmi, és most még egyéni villanások sincsenek. Mindenki alulteljesít a csapatban, nincs egy játékos, akit ki lehetne emelni. Épkézláb támadásunk alig akad 1-1 meccsen. Tavalyi BL ide vagy oda, szerintem Zidane nem jó edző. Lehet az lesz, de jelenleg szerintem nem ő a megfelelő a csapat élére (fogalmam sincs ki lenne az). Alapból korai volt leültetni a padra szerintem.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. február 26., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 25., szombat 14:19
Remy írta:Ilyenkor mindig beugrik Zombori és Puhl beszélgetése a futballról.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 25., szombat 14:10
Egyetértek teljesenKerlon írta:Engem nem az eredmények zavarnak igazán, mert ki ki lehet kapni. Sokkal bajosabb, hogy a csapat semennyit nem fejlődött és szerintem Zidane is tanácstalan, plusz beszari lett és 0 kockázatot vállal mostanában.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 25., szombat 13:36
Egy újabb tudatlan.Red Byron írta:Ja, elrakta. Általában. Mit jelent az általában? Hogy néha lő nekik gólt? És mi van a többi tétmeccsel? Ugyanolyan impotens, mint Higuain volt.Realista24 írta: Ja. Ne beszéljünk róla, amikor a Barcat eddig általában elrakta. A BM ellen is fontos gólt szerzett, stb...közhely agyú elesitve van, látom.
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2017. február 25., szombat 13:16
Ja, elrakta. Általában. Mit jelent az általában? Hogy néha lő nekik gólt? És mi van a többi tétmeccsel? Ugyanolyan impotens, mint Higuain volt.Realista24 írta: Ja. Ne beszéljünk róla, amikor a Barcat eddig általában elrakta. A BM ellen is fontos gólt szerzett, stb...közhely agyú elesitve van, látom.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 25., szombat 11:37
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. február 25., szombat 11:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 25., szombat 11:02
Ja. Ne beszéljünk róla, amikor a Barcat eddig általában elrakta. A BM ellen is fontos gólt szerzett, stb...közhely agyú elesitve van, látom.Red Byron írta:Úgy látszik marad a régi sorozat, páros évben BL (1998, 2000, 2002, 2014, 2016). A többi évben meg teljes összeomlás tavasszal. Amilyen szörnyű a játék mostanában simán benne van, hogy a Napoli 2-0-ra nyer, a bajnokság meg a sok pozitív előjel ellenére szintén elúszik. A kupabukta is szégyen volt. RvN óta nem volt normális csatár, akire bármikor lehet számítani. CR (aki nem is csatár) a sérülése óta katasztrofális, Benz meg rémisztő helyzetkihasználású volt mindig (igen tudom, hogy a Liga elmúlt 10 évének legjobb góllövői és gólpassz adói között van az első 5-ben, de a nagy meccseken inkább ne is beszéljünk róla).
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 25., szombat 10:30
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2017. február 25., szombat 10:26
Jelenlévő fórumozók: 136 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem