Mozi, filmek
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
Re: Mozi, filmek
Nem mindennapi dolgot vett a fejébe egy magyar független filmes csapat, pontosabban nem mást határoztak, minthogy Stephen King egyik kevésbé ismert történetét a Néma című novellát adaptálják filmre. A dolog különlegessége, hogy non-profit célokra való felhasználás mellett engedélyt kaptak a történet filmre vitelére Stephen King menedzsmentjétől is.
http://www.youtube.com/watch?v=bF9GiHxqHRE
http://www.youtube.com/watch?v=bF9GiHxqHRE

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Még ki sem jött az Acélember, de már nyereséges. A 225 milliós költségvetésből, 160 millió már visszajött a filmben történő termékelhelyezésekkel, amit nem kevesebb, mint 100 partner fizetett ki a Warner Bros-nak.
és még valaki azt mondta, hogy bukás lesz a film
Nagyon parázott a Warner, mert a folyamatos bukások után "biztosra" kellett menniük. És úgy látszik, hogy sikerült.
Az első kritikák nagyon éltették a filmet 1-2 embert leszámítva, akik azt nyilatkozták, hogy szar...

Az első kritikák nagyon éltették a filmet 1-2 embert leszámítva, akik azt nyilatkozták, hogy szar...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
The Great Gatsby (2013)
Hát ez nem egy nagy eresztés... Nem láttam a trailert, de amit tv-ben adtak le moziajánlót, abból valamiért arra következtettem, hogy hasonló film lehet, mint a Kapj el ha tudsz! Óriásit tévedtem. Ez a film egy szürke, számomra semmitmondó tucatfilm, annyival tér el a többitől, hogy ezzel a 20-as évek feelinggel talán ad egy kicsit többet az élménynek, de egyébként egy full átlagos love story szerintem. A karakterek sem voltak túl erősek, igaz, hogy Di Caprio hozta a szokásosat, de miután a karaktere sem kívánta meg a nagy alakítást, ezért hozott egy erős közepes szintet. Mindegy, 1050 Ft-ért nem volt sok végül is, de nem hiszem, hogy valaha is újranézem.
6/10
Hát ez nem egy nagy eresztés... Nem láttam a trailert, de amit tv-ben adtak le moziajánlót, abból valamiért arra következtettem, hogy hasonló film lehet, mint a Kapj el ha tudsz! Óriásit tévedtem. Ez a film egy szürke, számomra semmitmondó tucatfilm, annyival tér el a többitől, hogy ezzel a 20-as évek feelinggel talán ad egy kicsit többet az élménynek, de egyébként egy full átlagos love story szerintem. A karakterek sem voltak túl erősek, igaz, hogy Di Caprio hozta a szokásosat, de miután a karaktere sem kívánta meg a nagy alakítást, ezért hozott egy erős közepes szintet. Mindegy, 1050 Ft-ért nem volt sok végül is, de nem hiszem, hogy valaha is újranézem.
6/10
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A Sony most jelentette be, hogy elkészítik A proféta remake-jét.

Alapvetően nem vagyok az a "remake-ellenes arc", de ezt csak elrontani lehet, zseniális film az eredeti. Meg se nézem a riméket.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
tegnap elkezdtem nézni a rajtaütést, de eddig nem dobtam tőle hátast, úgy mint sokan mások. Repkedtek rá a 9-10 pontok, meg legjobb akciófilm az elmúlt években, de eddig nekem kevés, és már csak fél óra van hátra. Nem azt mondom, hogy rossz, de a hallottak alapján többet vártam.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nyomás, Nyomás Legnagyobb jelenet a filmbőlSierra írta:Starsky És Hutch (2004)
Ez még jobban tetszett, sokkal viccesebb, és a sztori is egész jó. Az a Gran Torino meg...Owen Wilson is vicces színész, jól állt neki ez a szerep. Ben Stiller meg szimplán Ben Stiller.
8/10

Pár villámértékelés:
Hot Tub Time Machine (2010)
Egész jó vígjáték, sokat nevettem rajta, ugyanakkor jó pár résznél fogtam a fejem, annyira amerikai volt. Meg hát a szokásos klisék... Ettől függetlenül a jobbak közé tartozik a vígjáték kategóriában - szerintem.
7/10
Starsky És Hutch (2004)
Ez még jobban tetszett, sokkal viccesebb, és a sztori is egész jó. Az a Gran Torino meg...
Owen Wilson is vicces színész, jól állt neki ez a szerep. Ben Stiller meg szimplán Ben Stiller. 
8/10
Here Comes The Boom (2012)
Ez viszont elég gyenge film, alig volt benne vicces rész, sokkalta jobbra számítottam, szinte rezzenéstelen arccal néztem végig. A történet is elég hiteltelen, majd biztos szétvereti magát egy csávó csak azért, hogy legyen énekóra...
Meg hát rengeteg klisé. Tipikusan napjaink vígjátéka kategóriába szorul, ami egyenlő a szarral.
5/10
Hot Tub Time Machine (2010)
Egész jó vígjáték, sokat nevettem rajta, ugyanakkor jó pár résznél fogtam a fejem, annyira amerikai volt. Meg hát a szokásos klisék... Ettől függetlenül a jobbak közé tartozik a vígjáték kategóriában - szerintem.
7/10
Starsky És Hutch (2004)
Ez még jobban tetszett, sokkal viccesebb, és a sztori is egész jó. Az a Gran Torino meg...

8/10
Here Comes The Boom (2012)
Ez viszont elég gyenge film, alig volt benne vicces rész, sokkalta jobbra számítottam, szinte rezzenéstelen arccal néztem végig. A történet is elég hiteltelen, majd biztos szétvereti magát egy csávó csak azért, hogy legyen énekóra...

5/10
- Remy
- Kapcsolat:
Életem a szörf
Bethany Meilani Hamilton, amerikai profi szörfös, aki túlélt egy cápatámadást, melynek során elvesztette a bal karját. Az ő történetét vitte a filmvászonra Sean McNamara az Életem a szörf című film keretein belül. Bővebben itt. 6,5/10
Bethany Meilani Hamilton, amerikai profi szörfös, aki túlélt egy cápatámadást, melynek során elvesztette a bal karját. Az ő történetét vitte a filmvászonra Sean McNamara az Életem a szörf című film keretein belül. Bővebben itt. 6,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- pheco
Sajna kapufa a linkrealistahuni írta:pheco írta:Csak szerintem hasonlít James McAvoy Özilre?2 éve moziban néztem a First Classt és mindig Mesut jutott eszembe amikor mutatták.
kis gülü ő is
Múltkor néztem a Szemet szemért c. filmet(elég szar amúgy), durvábbat találtam.
Az akkori Spike Lee egy az egyben Robinho baszki.![]()
kép

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
pheco írta:Csak szerintem hasonlít James McAvoy Özilre?2 éve moziban néztem a First Classt és mindig Mesut jutott eszembe amikor mutatták.
kis gülü ő is
Múltkor néztem a Szemet szemért c. filmet(elég szar amúgy), durvábbat találtam.
Az akkori Spike Lee egy az egyben Robinho baszki.

kép

Ezzel én is így vagyok, nálam jobb mindegyik X-Men filmnél, kíváncsian várom a folytatást. :-)lui írta:Második nézésre meg kell állapítanom, hogy ez minimum top3 képregény mozi amit eddig láttam. Simán üti az előző X filmeket, de nagyon mást se tudnék mondani ami jobban tetszett volna.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
American psycho
(nem, még nem, igen, csak most)
Jó film volt, tetszett. Bale meg nem faarcú színész, ezt fényesen bizonyította számomra ebben a filmben.
Sok helyen hasonlított a hangulata a Pulp fiction-re, nem tudom csak én érzem így?
Jó volt a történetvezetés, az is tetszett, hogy csak a főszereplő van rendesen bemutatva, de ő azért nagyon komoly jellemmel bír.
Valakinek még feltűnt, hogy -nagy vonalakban- hasonlít a Dorian Gray c. filmre is?
8/10
(nem, még nem, igen, csak most)
Jó film volt, tetszett. Bale meg nem faarcú színész, ezt fényesen bizonyította számomra ebben a filmben.
Sok helyen hasonlított a hangulata a Pulp fiction-re, nem tudom csak én érzem így?
Jó volt a történetvezetés, az is tetszett, hogy csak a főszereplő van rendesen bemutatva, de ő azért nagyon komoly jellemmel bír.
Valakinek még feltűnt, hogy -nagy vonalakban- hasonlít a Dorian Gray c. filmre is?

8/10
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gunner 2013. június 4., kedd 18:50-kor.
"And my heart will leave you never."
- pheco
Csak szerintem hasonlít James McAvoy Özilre?
2 éve moziban néztem a First Classt és mindig Mesut jutott eszembe amikor mutatták.
kis gülü ő is

kis gülü ő is

Nálam is a második rész a top, látványában, hangulatában, történetében, mindenben. Mondjuk lehet nálam az volt a baj, hogy azért némileg ismerem az X univerzumot (még ha nem is behatóan), így nekem a First Class nem sok újat mutatott, asszem hatfelet dobtam rá.
Meg biztosan belejátszik, hogy szinkronnal néztem...hujberferi hangjától meg a falnak megyek, pláne ha egy Magneto kaliberű karakterhez adja.
Meg biztosan belejátszik, hogy szinkronnal néztem...hujberferi hangjától meg a falnak megyek, pláne ha egy Magneto kaliberű karakterhez adja.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem is nagyon jó lett, de a 2. részt nem üti. Ahhoz túl sablonos.lui írta:X-Men: First Class
X-Men: First Class
Második nézésre meg kell állapítanom, hogy ez minimum top3 képregény mozi amit eddig láttam. Simán üti az előző X filmeket, de nagyon mást se tudnék mondani ami jobban tetszett volna.
A sztori jól össze volt rakva, tetszettek a kis utalgatások, meg úgy az egész kerek volt.
A szereplők meg szintén nagyon jól lettek kiválasztva. Fassbender legnagyobb király, de a dokit alakító srác is jó volt, hogy Békön-t már ne is említsem. Jennyke meg...
Második nézésre meg kell állapítanom, hogy ez minimum top3 képregény mozi amit eddig láttam. Simán üti az előző X filmeket, de nagyon mást se tudnék mondani ami jobban tetszett volna.
A sztori jól össze volt rakva, tetszettek a kis utalgatások, meg úgy az egész kerek volt.
A szereplők meg szintén nagyon jól lettek kiválasztva. Fassbender legnagyobb király, de a dokit alakító srác is jó volt, hogy Békön-t már ne is említsem. Jennyke meg...

Ezért hívják mellékszereplőnek.soadroli írta:Igen, csak kb 10 perce van a filmbenDe én is bírom amúgy.

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Igen, csak kb 10 perce van a filmbenFaust írta:Szerintem Ed Harris kurvajó benne. :-) Mint általában.![]()

Szerintem Ed Harris kurvajó benne. :-) Mint általában.