Megvettem a Sennheisert. A hangzasa jo, elsore kenyelmesnek is tunt, viszont kb fel ora hasznalat utan mar elegge nyomta a fulem. Ha nem lenne szemuvegem, valoszinuleg kenyelmesebb lenne hosszabb tavon is, igy viszont inkabb visszakuldtem.ANDS írta:Kicsit jobban beleolvastam ennek a két fejhallgatónak a leírásába.h3x0r írta: Vett valaki mostansag bluetoothos over ear fejhallgatot?
Sennheiser HD 350BT-t meg JBL Tune 700BT-t nezegettem. Sony markajubol lattam meg tobbet. Barkinek tapasztalata 20-30k-s arkategoriaban?
szerk.: mikrofon kevesbe fontos, tobbnyire podcastokat hallgatnek rajta, zenet ritkabban
A JBL - hez adnak audio kábelt is. Érzékenysége max. 100 dB.
A Sennheiser érzékenyége 108 dB ( könnyebb meghajtani telóval), és
egyszerre két bt eszközzel is összekapcsolható. Van benne EQ is, ami egy hangszínszabályzó féleség,
Podcast üzemmóddal ( érthetőbb a szöveg).
Ránézésre mindkettő zárt típus, de erről nem találtam infot.
Ugyhogy ezzel el is engedtem a fejhallgato temat, marad egy in ear fules. Korabban mar volt egy redmi airdots-om (19-ben vettem, 2 evig sokat hasznaltam), ugyhogy maradtam ennel a markanal. Egyik uzletben 17k volt a redmi buds 3 pro. Kenyelmes, nem esik ki, a hangzasa is rendben van, amit eddig eszrevettem, az akksi is jol birja.