Megint egy hét alatt eljutottunk onnan, hogy a BM a méltó rivális és tiszteletreméltó klub oda, hogy mindenki hülye, balfasz és ide kevés náluk.

Madridom for the win.
Realmadrid95 jár a pacsi hogy te legalább utánaolvastál, én is ezeket hallottam. Neuer-nél billegett a történet miután síelt, de most már Nagelsmann a főellenség hogy el merte küldeni a haver kapusedzőt. És igen, az a 3 német játékos irányítja az öltözőt, akikből 2 már túl van a csúcson, egy meg válogatott szinten pl semmit nem ért el. Ehhez jön a Kahn, szalihami féle vezetőség, hát megnézem Tuchel meddig fog ott maradni.
Nekem kicsit sántít ez a mindig is őt akarták dolog, Nagelsmannt kivásárolták sok millióért, 5 éves szerződésért, és akkor a projekt közepén hirtelen rájönnek hogy Tuchelt akarták?
Számomra Nagelsmann jó opció lenne, tetszik a filozófiája (sicc), hogy nem a sablon kontrafocit játszatja, több féle formáció, játékost is tud fejleszteni, szóval szerintem egy jó közép-hosszú távú megoldás lehetne, pláne ha frissítjük a keretet is, mert anélkül tökmindegy.
Nem illik.