Copa del Rey
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Copa del Rey
Visszavágót 1-2-re tippelem és hosszabbítás, ott meg eldöntjük. Ha ők lövik az elsőt, akkor sem történik semmi, nekünk ugyanúgy kettőt kell gurítani legalább. Nem tudom ki fogja a gólokat lőni,mert pillanatnyilag nincs topformában lévő támadónk.

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Úgy, hovy fusson neki, aztán lövésig ne álljon meg, ne toporogjon, ne csináljon lövőcselt. Ahogy normál esetben szokták. Szabályba nem lehet vonni, de van akinek van pofája így lőni, van, akinek nincs.babaking írta:Nem tudom, hogy hogyan lehetne ennél jobban szabályozni
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Most ha jól tudom, úgy van a szabály, hogy egy mozdulatsornak kell lenni - tehát nem állhat meg, de annyit toporog amennyit akar. Nézni is idegesítő hát még a kapusnak, de szabályos. Nem tudom, hogy hogyan lehetne ennél jobban szabályozni - elég szubjektív lenne.M1Ö írta:De, igen. Csak mindig az a szitu jut eszembe. Nem is értem, hogy miért engedik most. A kapus bezzeg maradjon vonalon.Realista24 írta:Akkor meg szabály tiltotta, nem?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- M1Ö
De, igen. Csak mindig az a szitu jut eszembe. Nem is értem, hogy miért engedik most. A kapus bezzeg maradjon vonalon.Realista24 írta:Akkor meg szabály tiltotta, nem?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor meg szabály tiltotta, nem?M1Ö írta:Félidőben írtam, azóta már igen, jobbak vagytok.Matyi írta: Hát azért jobbak vagyunk, nekik még helyzetük se volt, nekünk pedig jó pár ígéretes akciónk is.
Igen, szabályokon belül. De nekem gusztustalan, hogy megindul, megtorpan, toporog, megtorpan, megvárja míg mozdul a kapus, aztán lövi el. És mindig ezt csinálja. Még 2002 vagy 3-ban lőtt így egyet Figo, azt vissza fújták. Mára meg elég sokan így lövik. Szerintem nem sportszerű, e nélkül is sokkal nehezebb a kapusnak, mint a lövőnek.Matyi írta:Tizenegyesben meg mi volt a gusztustalan? Mindenki úgy lövi, ahogy akarja, a szabályokon belül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
Félidőben írtam, azóta már igen, jobbak vagytok.Matyi írta: Hát azért jobbak vagyunk, nekik még helyzetük se volt, nekünk pedig jó pár ígéretes akciónk is.
Igen, szabályokon belül. De nekem gusztustalan, hogy megindul, megtorpan, toporog, megtorpan, megvárja míg mozdul a kapus, aztán lövi el. És mindig ezt csinálja. Még 2002 vagy 3-ban lőtt így egyet Figo, azt vissza fújták. Mára meg elég sokan így lövik. Szerintem nem sportszerű, e nélkül is sokkal nehezebb a kapusnak, mint a lövőnek.Matyi írta:Tizenegyesben meg mi volt a gusztustalan? Mindenki úgy lövi, ahogy akarja, a szabályokon belül.
Azért mert nem találják el a kaput, még helyzetnek nevezik a kapuralövést. Volt kb két ígéretes akciótok amúgy. Ettől azért nem esnék hasra. Mondjuk így is több, mint amit mi fel tudtunk mutatni tegnap.Matyi írta:Hát azért jobbak vagyunk, nekik még helyzetük se volt, nekünk pedig jó pár ígéretes akciónk is.M1Ö írta:De kár azért a 11es gólért. Semmivel nem jobb eddig a Barca. Viselkedésben meg megint kritikán aluliak. Már Neymarnak is lenyomtam volna egyet a tiziért, gusztustalan így lőni... De amúgy mindegyik hepciáskodik, elég magas lovon ülnek.
Tizenegyesben meg mi volt a gusztustalan? Mindenki úgy lövi, ahogy akarja, a szabályokon belül.

-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Hát azért jobbak vagyunk, nekik még helyzetük se volt, nekünk pedig jó pár ígéretes akciónk is.M1Ö írta:De kár azért a 11es gólért. Semmivel nem jobb eddig a Barca. Viselkedésben meg megint kritikán aluliak. Már Neymarnak is lenyomtam volna egyet a tiziért, gusztustalan így lőni... De amúgy mindegyik hepciáskodik, elég magas lovon ülnek.
Tizenegyesben meg mi volt a gusztustalan? Mindenki úgy lövi, ahogy akarja, a szabályokon belül.

- M1Ö
De kár azért a 11es gólért. Semmivel nem jobb eddig a Barca. Viselkedésben meg megint kritikán aluliak. Már Neymarnak is lenyomtam volna egyet a tiziért, gusztustalan így lőni... De amúgy mindegyik hepciáskodik, elég magas lovon ülnek.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remy írta:Miért, KAG? a 3-2 esetében nem 1 góllal mennénk?Vagy 4-3 esetén?
Nyilván nem 1-0-ra gondoltam.
az "első" 1-gólos győzelem az 1-0

ZIDANE
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
2 gól kell minimum, de egy 1 gólos gyözelemmel is tovább mehetünk. (2-3, 3-4 stb.)
Ha elkapjuk a fonalat akkor lövünk nekik négyet - lát. Ha a tegnapi teljesítményt hozzuk akkor egy 0-0-val kiesünk.
Ha elkapjuk a fonalat akkor lövünk nekik négyet - lát. Ha a tegnapi teljesítményt hozzuk akkor egy 0-0-val kiesünk.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Miért, KAG? a 3-2 esetében nem 1 góllal mennénk?
Vagy 4-3 esetén?
Nyilván nem 1-0-ra gondoltam.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
De, de néha érdemes megnézni, ki írta a hsz-tKAG írta:Remy írta:Wolfsburg ellen szerintem szarabb helyzetben voltunk. Itt elég lehet az 1 gólos győzelem is. A csapat meg képes rá, szóval még mindig rajtunk múlik csak a dolog.
1gólos győzelemnél nem Ők mennének tovább?
1-0 = 2-2 --> és idegenben lőtt gólokkal mennének Ők

Amúgy Remynek igaza is lehet. Szeirntem adok-kapok lesz a második meccs, és 2:3-a nyerünk.
Merci Zizou!
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remy írta:Wolfsburg ellen szerintem szarabb helyzetben voltunk. Itt elég lehet az 1 gólos győzelem is. A csapat meg képes rá, szóval még mindig rajtunk múlik csak a dolog.
1gólos győzelemnél nem Ők mennének tovább?
1-0 = 2-2 --> és idegenben lőtt gólokkal mennének Ők
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Wolfsburg ellen szerintem szarabb helyzetben voltunk. Itt elég lehet az 1 gólos győzelem is. A csapat meg képes rá, szóval még mindig rajtunk múlik csak a dolog.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hát vagy nem, vagy nekem ez fullra kimaradt. sevilla elleni meccset végigtolta hétvégén.
de most látom valóban, mai hír. akkor fakk. akkor mehet nacho a helyére. danilo meg a lelátóra.

de most látom valóban, mai hír. akkor fakk. akkor mehet nacho a helyére. danilo meg a lelátóra.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Carvajal nem lesérült véletlen 1 hónapra?Csabi írta:én felpakolnám a legerősebb kezdőt, csak a kapuban casillát hagynám: casilla-carvajal-ramos-varane-marcelo, kovacic-kroos-modric, isco-cé-benzema. aztán mehet neki, ha sikerül sikerül, ha nem-nem, de meg kell próbálni a kupából ezután úgyis 3 meccs van már csak, tehát azt már lehet bírni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én felpakolnám a legerősebb kezdőt, csak a kapuban casillát hagynám: casilla-carvajal-ramos-varane-marcelo, kovacic-kroos-modric, isco-cé-benzema. aztán mehet neki, ha sikerül sikerül, ha nem-nem, de meg kell próbálni a kupából ezután úgyis 3 meccs van már csak, tehát azt már lehet bírni.
- Remy
- Kapcsolat:
Nyerünk 3-2-re és jó' van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- M1Ö
Kérdés, hogy egy nehéz stadionban, egy fanatikus szurkolótábor előtt mire lesznek képesek. Ebben a formában, egy ilyen Celta ellen idegenben. Mert ők ennél csak jobbak lesznek, úgyhogy nekünk min 2 szinttel kell feljebb lépni. Ezért (is) kellett volna Benzemanak bevágni a ziccerét. Rengeteget jelentett volna egy X, mert nem érzem a csapaton, hogy majd most megrázzák hirtelen egy hét alatt magukat és 2vel simán nyerünk Vigoban. Nem lehetetlen, sőt el is várná mindenki, csak majd nehogy jöjjön megint a pofon.bbelthazor írta:Úgy biza innen dicsőség győzni !
Ezt az elengedést sem értem. Már csak azért sem, mert ennyi erővel beszélhetnének a szövetséggel, hogy figyeljetek, mi vagyunk a Real, dugjátok fel magatoknak a kupátokat, nekünk csak a bajnokság a lényeg. Erre minden évben jön a duma a kiesésnél, hogy na most lehet koncentrálni, aztán meg bajnokság bácsi nem gyütt... Ironikus, nem?