Copa del Rey

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Idén megnyerjük ezt a kupát?

A szavazás 2023. január 18., szerda 14:03-kor befejeződött.

Igen
18
22%
Nem
63
78%

Szavazatok száma: 81

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Copa del Rey

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. január 20., péntek 0:21

Visszavágót 1-2-re tippelem és hosszabbítás, ott meg eldöntjük. Ha ők lövik az elsőt, akkor sem történik semmi, nekünk ugyanúgy kettőt kell gurítani legalább. Nem tudom ki fogja a gólokat lőni,mert pillanatnyilag nincs topformában lévő támadónk. :angry:
:goat:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 23:00

babaking írta:Nem tudom, hogy hogyan lehetne ennél jobban szabályozni
Úgy, hovy fusson neki, aztán lövésig ne álljon meg, ne toporogjon, ne csináljon lövőcselt. Ahogy normál esetben szokták. Szabályba nem lehet vonni, de van akinek van pofája így lőni, van, akinek nincs.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 19., csütörtök 22:52

M1Ö írta:
Realista24 írta:Akkor meg szabály tiltotta, nem?
De, igen. Csak mindig az a szitu jut eszembe. Nem is értem, hogy miért engedik most. A kapus bezzeg maradjon vonalon.
Most ha jól tudom, úgy van a szabály, hogy egy mozdulatsornak kell lenni - tehát nem állhat meg, de annyit toporog amennyit akar. Nézni is idegesítő hát még a kapusnak, de szabályos. Nem tudom, hogy hogyan lehetne ennél jobban szabályozni - elég szubjektív lenne.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 22:45

Realista24 írta:Akkor meg szabály tiltotta, nem?
De, igen. Csak mindig az a szitu jut eszembe. Nem is értem, hogy miért engedik most. A kapus bezzeg maradjon vonalon.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. január 19., csütörtök 22:38

M1Ö írta:
Matyi írta: Hát azért jobbak vagyunk, nekik még helyzetük se volt, nekünk pedig jó pár ígéretes akciónk is.
Félidőben írtam, azóta már igen, jobbak vagytok.
Matyi írta:Tizenegyesben meg mi volt a gusztustalan? Mindenki úgy lövi, ahogy akarja, a szabályokon belül.
Igen, szabályokon belül. De nekem gusztustalan, hogy megindul, megtorpan, toporog, megtorpan, megvárja míg mozdul a kapus, aztán lövi el. És mindig ezt csinálja. Még 2002 vagy 3-ban lőtt így egyet Figo, azt vissza fújták. Mára meg elég sokan így lövik. Szerintem nem sportszerű, e nélkül is sokkal nehezebb a kapusnak, mint a lövőnek.
Akkor meg szabály tiltotta, nem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 22:33

Matyi írta: Hát azért jobbak vagyunk, nekik még helyzetük se volt, nekünk pedig jó pár ígéretes akciónk is.
Félidőben írtam, azóta már igen, jobbak vagytok.
Matyi írta:Tizenegyesben meg mi volt a gusztustalan? Mindenki úgy lövi, ahogy akarja, a szabályokon belül.
Igen, szabályokon belül. De nekem gusztustalan, hogy megindul, megtorpan, toporog, megtorpan, megvárja míg mozdul a kapus, aztán lövi el. És mindig ezt csinálja. Még 2002 vagy 3-ban lőtt így egyet Figo, azt vissza fújták. Mára meg elég sokan így lövik. Szerintem nem sportszerű, e nélkül is sokkal nehezebb a kapusnak, mint a lövőnek.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. január 19., csütörtök 22:32

Matyi írta:
M1Ö írta:De kár azért a 11es gólért. Semmivel nem jobb eddig a Barca. Viselkedésben meg megint kritikán aluliak. Már Neymarnak is lenyomtam volna egyet a tiziért, gusztustalan így lőni... De amúgy mindegyik hepciáskodik, elég magas lovon ülnek.
Hát azért jobbak vagyunk, nekik még helyzetük se volt, nekünk pedig jó pár ígéretes akciónk is.

Tizenegyesben meg mi volt a gusztustalan? Mindenki úgy lövi, ahogy akarja, a szabályokon belül. :)
Azért mert nem találják el a kaput, még helyzetnek nevezik a kapuralövést. Volt kb két ígéretes akciótok amúgy. Ettől azért nem esnék hasra. Mondjuk így is több, mint amit mi fel tudtunk mutatni tegnap. :lol:

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. január 19., csütörtök 22:15

M1Ö írta:De kár azért a 11es gólért. Semmivel nem jobb eddig a Barca. Viselkedésben meg megint kritikán aluliak. Már Neymarnak is lenyomtam volna egyet a tiziért, gusztustalan így lőni... De amúgy mindegyik hepciáskodik, elég magas lovon ülnek.
Hát azért jobbak vagyunk, nekik még helyzetük se volt, nekünk pedig jó pár ígéretes akciónk is.

Tizenegyesben meg mi volt a gusztustalan? Mindenki úgy lövi, ahogy akarja, a szabályokon belül. :)

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 22:04

De kár azért a 11es gólért. Semmivel nem jobb eddig a Barca. Viselkedésben meg megint kritikán aluliak. Már Neymarnak is lenyomtam volna egyet a tiziért, gusztustalan így lőni... De amúgy mindegyik hepciáskodik, elég magas lovon ülnek.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 19., csütörtök 13:51

Remy írta:Miért, KAG? a 3-2 esetében nem 1 góllal mennénk? :D Vagy 4-3 esetén? :D Nyilván nem 1-0-ra gondoltam. :lol:

az "első" 1-gólos győzelem az 1-0 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ZIDANE

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. január 19., csütörtök 13:28

2 gól kell minimum, de egy 1 gólos gyözelemmel is tovább mehetünk. (2-3, 3-4 stb.)

Ha elkapjuk a fonalat akkor lövünk nekik négyet - lát. Ha a tegnapi teljesítményt hozzuk akkor egy 0-0-val kiesünk.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 19., csütörtök 13:28

Miért, KAG? a 3-2 esetében nem 1 góllal mennénk? :D Vagy 4-3 esetén? :D Nyilván nem 1-0-ra gondoltam. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. január 19., csütörtök 13:21

KAG írta:
Remy írta:Wolfsburg ellen szerintem szarabb helyzetben voltunk. Itt elég lehet az 1 gólos győzelem is. A csapat meg képes rá, szóval még mindig rajtunk múlik csak a dolog.

1gólos győzelemnél nem Ők mennének tovább?

1-0 = 2-2 --> és idegenben lőtt gólokkal mennének Ők
De, de néha érdemes megnézni, ki írta a hsz-t :mrgreen:
Amúgy Remynek igaza is lehet. Szeirntem adok-kapok lesz a második meccs, és 2:3-a nyerünk.
Merci Zizou!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 19., csütörtök 13:19

Remy írta:Wolfsburg ellen szerintem szarabb helyzetben voltunk. Itt elég lehet az 1 gólos győzelem is. A csapat meg képes rá, szóval még mindig rajtunk múlik csak a dolog.

1gólos győzelemnél nem Ők mennének tovább?

1-0 = 2-2 --> és idegenben lőtt gólokkal mennének Ők
ZIDANE

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 19., csütörtök 13:18

Wolfsburg ellen szerintem szarabb helyzetben voltunk. Itt elég lehet az 1 gólos győzelem is. A csapat meg képes rá, szóval még mindig rajtunk múlik csak a dolog.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. január 19., csütörtök 9:45

hát vagy nem, vagy nekem ez fullra kimaradt. sevilla elleni meccset végigtolta hétvégén. :hmmm:
de most látom valóban, mai hír. akkor fakk. akkor mehet nacho a helyére. danilo meg a lelátóra.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. január 19., csütörtök 9:42

Csabi írta:én felpakolnám a legerősebb kezdőt, csak a kapuban casillát hagynám: casilla-carvajal-ramos-varane-marcelo, kovacic-kroos-modric, isco-cé-benzema. aztán mehet neki, ha sikerül sikerül, ha nem-nem, de meg kell próbálni a kupából ezután úgyis 3 meccs van már csak, tehát azt már lehet bírni.
Carvajal nem lesérült véletlen 1 hónapra?
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. január 19., csütörtök 9:41

én felpakolnám a legerősebb kezdőt, csak a kapuban casillát hagynám: casilla-carvajal-ramos-varane-marcelo, kovacic-kroos-modric, isco-cé-benzema. aztán mehet neki, ha sikerül sikerül, ha nem-nem, de meg kell próbálni a kupából ezután úgyis 3 meccs van már csak, tehát azt már lehet bírni.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. január 19., csütörtök 9:38

Nyerünk 3-2-re és jó' van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. január 19., csütörtök 9:36

bbelthazor írta:Úgy biza innen dicsőség győzni !
Kérdés, hogy egy nehéz stadionban, egy fanatikus szurkolótábor előtt mire lesznek képesek. Ebben a formában, egy ilyen Celta ellen idegenben. Mert ők ennél csak jobbak lesznek, úgyhogy nekünk min 2 szinttel kell feljebb lépni. Ezért (is) kellett volna Benzemanak bevágni a ziccerét. Rengeteget jelentett volna egy X, mert nem érzem a csapaton, hogy majd most megrázzák hirtelen egy hét alatt magukat és 2vel simán nyerünk Vigoban. Nem lehetetlen, sőt el is várná mindenki, csak majd nehogy jöjjön megint a pofon.

Ezt az elengedést sem értem. Már csak azért sem, mert ennyi erővel beszélhetnének a szövetséggel, hogy figyeljetek, mi vagyunk a Real, dugjátok fel magatoknak a kupátokat, nekünk csak a bajnokság a lényeg. Erre minden évben jön a duma a kiesésnél, hogy na most lehet koncentrálni, aztán meg bajnokság bácsi nem gyütt... Ironikus, nem? :)

Vissza: