Ezt úgy mondod mintha új rendszerben más játékossal elõbbre lehetnénk. Rá kéne nézni a legjobb lengyel és magyar játékosok értékére és klubjaira. Szalai lecserélése nem változtatja meg az ūrt.Hege írta:Én vagyok a hülye, hogy fejlődést várok el a csapattól? Vagy akkor elégedjünk meg azzal, hogy ennyit sikerült elérni. Valóban, Szalaival ennyit tudunk, akkor itt álljunk le?füst írta: Miért nem megfelelő rendszer az amivel kijutottunk az EB-re, megnyertük a nemzetek ligája csoportot, és 3at lőttünk a lengyeleknek?
Ami nem romlott el, azt nem kell megjavítani....
Ne akarjunk jobbak lenni? Vagy mi?
Vele ennyit tudunk, jó lenne előre nézni.

Mennyei futball
Re: Mennyei futball
Válogatott futballról beszélünk, ott azt kell játszatni, aki a legjobb, jelenleg ő a legjobb. 2 év aztán sanszosan már aktív sem lesz, de jelenleg még olyan sincs, aki miatt érdemes lenne váltani, főleg úgy, amit már atöbbiek is leírták, erőn felül, jól teljesítünk. Szalai kezdő volt Dárdainál, Storcknál nem véletlenül.Hege írta:Akkor máshogy gondolkozunk, én hamarabb aldozok rá egy két évet, és találok egy jobb opciót, minthogy évekig öt kelljen nézni. És amit mondok, ha van egy picit gyengébb képességű jatekos, de megfelelő rendszer, akkor simán lehet pótolni Szalait. Nem az én dolgom megtalálni ezt az embert, de eddig is gyenge volt, és meg gyengébb lesz, szóval ideje lenne elkezdeni keresgélni.Kerlon írta:
Ennél egyszerűbb kérdést sose tettek fel, persze, hogy őt játszatom 40 évesen, ha nincs nála jobb. Nem vagyok hülye, hogy szarabbat tegyek be a kezdőbe.
Varga Roli nem csatár, hanem szélső, abból sem az ügyesebb, inkább csak befejezni tudó, de kell mellé egy CSATÁR, aki küzd és ki brusztolja a labdákat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Varga Kevin azért most is beállt, gyors, agilis, törökök ellen el is döntötte...'shutterisland írta:
mas nagyon nem is jut csak eszembe se, csak az ilyen sallait hamiskilencesbe szeru megoldasok.
ami nem lenne egyebkent halott otlet, ha kicsit mast jatszanank, de a keret osszessegeben erre eleg.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Vhogy így, nevetségesen irreális amit a csapat leművel és leművelt az elmúlt időszakban.Realista24 írta:
Szerintem nem az a kérdés, hogy akarunk-e jobbak lenni, hanem hogy tudunk-e? Szerintem nem, szerintem ez a maximum. Sőt, megkockáztatom, hogy már erőn felül teljesít így is a csapat.
Ennek a keretnek nem kellett volna ennek a közelében se lenni, valami mégis nagyon összeállt és működik a dolog, de ebből jelenleg én se látom, hogy láthatóan lehetne fejlődni rövid távon, tartani kell a tempót ami most van és szurkolni, hogy lesz még a csapatban pár húzóember idővel.
Csapatszinten maxon vagyunk szerintem már, csak egyénileg lehet itt javulni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Rossi alatt hatalmasat fejlődött a csapat az utóbbi években. Ha valaki azt mondja nekem tavaly év elején, hogy veretlenül megnyerünk egy orosz, szerb, török csoportot én kiröhögöm. Rossi most megtalált valamit, van egy masszív, nézhető és élvezetes játékunk. Úgyhogy ennél jobbak maximum akkor lehetünk csak, ha megnyerjük most a VB csoportunkat is, amire lássuk be így sem sok esélyünk van és tehetsz te be előre Szalai helyére bárkit, meg megváltoztathatod a játékrendszert, akkor sem fogja a magyar válogatott megnyerni a csoportját.Hege írta:Én vagyok a hülye, hogy fejlődést várok el a csapattól?füst írta: Miért nem megfelelő rendszer az amivel kijutottunk az EB-re, megnyertük a nemzetek ligája csoportot, és 3at lőttünk a lengyeleknek?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem nem az a kérdés, hogy akarunk-e jobbak lenni, hanem hogy tudunk-e? Szerintem nem, szerintem ez a maximum. Sőt, megkockáztatom, hogy már erőn felül teljesít így is a csapat.Hege írta:Én vagyok a hülye, hogy fejlődést várok el a csapattól? Vagy akkor elégedjünk meg azzal, hogy ennyit sikerült elérni. Valóban, Szalaival ennyit tudunk, akkor itt álljunk le?füst írta: Miért nem megfelelő rendszer az amivel kijutottunk az EB-re, megnyertük a nemzetek ligája csoportot, és 3at lőttünk a lengyeleknek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Ez nem klub foci, hogy akkor majd leigazoljuk Mbappet es vele jobb lesz a csapat. Van egy veges szamu jatekos allomany, akik eselyesek a valogatottba kerulni, beloluk ez a legjobb, ami jelenleg kihozhato. Ha par ev mulva felbukkannak uj jatekosok, akkor lehet arrol beszelni, hogy inkabb rajuk kene alapozni, de jelenleg ezek a jatekosok elerhetoek.Hege írta: Én vagyok a hülye, hogy fejlődést várok el a csapattól? Vagy akkor elégedjünk meg azzal, hogy ennyit sikerült elérni. Valóban, Szalaival ennyit tudunk, akkor itt álljunk le?
Én vagyok a hülye, hogy fejlődést várok el a csapattól? Vagy akkor elégedjünk meg azzal, hogy ennyit sikerült elérni. Valóban, Szalaival ennyit tudunk, akkor itt álljunk le?füst írta: Miért nem megfelelő rendszer az amivel kijutottunk az EB-re, megnyertük a nemzetek ligája csoportot, és 3at lőttünk a lengyeleknek?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Rossi megtalálta a rendszert, ami működik, hülye lenne változtatni. Szalai mezőnyben rengeteget dolgozik, vezér a pályán, irányítja a többieket. Nem véletlenül van ott Ő és nem Eppel mondjuk. Nem véletlenül nem mondasz te sem senkit, mert nincs kivel pótolni jelenleg.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Miért nem megfelelő rendszer az amivel kijutottunk az EB-re, megnyertük a nemzetek ligája csoportot, és 3at lőttünk a lengyeleknek?
Akkor máshogy gondolkozunk, én hamarabb aldozok rá egy két évet, és találok egy jobb opciót, minthogy évekig öt kelljen nézni. És amit mondok, ha van egy picit gyengébb képességű jatekos, de megfelelő rendszer, akkor simán lehet pótolni Szalait. Nem az én dolgom megtalálni ezt az embert, de eddig is gyenge volt, és meg gyengébb lesz, szóval ideje lenne elkezdeni keresgélni.Kerlon írta:Ennél egyszerűbb kérdést sose tettek fel, persze, hogy őt játszatom 40 évesen, ha nincs nála jobb. Nem vagyok hülye, hogy szarabbat tegyek be a kezdőbe.Hege írta:
Egyem a szíved. Semmi bajom Rossival. Azért hoztam Nikot, mert az előbbiekben mások is öt kaptak elő, de itt az a fontos, hogy évek óta látszik Szalaival a rossz irány, egyre gyengébb és gyengébb lesz, de meg se próbálnak változtatni.
De tudod mit, annyira rá vagy állva a nevekre, hogy megfordítom. Meddig kellene egy 34 éves Szalaira alapozni? Meddig kellene öt erőltetni? Ha meg 3-4 évig nincs jobb akkor is öt tenned a kezdobe?
A tegnapi lengyel ellenfél ellen, ahol alig volt nálunk a labda nem lett volna esetleg érdemes megpróbálni egy Varga Rolival? Aki jó formában van, rugdossa a gólokat, gyors, agilis, hajt és küzd?
Annyit nem tett hozza Szalai kuzdese, annyit nem tartott labdát, hogy megérje fent tartani a pályán.
Meg azt mondom a második félidőben valamivel jobb volt, és az elé pattant labdát 7 méterről be is verte, ezt nem is vitatja el senki, de én nem csak ezt az egy meccset veszem elő.
Varga Roli nem csatár, hanem szélső, abból sem az ügyesebb, inkább csak befejezni tudó, de kell mellé egy CSATÁR, aki küzd és ki brusztolja a labdákat.
Bravúr lenne a csoportmásodik hely elérése, de valószínűleg a pótselejtező meglesz az NL-csoportelsőség miatt. Arra a két meccsre kell majd mindent feltenni, bár nem tudom, hogy egyáltalán lesz-e oda-visszavágó, már semmiben sem lehet biztos az ember.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Valszeg ezt az EB-t meg VB selejtezőt letoljuk még Szalaival, aztán amúgy is off, akkor viszont csatárt is kell találni meg vezért is.
Én örülök hogy Rossival hosszú távon tervez a szövetség, a jelenlegi garnitúrából kihozza a maxot, nem nagyon értem hogy lehet azt gondolni ennél még lehet feljebb ezzel az állománnyal.
Én örülök hogy Rossival hosszú távon tervez a szövetség, a jelenlegi garnitúrából kihozza a maxot, nem nagyon értem hogy lehet azt gondolni ennél még lehet feljebb ezzel az állománnyal.
Nem illik.
Ennél egyszerűbb kérdést sose tettek fel, persze, hogy őt játszatom 40 évesen, ha nincs nála jobb. Nem vagyok hülye, hogy szarabbat tegyek be a kezdőbe.Hege írta:Kerlon írta:
Akkor te építsd a jövőt a 33 éves Nikolicra, ha neked ettől jobb. Gondolom az sem volt érv, hogy ő csak egy lesi puskás Inzaghi, aki arra jó, hogy a kapu előtt 10 méteren belülről berúgjon mindent vagy kiugorjon, de gondolom abba nehéz belegondolnod, hogy egy teljes taktikát egy ilyen re válogatott szinten átszervezni lehet két generáció.
Most felteszem másodszor is a kérdést, ki az az agilis támadó, akire szabni kellene a taktikát és lehet 9 másik játékost?
Ja és úgy támadod Rossit, hogy talán az elmúlt 30 évünk legfelüdítőbb teljesítményét hozza a válogatottal, amikor a játékos állomány bőven hagy maga után kívánni valót.
Egyem a szíved. Semmi bajom Rossival. Azért hoztam Nikot, mert az előbbiekben mások is öt kaptak elő, de itt az a fontos, hogy évek óta látszik Szalaival a rossz irány, egyre gyengébb és gyengébb lesz, de meg se próbálnak változtatni.
De tudod mit, annyira rá vagy állva a nevekre, hogy megfordítom. Meddig kellene egy 34 éves Szalaira alapozni? Meddig kellene öt erőltetni? Ha meg 3-4 évig nincs jobb akkor is öt tenned a kezdobe?
A tegnapi lengyel ellenfél ellen, ahol alig volt nálunk a labda nem lett volna esetleg érdemes megpróbálni egy Varga Rolival? Aki jó formában van, rugdossa a gólokat, gyors, agilis, hajt és küzd?
Annyit nem tett hozza Szalai kuzdese, annyit nem tartott labdát, hogy megérje fent tartani a pályán.
Meg azt mondom a második félidőben valamivel jobb volt, és az elé pattant labdát 7 méterről be is verte, ezt nem is vitatja el senki, de én nem csak ezt az egy meccset veszem elő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en is a szalai ellenes taborhoz tartozom, de nalam van egy antipatia is iranyaban par pokhendi nyilatkozata miatt, akkor is, ha voltak jo dolgok, amiket mondott, nem birom az ilyen fazonokat valamiert.
ezen kivul a jatekstilusa is tavol all tolem vagy amit szeretnek latni.
annyira hasznosnak sem tunik a parharcokban, eleg sokszor megelozik, lefejelik.
de ez statisztikakbol lehet jobban atjonne, mint a kepernyon.
viszont sajnos meg igy is a legjobb opciok koze tartozik, ez pedig a felhozatalt minositi.
pedig en aztan ha lenne epkezlab megoldas, azonnal padoztatnam.
nikolics valahogy sosem brillirozott a valogatottban, bar hasznalhato lenne mogotte a szoboszlai,sallai,holender harmassal, amikor bevetheto mindenki.
felette is elszallt az ido de talan igy is o a legkevesbe rossz.
varga roli stilusat csipem, de sajnos nem valogatott kezdo szint.
balogh emlekeim szerint majd ugyanaz pepitaban, mint szalai, csak kevesebb rutinnal.
konyves vagy gazdag inkabb ilyen tipik nb1 spilernek tunnek akik nemzetkozi szinten sulytalanok lennenek, habar utobbi szerintem igen korrekt kis jatekos.
hahn nagyon imponalo stattal bir, de tudtommal o nem is csatar, szinten nehezen kepzelem el.
eppel keves, bode is, es mar bekket jatszik, nemonak meg klubja sincs.
mas nagyon nem is jut csak eszembe se, csak az ilyen sallait hamiskilencesbe szeru megoldasok.
ami nem lenne egyebkent halott otlet, ha kicsit mast jatszanank, de a keret osszessegeben erre eleg.
sajnos ez van a hutoben, ebbol kell fozni.
egy ket kiveteltol eltekintve borzaszto gyenge a 2000-es evek ota a magyar csatar felhozatal, szegeny feher miki kis tulzassal meg mindig valogatott kerettag lehetne.
ezen kivul a jatekstilusa is tavol all tolem vagy amit szeretnek latni.
annyira hasznosnak sem tunik a parharcokban, eleg sokszor megelozik, lefejelik.
de ez statisztikakbol lehet jobban atjonne, mint a kepernyon.
viszont sajnos meg igy is a legjobb opciok koze tartozik, ez pedig a felhozatalt minositi.
pedig en aztan ha lenne epkezlab megoldas, azonnal padoztatnam.

nikolics valahogy sosem brillirozott a valogatottban, bar hasznalhato lenne mogotte a szoboszlai,sallai,holender harmassal, amikor bevetheto mindenki.
felette is elszallt az ido de talan igy is o a legkevesbe rossz.
varga roli stilusat csipem, de sajnos nem valogatott kezdo szint.
balogh emlekeim szerint majd ugyanaz pepitaban, mint szalai, csak kevesebb rutinnal.
konyves vagy gazdag inkabb ilyen tipik nb1 spilernek tunnek akik nemzetkozi szinten sulytalanok lennenek, habar utobbi szerintem igen korrekt kis jatekos.
hahn nagyon imponalo stattal bir, de tudtommal o nem is csatar, szinten nehezen kepzelem el.
eppel keves, bode is, es mar bekket jatszik, nemonak meg klubja sincs.
sajnos ez van a hutoben, ebbol kell fozni.
egy ket kiveteltol eltekintve borzaszto gyenge a 2000-es evek ota a magyar csatar felhozatal, szegeny feher miki kis tulzassal meg mindig valogatott kerettag lehetne.

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nem, nem lehetett mast jatszatni. Ez a jatek erre lett kitalalva, 5-3-2, ahol Sallai jatszik egy advanced forwardot, Szalai a defensive forward. Ha kiveszed a defensive forwardot akkor borul a jatek egyensulya, meg inkabb sulytalan lesz a kozeppalya es a ket szelsonk teljesen ki fog esni a jatekbol, mert nem lesz, aki visszalep a kozeppalyara a labdaert es a kozeppalyas nem tud kihuzodni a felfuto szelsonek segiteni/passzopciot biztositani.
Az a rossz ebben, hogy a 3 kulcspoziciora gyakorlatilag nincs alternativa, nem rakhatsz be egy akarmilyen csatart Szalai helyere, mert a poszt megkoveteli a vedekezo munkat.
Lehetne e mast jatszani? Persze, volt is ra torekves, de eredmenyessegben ez a 5-3-2 felulmul mindent eredmenyessegben es csak ez szamit. Ha az U valogatottakban lesz egy srac, aki normalis ligaban jatszik es jo teljesitmenyt nyujt, akkor majd nem Szalai fog jatszani.
Az a rossz ebben, hogy a 3 kulcspoziciora gyakorlatilag nincs alternativa, nem rakhatsz be egy akarmilyen csatart Szalai helyere, mert a poszt megkoveteli a vedekezo munkat.
Lehetne e mast jatszani? Persze, volt is ra torekves, de eredmenyessegben ez a 5-3-2 felulmul mindent eredmenyessegben es csak ez szamit. Ha az U valogatottakban lesz egy srac, aki normalis ligaban jatszik es jo teljesitmenyt nyujt, akkor majd nem Szalai fog jatszani.
Kerlon írta:Akkor te építsd a jövőt a 33 éves Nikolicra, ha neked ettől jobb. Gondolom az sem volt érv, hogy ő csak egy lesi puskás Inzaghi, aki arra jó, hogy a kapu előtt 10 méteren belülről berúgjon mindent vagy kiugorjon, de gondolom abba nehéz belegondolnod, hogy egy teljes taktikát egy ilyen re válogatott szinten átszervezni lehet két generáció.Hege írta:
Te meg az vagy, aki tipikusan mindig meg akarja mondani.
Tudod, ha van egy olyan jatekosod, aki egyénileg nem a legjobb, de egy taktika nagyban tudja javítani az adottságait, akkor érdemes megpróbálni. Nem mindig jobb jatekos kel a csapatba, hogy jobb legyen a csapat játéka.
Szalai borzasztó lassú, és körülményes. Ha megtartja a kpn a labdát, esélye sincs odaerni befejezni.
Eddig se azt mondtam, hogy ugyan ebben a taktikaban cseréljük ki Nikora, de látom értelmezni luxus.
Ahelyett hogy beismernetek, hogy borzasztó kevés már Szalai, peobaljatok megmagyarázni hogy mennyire hasznos jatekos ebben a csapatban. Már az Eb-n se tudott csak brusztolni, az melle meg meg eltelt egy év.
Ha meg 5 évig nem lesz más, akkor addig nyomassuk, vagy próbáljunk egy másik taktikát egy agilisebb játékossal kitalálni?
Most felteszem másodszor is a kérdést, ki az az agilis támadó, akire szabni kellene a taktikát és lehet 9 másik játékost?
Ja és úgy támadod Rossit, hogy talán az elmúlt 30 évünk legfelüdítőbb teljesítményét hozza a válogatottal, amikor a játékos állomány bőven hagy maga után kívánni valót.
Milyen masik taktikat akarsz? Nagy nulla a magyar foci meg mindig, csak annyi kulonbseggel az elmúlt evtizedekkel ellentetben, hogy aki kulfoldon pallerozodik akadémista kora ota abbol lehet valaki. Ki vannak maxolva a lehetosegink ezzel a jatekkal. Szalait kell nyomatni mert nincs mas, mas csak allna ott igen. Lehet remenykedni, hogy kijon egy hasonló kaliber a következő evekben mert kulonben 5 ev mulva valoban nem Szalai lesz elol, hanem valaki aki csak all ott mert meg a stilusba se illeszkedik.
Erre a focira vagyunk jok, lehet erőltetni a "szebb" játékot de akkor ne legyen elvaras egy eb kijutas mert max szépen halunk meg majd minden egyes alkalommal. Kis túlzással kettőt nem tudunk kozepen passzolni, nem csoda hogy ivelgetunk meg kontrazunk az legalabb megy.
Erre a focira vagyunk jok, lehet erőltetni a "szebb" játékot de akkor ne legyen elvaras egy eb kijutas mert max szépen halunk meg majd minden egyes alkalommal. Kis túlzással kettőt nem tudunk kozepen passzolni, nem csoda hogy ivelgetunk meg kontrazunk az legalabb megy.
Akkor te építsd a jövőt a 33 éves Nikolicra, ha neked ettől jobb. Gondolom az sem volt érv, hogy ő csak egy lesi puskás Inzaghi, aki arra jó, hogy a kapu előtt 10 méteren belülről berúgjon mindent vagy kiugorjon, de gondolom abba nehéz belegondolnod, hogy egy teljes taktikát egy ilyen re válogatott szinten átszervezni lehet két generáció.Hege írta:Te meg az vagy, aki tipikusan mindig meg akarja mondani.Kerlon írta:
Ha nincs akutális jobb, akkor mit akarsz? Szarabbra cserélni? Tipikusan az vagy, akinek semmi se jó, hajt valamit, de a megoldást azt nem tudja.
Nikolic meg tipikus lesi puskás Inzaghi, tőle várod a szebb focit...![]()
Tudod, ha van egy olyan jatekosod, aki egyénileg nem a legjobb, de egy taktika nagyban tudja javítani az adottságait, akkor érdemes megpróbálni. Nem mindig jobb jatekos kel a csapatba, hogy jobb legyen a csapat játéka.
Szalai borzasztó lassú, és körülményes. Ha megtartja a kpn a labdát, esélye sincs odaerni befejezni.
Eddig se azt mondtam, hogy ugyan ebben a taktikaban cseréljük ki Nikora, de látom értelmezni luxus.
Ahelyett hogy beismernetek, hogy borzasztó kevés már Szalai, peobaljatok megmagyarázni hogy mennyire hasznos jatekos ebben a csapatban. Már az Eb-n se tudott csak brusztolni, az melle meg meg eltelt egy év.
Ha meg 5 évig nem lesz más, akkor addig nyomassuk, vagy próbáljunk egy másik taktikát egy agilisebb játékossal kitalálni?
K
K
Te meg az vagy, aki tipikusan mindig meg akarja mondani.Kerlon írta:Ha nincs akutális jobb, akkor mit akarsz? Szarabbra cserélni? Tipikusan az vagy, akinek semmi se jó, hajt valamit, de a megoldást azt nem tudja.Hege írta:
Ha nincs aktuálisan jobb, akkor mi volna, ha nem ezzel az ivelgetos játékkal probalkoznank?
Hányszor volt olyan, hogy meg lehetett volna tartani a labdát, erre a sok zseni bele rúgott egyet Szalai irányába, aztán 5mp múlva már nem nálunk volt a labda. Rengeteg.
Szalai 34 éves, ha nincs hozza hasonló típusú jatekos, megprobalhatna Rossi kitalálni valaki mást. Nem vagyok annyira biztos menne hogy Nikoliccal nem játszanánk szebb focit hosszútávon.
Nikolic meg tipikus lesi puskás Inzaghi, tőle várod a szebb focit...![]()