Érdemes, szerintem nagyon jó film. Nálam 9-es. Johnny Depp nagyon jó benne, és Al Pacino is hozza a szokásosat, bár itt egy örök vesztes, kiöregedett maffia tagot játszik, de elég hitelesen. Nézd meg mindenképpen.raul0791 írta:gyors kérdés, érdemes rászánni az időmet a Fedőneve: Donnie Brasco-ra? régóta tervezem, sokan ajánlották, de azért rákérdezek.
Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most olvastam róla bővebben, egyetlen filmjét sem láttam eddig, voltak "érdekes" vélemények róla, megosztóak az alkotásai, mondjuk így...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
Pálfiból kiindulva hatalmas állatság.
Várós.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
900 milliót kapott Pálfi György a Toldi-filmjére
Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle...A cselekmény az öreg Toldival indul, aki szembesül a saját magáról szóló történetekkel, majd a film megmutatja, hogy mindez hogyan is történt a valóságban.
Az öreg Toldi szerepére Pálfi egy híres európai színészt választott ki, akinek a nevét nem volt hajlandó elárulni, amikor erről kérdeztük tavaly, a fiatal Toldit pedig a magyar sportolók (kajakosok, vízilabdások, nehézsúlyú bokszolók) között kereste.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.
Schwarzenegger aláírt a Terminator 5-höz. No comment.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Piranha 2
A filmtörténelem egyik, ha nem a legrosszabb folytatása, egy olyan rendezőtől, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Terminator vagy az Alien 2...
Katasztrófa. Bővebben itt. 2,5/10
A filmtörténelem egyik, ha nem a legrosszabb folytatása, egy olyan rendezőtől, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Terminator vagy az Alien 2...
Katasztrófa. Bővebben itt. 2,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Csak viszonyításképpen mondtam
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem mondtam, hogy olyan, de számítottam is rá, hogy nem lesz nagy durranás a film.
A Tökéletes Trükktől olyan messze van, mint mondjuk Khedira Zidanetól.
Leírom a történetet, hátha valaki akar egy jót röhögni:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgan Freemant nem vették be a varázsló szektába(igen, nem bűvész, varázsló, valami csillagkapu is megnyílik a film végén egy körhinta közepén, ez nem vicc). Ezért Morgan más bűvészek lebuktatására szenteli életét. A főszereplő rendőr(borzalmas színész, gondolom valami rokoni alapon került be a filmbe) apja meghal egy trükk közben, amit a nagy visszatérésnek szánt, miután Freeman lebuktatta. Ezért a rendőr úr őt okolja, plusz a biztosítót!!! aki nem fizetett az apja halála után (ez megint nem vicc, ez volt a filmben, komolyan ez a történet). A biztosító történetesen Batman inasának, Alfrédnak az érdekeltségi körébe tartozik, aki valami miatt összehív 4 jelentéktelen bűvészt, és sztárt csinál belőlük (érthetetlen milyen alapon). Ezután mindenféle trükköket hajtanak végre, nem is ez a lényeg. Végül kifosztják a gonosz Alfrédot, plusz lejáratják Morgant is. A végén kiderül, hogy minden mögött a rendőr úr áll (beépült az FBI vagy mibe, mellékesen ő is varázsló) aki bosszút állt az apja halála miatt a 4 bűvész segítségével(igen a biztosítón, így van ahogy leírtam). Cserében az önzetlenségükért a bűvészek bekerülnek a varázslók klubjába. Vége. Leírva még szánalmasabb volt a film.
Leírom a történetet, hátha valaki akar egy jót röhögni:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Morgan Freemant nem vették be a varázsló szektába(igen, nem bűvész, varázsló, valami csillagkapu is megnyílik a film végén egy körhinta közepén, ez nem vicc). Ezért Morgan más bűvészek lebuktatására szenteli életét. A főszereplő rendőr(borzalmas színész, gondolom valami rokoni alapon került be a filmbe) apja meghal egy trükk közben, amit a nagy visszatérésnek szánt, miután Freeman lebuktatta. Ezért a rendőr úr őt okolja, plusz a biztosítót!!! aki nem fizetett az apja halála után (ez megint nem vicc, ez volt a filmben, komolyan ez a történet). A biztosító történetesen Batman inasának, Alfrédnak az érdekeltségi körébe tartozik, aki valami miatt összehív 4 jelentéktelen bűvészt, és sztárt csinál belőlük (érthetetlen milyen alapon). Ezután mindenféle trükköket hajtanak végre, nem is ez a lényeg. Végül kifosztják a gonosz Alfrédot, plusz lejáratják Morgant is. A végén kiderül, hogy minden mögött a rendőr úr áll (beépült az FBI vagy mibe, mellékesen ő is varázsló) aki bosszút állt az apja halála miatt a 4 bűvész segítségével(igen a biztosítón, így van ahogy leírtam). Cserében az önzetlenségükért a bűvészek bekerülnek a varázslók klubjába. Vége. Leírva még szánalmasabb volt a film.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Trailer alapján Tökéletes trükk koppincs az egészcart írta:Szemfényvesztők
Szemfényvesztők
Borzasztó összegányolt film. Néhány jó ötlet volt benne, a többi időt idióta jelenetek töltötték ki. Történetre az Expendables filmek is erősebbek ennél. Szereplők alakítása a Barátok Köztbe is gyenge lenne, nem tudom honnan szedték őket. Tele van a film fölösleges túlzásokkal, ellentmondásokkal. Vannak benne parasztvakításnak látványos jelenetek is, de amúgy azok is elég nevetségesek. Szerintem időpazarlás megnézni.
Borzasztó összegányolt film. Néhány jó ötlet volt benne, a többi időt idióta jelenetek töltötték ki. Történetre az Expendables filmek is erősebbek ennél. Szereplők alakítása a Barátok Köztbe is gyenge lenne, nem tudom honnan szedték őket. Tele van a film fölösleges túlzásokkal, ellentmondásokkal. Vannak benne parasztvakításnak látványos jelenetek is, de amúgy azok is elég nevetségesek. Szerintem időpazarlás megnézni.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
gyors kérdés, érdemes rászánni az időmet a Fedőneve: Donnie Brasco-ra? régóta tervezem, sokan ajánlották, de azért rákérdezek.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Köszi, mindegyiket remélem lesz időm megnézni. Asszem mindenféleképpen a Stokerrel kezdem :-)
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szeretem a scifiket és nem tetszettÉn utálom a sci-fiket, de a District tetszett, fasza kis film.
Jó mozizást
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én utálom a sci-fiket, de a District tetszett, fasza kis film.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nekem tetszett, igaz nem tegnap láttam már, de emlékeim szerint egy egészen érdekes és jó film, mondjuk amúgyis bírom az ilyen fajta krimi-thrillereket, szóval kicsit előnyből is indult.messideco írta:Mr.Brooks
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hétvégére pár fim:
Stoker
http://www.imdb.com/title/tt1682180/?ref_=sr_1
Mr.Brooks
http://www.imdb.com/title/tt0780571/?ref_=sr_1
District 9
http://www.imdb.com/title/tt1136608/?ref_=fn_al_tt_1
Szerelemre hangolva
http://www.imdb.com/title/tt0118694/?ref_=sr_1
Vélemények?
Stoker
http://www.imdb.com/title/tt1682180/?ref_=sr_1
Mr.Brooks
http://www.imdb.com/title/tt0780571/?ref_=sr_1
District 9
http://www.imdb.com/title/tt1136608/?ref_=fn_al_tt_1
Szerelemre hangolva
http://www.imdb.com/title/tt0118694/?ref_=sr_1
Vélemények?
"And my heart will leave you never."
Kijött a 300 második részének előzetese. Kicsit erőltetettnek tűnik.
Szerintem a Narancs egyáltalán nem elvont. Max a ruhák, meg a sminkek.nmate írta:Kubricknak van még ilyen hasonló filmje, mint a Full Metal vagy a Strangelove? Könnyebb vagy kevésbé elvont (tudom, ez nehéz, mert Kubrick elvont... ) Bár lehet adok majd a nyáron egy esélyt a Narancsnak, rég volt már, hogy próbáltam végignézni![]()
El is hiszem. Azért teljesen középszerű az a film, mert millió ilyen filmet csináltak már, semmi újat nem mutatott, max annyiban, hogy a 20-as éveket modernizálták benne, illetve, hogy egy egyszerű filmdráma tele van CGI-vel.Chancee9 írta:hát a könyv se szól többről megnyugtatlakegy kis szerelmi történet drámával
Ja Stephen King?Remy írta:Tortúra
"Ó, Paul....."![]()
Kathy Bates valami zseniálisan idegesítő, szemetet testesített meg. Komolyan dühöt vált ki az emberből, ha meglátja. A film is jó lett, úgyhogy aki még nem látta az nézze. 7,5/10
Most már akkor nézd meg a 2001 újra.Faust írta:és sokkal jobban érzem ezt, mióta komolyabban tanulom a filmezést. Elképesztő.
Számomra a Begins a legjobb. Annak kapott el leginkább a hangulata. A második rész már kicsit sok nekem, hosszú is és túl sok minden történik benne. A harmadik részt meg hagyjuk. Nálam a sorrend pont a kronológia sorrend.nmate írta:Lehet kicsit uncsi lesz, ez benne van, de ha ez kell ahhoz, hogy a 2. része olyat üssön, hogy beszakad a moziszék, akkor legyen.
Engem erre nagyon nem visz rá a lélek.lordgabi írta:Hát sok sikert, 2010 - A kapcsolat éve nekem sokkal jobban tetszett, muszáj megemlítenem
After Earth (2013)
Nem lenne ez rossz, ha mindent máshogy csinálnak.
Pontozásban mindig jóindulatú vagyok, legyen hatpertíz.