Mondjuk ez az egész szitu most eléggé szokatlan. De nyilván a fizut megtoldva egy minimális esélye van arra, hogy maradásra bírja a játékost.füst írta:Ja, ez tökre életszerű.2. A klub dönthet úgy, hogy gyorsan meghosszabbítja a játékos szerződését és megduplázza a kivásárlási árat.![]()
Átigazolási időszakba se nagyon tehet mást, ha kifizetik a kivásárlási árat (reméltem, hogy ezt a Neymar-eset után a többi klub is megtanulta és ezt az árat a klub határozza meg). Mivel nem indulnak nemzetközi kupába, ezért korrekt, ha ők is engedélyt kapnak az igazolásra.RealMadridFanatic írta: Persze, csak ilyen esetben egy kisebb klub mit tehet?
Erre egy fair megoldás van, ilyen esetben a kivásárlási záradék tárgytalan. Ha az eladó klubnak megéri elengedni X összegért, akkor rendben, egyébként au revoir.
Viszont, ha a kivásárlási ár érvénytelen, akkor az eleve szarban lévő klubot tudják méginkább lehúzni.
Nem tudom, hogy melyik a jobb megoldás (hogy nem élnek a kivásárlási záradékok vagy ha ezután lehet igazolni). Most nektek nyilván az utóbbi, nekünk az előbbi, fordított esetben lehet, hogy máshogy gondolkodnánk, de elég bonyolult kérdés ez.
Én már az sem értem, hogy hogy lehet az, hogy egyes országokban kötelező megadni kivásárlási árat, máshol meg nem.
Meg leginkább azért, mert kifizettük érte a 18 misit, amit a klub határozott meg.Realista24 írta: Nyilván nem, mert ti csináltátok.
Nyilván nem a legempatikusabb húzás, de igazából ugyanott vagyunk, mintha augusztus 31-én 23:59-kor letesszük érte a pénzt. Akkor tényleg nem tudják pótolni, most ha jófej a Liga, akkor tudnak igazolni valakit a helyére.
Illetve tudtommal ezt a szabályt se 2 hete hozták. Sajnálatos dolog, hogy ezzel nem számoltak a klubok.