Ja és Navast most fütyüljétek ti suttyó patkányok.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. március 12., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 12., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. március 12., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. március 12., vasárnap 22:37
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 8., szerda 10:57
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 8., szerda 9:51
Volt tegnap egy szitu, ami tökéletesen megmutatta, hogy mekkora hiba is van a BBC-vel. 10 méterem belül, egy vonalban, kocogva mozogtak mindhárman ugyanabba az irányba, mikor Kroos megindult a k.pályáról. Annyira látszott, hogy várja a passz lehetőséget, de mivel nem teremtették meg neki így csak tolta, tolta, míg ki nem léptek rá és ment is a kontra. Erre Kroos van fikázva, meg hogy Modri is messze nem úgy teljesít, ahogy kéne. Hát persze, gyengék, de ilyen első hármassal csoda, hogy van amikor villognak. Már írtam valamelyik nap, de én teljesen kivagyok már a "szélsőinktől". Én nem tudom mi kéne, áldozzák fel Benzema-t ha már ennyire érinthetetlenek, mert így csak kínlódás neki is az egész. De valamit csinálni kell, mert komolyabb gondok vannak annál, hogy lerendezzük annyival, hogy hát nincsenek formában.___Samy___ írta:Nem a BBC-vel van a gond, meg a mai kezdővel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 8., szerda 9:04
HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. március 8., szerda 8:59
Jah, csak ha vissza is jár, minek nyisson területet a rét végén legelésző két pacinak? Nincs mozgás, és ha nincs mozgás, akkor Benzema is fölöslegesen próbál területeket nyitni, mert nem lesz aki kihasználja. Oké, hogy hétvégén az Eibar ellen játszottunk, de ott jól látszódott, hogy hogy lehetne Benzema képességeit kihasználni...besteve7 írta:Szerintem az egyik, ha nem a legnagyobb probléma Benzema mélyrepülése, úgy tűnik már a BL himnusz is kevés. Ami eddig a tökéletes láncszemmé tette a csapatban, h visszajár labdákért, elmozog, visszamozog, megnyitja a helyet a területet a két vadlónak, az teljesen eltűnt a játékából, és így egy hatalmas űr van a kp és a támadók között.
Így a meccs 80 százalékában Ronaldoval egymás lábát tapossák, tömörítve minden védöt egy kupacba. Tegnapi kedvenc jelenetem, mikor CR-t kilökte a labda alól, komolyan már csak nevetni tudok ezen![]()
Bale-t meg sokan várták itt, mint a megváltót, de jelenleg ő is csak vergődik.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 8., szerda 8:49
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 8., szerda 8:42
Hát így a meccs eredményét tekintve talán érdemes. De valami borzalom volt a meccs.wZoLee7 írta:Bocs ha volt valakitol osszefoglalo, de nem olvastam el mindent.
Erdemes megnezni a meccset? Valaki foglalja ossze a dolgokat pls. Azt olvason h Isco jol allt be, a bbc meg gyenge volt.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 8., szerda 7:51
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 8., szerda 3:53
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 8., szerda 1:01
adom. mindenhol problémás a dolog de a hozzáállás és a letett munka a legnagyobb. attól mert semmi nem jön össze meg semmi nem megy be futni és dolgozni még tud az ember. ez a legfőbb probléma szerintem. látjuk a különbséget mentalitásban Ramos hülye de odateszi magát Carvajal is gyenge de lefutja a magáét vki meg meg se mozduldzsi91 írta:Persze egyetértek, csak itt mindenki a támadóinkat savazza többségben,persze jogos is de vannak itt bajok már a kapustól(aki még ha nem is hibázik nagyot, olyan szinten bizonytalannak tűnik,hogy a biztos ,hogy az hatással van a védelemre is) kezdve Marcelon át egészen Kroosékig.
Igazából nincs mit csinálni, ZZ szabta ezt el az egész keret rosszul lett menedzselve ahogy azt sokan leírták már itt.De még menthető lenne simán,csak hát semmi nyoma annak,hogy valamit változtatni szeretne, zs tervnek még mindig ott a jó öreg Ramos.
BBC-ben is bízom azért, hátha most fordítva lesz és a hajrára kerülnek topformába eddig mindig akkorra fingtak ki,mert agyon lettek hajtva.Idén ilyen olyan okokból de sose tudtak még igazán összeállni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 8., szerda 0:54
Persze egyetértek, csak itt mindenki a támadóinkat savazza többségben,persze jogos is de vannak itt bajok már a kapustól(aki még ha nem is hibázik nagyot, olyan szinten bizonytalannak tűnik,hogy a biztos ,hogy az hatással van a védelemre is) kezdve Marcelon át egészen Kroosékig.RaúlCF írta:nem csak a bbc a gond a középpálya is rossz formában van ez eddig stimm. DE a bbc szar formában van az egy dolog de nem mozognak ezért van ez a valagnyi beadás. a futás az elmozgások nem formafüggők. 3ból 2 bent áll középen és vakargat mikor mit hogy majd úgyis arra jön vmi és lesz vmi. nem lép vissza nem mozog sehova nem csinál semmit várja az áldást. ehhez hozzájön hogy Modric és Kroos sincs egetrengető formában (de ők legalább a belüket otthagyják a pálya közepén) nem alakítanak ki középen semmit mert nincs kivel. mostanában középen akkor történik vmi ha Isco ott van és kever egyet vagy Kova gondol egyet és lever egy 40méteres sprintet a labdával. tehát igen a középső kreatív emberek lennt vannak de mennyivel más ha előttük mozognak.dzsi91 írta:...
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 8., szerda 0:44
nem csak a bbc a gond a középpálya is rossz formában van ez eddig stimm. DE a bbc szar formában van az egy dolog de nem mozognak ezért van ez a valagnyi beadás. a futás az elmozgások nem formafüggők. 3ból 2 bent áll középen és vakargat mikor mit hogy majd úgyis arra jön vmi és lesz vmi. nem lép vissza nem mozog sehova nem csinál semmit várja az áldást. ehhez hozzájön hogy Modric és Kroos sincs egetrengető formában (de ők legalább a belüket otthagyják a pálya közepén) nem alakítanak ki középen semmit mert nincs kivel. mostanában középen akkor történik vmi ha Isco ott van és kever egyet vagy Kova gondol egyet és lever egy 40méteres sprintet a labdával. tehát igen a középső kreatív emberek lennt vannak de mennyivel más ha előttük mozognak.dzsi91 írta:...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 8., szerda 0:36
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 8., szerda 0:22
Ott sztem nem iscoékkal volt a baj, hanem Bale piroslapjával. Az más kérdés, h ugyanolyan szar volt a játék aznap, mint a "gálacsapattal".poronty írta:Csak ne úgy, mint a Las Palmas-t.Ez nem seggnyalas, profiknal sokat szamit 1-2 nap piheno. Hetvegen ugyis jonnek a Iscoek, majd ok elintezik a betist.
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. március 8., szerda 0:13
Csak ne úgy, mint a Las Palmas-t.Ez nem seggnyalas, profiknal sokat szamit 1-2 nap piheno. Hetvegen ugyis jonnek a Iscoek, majd ok elintezik a betist.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 8., szerda 0:07
Ez nem seggnyalas, profiknal sokat szamit 1-2 nap piheno. Hetvegen ugyis jonnek a Iscoek, majd ok elintezik a betist.ziro4vr írta:Az, szabadnap, még egy luxuskurvát ZZ befizet mindegyiknek, prémium, megérdemlik.![]()
Marcelot kéne egy hétig jegelni, mert láthatóan kiégett. Modric még kaphat egy felet, Isco ellesz a helyén. De ne nyaljuk már még jobban a seggüket.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 7., kedd 23:58
Jelenlévő fórumozók: 62 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem