Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 10., csütörtök 13:55

Közben gyárfás tomek 7 év letöltendő a portik/fenyő buli miatt

Szeretném látni, ahogy viktorek is vmi fegyházban rohadnak meg végre.
thereisonly1ronaldo

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. április 10., csütörtök 13:02

hehetheoriginal írta: Én arra vagyok mindig kíváncsi - mondjuk ez túlzás mert kb leszarom :lol: - hogy az ilyesfajta valódi tetvek rovarok és eltaposni való bogarak, mint ez a bohár, mihez kezd, ha bukik a rendszer?
Elmegy külföldre? Vagy beáll a mekibe burgert hajtani?
Mert ezek az emberek semmit se érnek, nincs tudás, mögöttes tartalom, nem ért el az életében semmit, egyedül a seggnyaláson keresztül való felszínén maradás az egyetlen képessége.
Elmegy vmi irodába hr-esnek?
egyedül a seggnyaláson keresztül való felszínén maradás az egyetlen képessége
Keres masik segget
Az ilyet nem lehet eltakaritani sajnos

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 10., csütörtök 12:34

zsuninnyo írta:
BlancoMark írta:
Azokkal a kvalitasokkal amikkel rendelkezik az a penz amit keres sokkal tobbnek szamit mint egy kis alamizsna. Soha sehol nem tudna megkeresni meg a toredeket sem a piacon es ezt pontosan tudja o maga is.
Eladni a jovodet es a csaladod jovojet a becsuleteddel es a gerinceddel egyutt havi par millio forintert az alamizsna. Persze kinek mennyit er.
Persze egyetertek, mondjuk szerintem egyikuk sem gondolta, hogy egyik naprol a masikra szinte ilyen gyorsan eljohet a Fidesz vegzete. Gondolom arra szamitottak mint meg sokan, hogy megdonthetetlenek es meg jo sokaig lehet eloskodni az adofizetokon.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. április 10., csütörtök 12:26

BlancoMark írta:
zsuninnyo írta:

A csavo pont ugyanolyan nyominger, mint amilyennek latszik, es pont ugyanolyan a felesege es a gyereke, mint amit felteteleznel roluk. Szoval valoszinuleg nem viselne ferfiasan. Azt a mai napig nem ertem, hogy egy ilyen nagyokos hogyan belyegezheti meg a csaladja jovojet egy kis alamizsnaert, mert peldaul a gyerekenek nem lesz konnyu dolga az iskolaban valoszinuleg.
Azokkal a kvalitasokkal amikkel rendelkezik az a penz amit keres sokkal tobbnek szamit mint egy kis alamizsna. Soha sehol nem tudna megkeresni meg a toredeket sem a piacon es ezt pontosan tudja o maga is.
Eladni a jovodet es a csaladod jovojet a becsuleteddel es a gerinceddel egyutt havi par millio forintert az alamizsna. Persze kinek mennyit er.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 10., csütörtök 11:41

zsuninnyo írta:
nuevo_ericco írta:
Gondolom, nem könnyű olyan helyzetben összefutni vele, ahol ennek ne lennének aztán komoly jogi következményei. Mert arról kétségünk se legyen, hogy a rendszer túlkompenzálva védené meg a beszélő seggfejeit, akiknél amúgy kizártnak tartom, hogy férfiasan viselnék tevékenységük ilyen módon történő következményeit, miközben pont az a céljuk, hogy ez bekövetkezzen, ezzel adva anyagot a propagandagépezetnek.
A csavo pont ugyanolyan nyominger, mint amilyennek latszik, es pont ugyanolyan a felesege es a gyereke, mint amit felteteleznel roluk. Szoval valoszinuleg nem viselne ferfiasan. Azt a mai napig nem ertem, hogy egy ilyen nagyokos hogyan belyegezheti meg a csaladja jovojet egy kis alamizsnaert, mert peldaul a gyerekenek nem lesz konnyu dolga az iskolaban valoszinuleg.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 10., csütörtök 11:30

Fidesz szavazó akció figura geci :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 10., csütörtök 11:06

ferni írta: Ennyi erővel ha valaki elégedetlen a csapattal vagy a kezdővel akkor tegyen le edzői papírt azt érje el hogy ő legyen a Real Madrid edzője.

Mondjuk idén tényleg bárkivel előrébb lennénk... :kalapos:
Remek, egyenerteku peldat hoztal, gratulalok. :agree:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. április 10., csütörtök 10:08

nuevo_ericco írta:
Gondolom, nem könnyű olyan helyzetben összefutni vele, ahol ennek ne lennének aztán komoly jogi következményei. Mert arról kétségünk se legyen, hogy a rendszer túlkompenzálva védené meg a beszélő seggfejeit, akiknél amúgy kizártnak tartom, hogy férfiasan viselnék tevékenységük ilyen módon történő következményeit, miközben pont az a céljuk, hogy ez bekövetkezzen, ezzel adva anyagot a propagandagépezetnek.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 10., csütörtök 9:59

Érdemes picit megállni, és eltöprengeni akkor is, amikor a belügyminisztérium államtitkára ellenségnek nevezi a velük szemben kritikus médiát:
A kiindulópont a parlamenti ellenzék állapota volt. Végleg kiderült róluk, hogy nem a legélesebb kések a fiókban. Így a baloldali politikusok helyett a baloldali média képviselői lettek a fő ellenségeink. Ők aztán pár hónap alatt lecserélték a korábbi ellenzéki sztárokat Magyar Péterre.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. április 10., csütörtök 9:37

swfan írta: https://24.hu/belfold/2025/04/10/21-kut ... y-kutatas/

Na ez brutál.
51-37 a Tisza a javára a biztos szavazók között
Ők mértek az EP előtt a legpontosabban. Nem kerültek hibahatáron kívülre.

https://hu.m.wikipedia.org/wiki/2024-es ... z%C3%A1gon
-> közvélemény-kutatások
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 10., csütörtök 9:28

Ennyi erővel ha valaki elégedetlen a csapattal vagy a kezdővel akkor tegyen le edzői papírt azt érje el hogy ő legyen a Real Madrid edzője.

Mondjuk idén tényleg bárkivel előrébb lennénk... :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 10., csütörtök 9:25

hehetheoriginal írta: Én arra vagyok mindig kíváncsi - mondjuk ez túlzás mert kb leszarom :lol: - hogy az ilyesfajta valódi tetvek rovarok és eltaposni való bogarak, mint ez a bohár, mihez kezd, ha bukik a rendszer?
Mert ezek az emberek semmit se érnek, nincs tudás, mögöttes tartalom, nem ért el az életében semmit, egyedül a seggnyaláson keresztül való felszínén maradás az egyetlen képessége.
Dehogy, folytatja majd a munkat, es tovabb fog kopkodni, csak akkor mar nem az ellenzekre, hanem a kormayra.

Az ilyeneket megtartjak, penzelik majd tovabb valamilyen szinten, eletben tartva a megmaradt szavazokat es a bennuk kialakult narancs tudatot, es a felelmet a haborutol, Brusszeltol, meg a tobbitol.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. április 10., csütörtök 9:23

Ezek a Boháremberek úgy ki lettek már tömve, hogy ha azt a pénzt befektetik valami alacsony kockázatú befektetésbe, abból is valószínűleg jön nekik annyi, amiből vígan elélnek munka nélkül is.
nuevo_ericco írta:
Realista24 írta:Verje meg mas, en meg majd jol kiirom redditre
Nem tudhatjuk. Ha majd ferni nem ír a politika topicba, legalább tudjuk majd, miért :mrgreen:

Tovább gondolva, én azért kíváncsi lennék, hogyan reagálnának a fideszes politikusok, a propagandistáik, ha a hvg, 444, telex, stb. újságírói olyan kérdéseket tennének fel Orbánnak, hogy: Milyen érzés volt a vak komondorra fogni Anikó asszony monokliját? Milyen érzés orosz helytartónak lenni? Milyen érzés Trump által átvertnek lenni?
Ezek után pedig itt is azt kell olvasnom rendszeresen, hogy a kormánytól független média (globalistának, balliberálisnak hazudva őket) tk. pont ugyanolyan, mint a Megafon, Origo, Magyar Nemzet, Mandiner, Pesti srácok, stb.
Szerintem valahogy így, mint amikor Hadházy ment oda hozzá kérdezni: https://youtu.be/Hu_F9g1994s?si=1WC6W1sei7W-GJmw
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára swfan 2025. április 10., csütörtök 9:25-kor.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 10., csütörtök 9:22

Realista24 írta:Verje meg mas, en meg majd jol kiirom redditre
Nem tudhatjuk. Ha majd ferni nem ír a politika topicba, legalább tudjuk, miért :mrgreen:

Tovább gondolva, én azért kíváncsi lennék, hogyan reagálnának a fideszes politikusok, a propagandistáik, ha a hvg, 444, telex, stb. újságírói olyan kérdéseket tennének fel Orbánnak, hogy: Milyen érzés volt a vak komondorra fogni Anikó asszony monokliját? Milyen érzés orosz helytartónak lenni? Milyen érzés Trump által átvertnek lenni?
Ezek után pedig itt is azt kell olvasnom rendszeresen, hogy a kormánytól független média (globalistának, balliberálisnak hazudva őket) tk. pont ugyanolyan, mint a Megafon, Origo, Magyar Nemzet, Mandiner, Pesti srácok, stb.
hehetheoriginal írta:mihez kezd, ha bukik a rendszer
A leghűségesebbek, "legügyesebbek" ellenzékből is propagandisták lesznek, van ott összelopott tartalék, amiből meg lesznek fizetve ugyanúgy. Max át lesznek rostálva.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2025. április 10., csütörtök 9:25-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 10., csütörtök 9:19

Én arra vagyok mindig kíváncsi - mondjuk ez túlzás mert kb leszarom :lol: - hogy az ilyesfajta valódi tetvek rovarok és eltaposni való bogarak, mint ez a bohár, mihez kezd, ha bukik a rendszer?
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 10., csütörtök 9:12

nuevo_ericco írta:
Realista24 írta:

Miert nem te vered pofan? Miert mastol varod azt, amit te erzel? Ezt sosem ertettem.
Ez vilagos, de ez a mastol varni a megoldast, konflikust, vagy kimozdulni a komfortzonabol, ami ferni eseteben a monitort jelenti, es kozben ilyeneket irni, mokas.

Verje meg mas, en meg majd jol kiirom redditre... :ike:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 10., csütörtök 9:03

Realista24 írta:
ferni írta: nyomibohár
remélem a választások után valaki jól pofán veri, hányinger
Miert nem te vered pofan? Miert mastol varod azt, amit te erzel? Ezt sosem ertettem.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. április 10., csütörtök 8:49

BlancoMark írta:

Na ez brutál.
Fu baszki, remelem megusszuk gigahitelek es osztogatasok nelkul ezt a maradek egy evet... Lassan erik a Tisza ketharmad. Mondjuk arra kivancsi leszek, hogy mit kezdenek pl Hadhazyval es Jamborral, hogy rajuk inditanak-e Tiszas jelolteket. En ellenzeki szavazokent nem vennem rossz neven ha ezeken a helyeken nem indulna Tiszas jelolt.
Úgy van a rendszer kitalálva, hogy mindenki induljon mindenhol. A pontos számokat nem tudom, de brutál aránytalanul esnének el rengeteg kampánypénztől, akkor is, ha csak azon a 2 helyen nem indulnak el. Arról nem is beszélve, hogy az nekik mínusz törekszavazat is, ha nem indulnak.

Egyébként szerintem Bp-n 20% alatt lehet már a Fidesz, ott 2 ellenzéki jelölt esetén se kell aggódni :lol:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 10., csütörtök 8:44

Na ez brutál.
Fu baszki, remelem megusszuk gigahitelek es osztogatasok nelkul ezt a maradek egy evet... Lassan erik a Tisza ketharmad. Mondjuk arra kivancsi leszek, hogy mit kezdenek pl Hadhazyval es Jamborral, hogy rajuk inditanak-e Tiszas jelolteket. En ellenzeki szavazokent nem vennem rossz neven ha ezeken a helyeken nem indulna Tiszas jelolt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 10., csütörtök 8:41

ferni írta: nyomibohár
remélem a választások után valaki jól pofán veri, hányinger
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: