Az, h mindenki vedekezik csapattkent eloszor is valasszuk kulon a letmadast es a labdavesztes utani visszazarast...Akik itt egyuttes csapat visszazarasrol azok ahol a tamadok is rohannak vissza labdavesztesnel, azok vmi fele "nemet" prcizitasrol almodnak. A Bayernel es a Dortmundnal volt ez lathato korabban, ott ez jol meg volt szervezve...v a nemet valogatottnal. Ez nalunk soha nem fog lenni, nem egy nemet csapat vagyunk, de meg a barca sem ilyen. Szerintem ezt a barca vedelezest is tulmiszti , a latamadast rendre megcsinalja az MSN, ha az ellenfel van olyan hulye, h labdazni probal a sajat tizenhatosa elott, de labdaveztesnel ok sem rohannak vissza. Oket is lekontrazzak, csak nem annyiszor mint minket, mert a kp-juk stabilabb. Az Ini(Arda)-Busi-Rakitic(Arda) harmas sokkal tobbet meg tud szurni az ellenfel kontraibol...foleg Buszkec aki ezt jobban tudja kontrollalni.
Ugyanez volt amikor BL-t nyertunk, az az ev sem arrol volt hires, h Zizou-Rau-Figo harmas szetvedekezte volna magat, hanem a Makelele-Solari-(McManaman,Geremi,Flavio Conceição) kettos-harmas egyensulyt teremtett.
Kroost en csak Modric helyen tudom elkepzelni, kettojuk kozul csak az egyiknek lenne helye...nekem mindegy melyik, csak kell ele egy Pogba es moge egy Veratti(ezt a kettot csak kepletesen ertve, nem nevszerint).
Helguera fogalmazta meg elegjol( o azert csak ert hozza).
Mondjuk a 4 tamado sok, de nagyon igaz.„Ha a királyiaknál most is Makélélé és Redondo felelne a középpályáért, akkor nyugodtan lehetne egyszerre játszatni Cristiano Ronaldót, Benzemát, Jamest és Iscót, a széls? véd?k pedig szintén felszabadulnának. Vannak játékosok, akik uralni tudják a középpályát, de Kroos és Modric sem ilyen. Már a labdakihozatallal is gondok lehetnek: ha oket fogják, hogy építik fel a támadásokat?” – idézi a korábban két BL-t is nyer? Helguerát az El País.