Realista24 írta:Akkora csapatjátékos, hogy már a 78. percben a kocsijával tartott hazafelé.
Gareth.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2019. január 7., hétfő 9:11
Realista24 írta:Akkora csapatjátékos, hogy már a 78. percben a kocsijával tartott hazafelé.
Gareth.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 7., hétfő 9:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. január 4., péntek 20:32
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. január 4., péntek 19:27
Gareth Bale: 10RaúlCF írta:nem azt mondom hogy szórja a gólokat. de benne van gól. másra ezt nem mondanám
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 4., péntek 19:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. január 4., péntek 18:55
Az a baj, h az nagyon ritkán jön elő. Azert ez a semmibol kepes golt szerezni dolog Balenél nem állja meg a helyét.RaúlCF írta:benne a semmiből benne van a gól. más ilyen játékosunk nincs.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. január 4., péntek 18:43
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. január 4., péntek 18:42
HozzászólásSzerző: BBeno » 2019. január 4., péntek 18:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. január 4., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. december 21., péntek 12:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. december 21., péntek 9:57
Azért a döntőben még rakjon el párat, és akkor nem adom el januárban.Gaborone1 írta:ez a 3 gól jó lesz arra sajnos, hogy megéljen belőle erre a szezonra.
HozzászólásSzerző: Gaborone1 » 2018. december 21., péntek 9:54
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 21., péntek 9:47
Dehogy profi, volt több cikk is arról, hogy lusta.RealAsensio írta:Szerintem Bale is profi, de neki fizikai korlatai vannak. Emellett nem annyira technikas, peldaul full egylabas. Ronaldo mindket labbal popec. Raadasul CR tobb nyelven megtanult folyekonyan beszelni, ami szinten csak elonyere valik, nagyobb vezer tud lenni.Steve írta:
Nem én vagyok az edzője, nem láttam sosem edzeni élőben..de gondolom a hozzáállása miatt sem bírja úgy, mint Ronaldo.
Ronaldo profi, ő nem annyira.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. december 21., péntek 8:56
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. december 21., péntek 8:36
Szerintem Bale is profi, de neki fizikai korlatai vannak. Emellett nem annyira technikas, peldaul full egylabas. Ronaldo mindket labbal popec. Raadasul CR tobb nyelven megtanult folyekonyan beszelni, ami szinten csak elonyere valik, nagyobb vezer tud lenni.Steve írta:Nem én vagyok az edzője, nem láttam sosem edzeni élőben..de gondolom a hozzáállása miatt sem bírja úgy, mint Ronaldo.RaúlCF írta:a wasted talentet erősnek érzem. a számokat rendesen hozta. 210 Real meccsen 98 gól és 63 assist ez azért elég erős.
inkább a sok sérülés miatt maradt benne sok így 4 bl után. az itteni 5 évéből egyet kb sérült volt. mennyivel durvább lett volna ha úgy bírja mint Ronaldo. ha folyamatosan tudott volna játszani és formában maradni ennek közel a duplája is lehetne
Ronaldo profi, ő nem annyira.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. december 20., csütörtök 20:46
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. december 20., csütörtök 20:32
Nem én vagyok az edzője, nem láttam sosem edzeni élőben..de gondolom a hozzáállása miatt sem bírja úgy, mint Ronaldo.RaúlCF írta:a wasted talentet erősnek érzem. a számokat rendesen hozta. 210 Real meccsen 98 gól és 63 assist ez azért elég erős.
inkább a sok sérülés miatt maradt benne sok így 4 bl után. az itteni 5 évéből egyet kb sérült volt. mennyivel durvább lett volna ha úgy bírja mint Ronaldo. ha folyamatosan tudott volna játszani és formában maradni ennek közel a duplája is lehetne
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. december 20., csütörtök 20:32
Erős egy erős csapatban, most viszont mikor az élre kéne állni baj van.RaúlCF írta:a wasted talentet erősnek érzem. a számokat rendesen hozta. 210 Real meccsen 98 gól és 63 assist ez azért elég erős.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem