Lehet szerinted nem rájuk tartozik, de vicces hogy azzal akarod bemutatni hogy tesznek fel illegális kérdést hogy feltettek neked egy legálisat.rikko írta:A fekete munka is illegális, aztán az építkezésen lassan több az ilyen, mint a bejelentett.... Nem kis bohóc építkezésről beszélek, hanem komoly megrendelőkről. Audi pl ..Halfkey írta:
Annyira alap kérdés Németországban hogy illegális megkérdezni. Rengeteg német ügyfél folyamatán dolgoztam, interjún is részt vettem, sosem merült fel semmi ilyesmi. Eleve inkább túltolják a privacyt sok tekintetben mint alul. Mohamed Kebap kiszolgáló személyzet interjún lehet van ilyen, de értelmes cégnél ott biztos nincs.
Itthon sajnos előfordul.
Túltolják a privacy -t ? Olyan simán játszod ki őket, hogy az hihetetlen. Attól, hogy ez Németország még nem egy csoda világ...
Pl tőlem is kérdezték nemrég, hogy tervben van e a hazaköltözés... Aztán elvileg ez is bőven nem rájuk tartozik...
Nem a megrendelő számít hanem a cég. Ahogy mondtam, biztos vannak ott is mutyis kis cégek. Az építőiparban és vendéglátásban meg főleg.