(nem kicsit, nagyon

Amúgy nem tudom ki mit várt, de ilyen semmitmondó "kapitánnyal" (Gyurcsány megmondta), alapból várható volt a vereség. Jakabot is utálom, de most igaza volt, oda lett adva a gyeplő MZP-nek, ahelyett, hogy győzelemre vezette volna őket, kb kicsinálta a komplett ellenzéket.
A hódmezővásárhelyi eredménynek külön örülök. Naagyon!
Feri megmondta, hogy mennek tovább.
Viszont ha jót akarnak, akkor szét kell válni, aztán megpróbálni egyedül, külön. Megnézni, hogy az emberek melyik pártokra kíváncsiak, s azokba beállni, nem újabbat és újabbat létrehozni, hanem max 3at fenntartani. Nyilván a MKKP, Gödény féle pártok csak viccnek valók, Gattyán hiába örül az eredménynek, sehova se jók. Jobbik kuka. Mi Hazánkra leszek most kiváncsi, mondanak pár idiótaságot, de ott a lehetőség bennük.
Közvéleménykutatók remélem most elbújnak jó mélyre, rettenetesen mellészámoltak / mellétippeltek.
p.s.: Nem tudom felfogni a népszavazási papírokat miért nem adták oda alapból a szavazásokon, én pl megkaptam a többivel együtt, a nagyszüleimtől Vas megyében megkérdezték, hogy "Kérik-e?" Szerintem főleg emiatt lett érvénytelen a dolog.