Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Hogy on is legyen.
A BBC beállította a Henry-Eto'o-Messi hármas által rúgott 71 bajnoki gólos rekordot, és már csak a Higu-Karim-Cé féle trió van előttük, 78 góllal.
Azt hiszem ez megdöntésre fog kerülni.
A BBC beállította a Henry-Eto'o-Messi hármas által rúgott 71 bajnoki gólos rekordot, és már csak a Higu-Karim-Cé féle trió van előttük, 78 góllal.
Azt hiszem ez megdöntésre fog kerülni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A PSG mint Bayern verő - erről írhatnál a bl topicba, hogy miért látod így.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
BM PSG, Chelsea-Barca. Kb. ebben a sorrendben tartok tőlük. A Barcát jobbnak tartom a Chelseanél, csak ugye JM ismeri a keretet, meg sündisznó foci ugye, ami miatt inkább a Barcát szeretném ellenfélnek, mint a kékeket. A PSG-ről itt senki nem beszél, pedig szerintem kegyetlen nehéz dolgunk lenne ellenük. Ibrát nincs védelem, amelyik képes levenni teljesen a pályáról, míg a csapatuk is elég masszív, tavaly a Barcát is megszorongatták, szerintem kb. azon a szinten vannak, amelyen mi. Csak egy paraszthajszállal vagyunk talán esélyesebbek Carlo révén.
A bajnokságról:
A bajnokságról:
Valahogy így látom én is, jó a helyzet, szezon előtt a jelenlegi állást szó nélkül aláírtam volna. A probléma itt a BL lehet, a Classico is ugye BL meccs után lesz, ráadásul, a 8 között 3 könnyebb és 4 nehezebb ellenfél van (és ugye én az Atmát vagy a BVB-t a könnyebbek közé soroltam...) így kicsit valószínűbb egy nehezebb sorsolás, az elődöntő, ha addig eljutunk, szintén kemény lesz, úgyhogy van botlási lehetőség bőven. Ha a Classico megvan, onnan már nehezen veszítjük el, de ha ott x, vagy rosszabb, akkor még meg kell harcolni a bajnokságért is. Könnyen lehet duplázás, bajnokság, kupa, a BL-t nem érzem sanszosnak, jelenleg egy Chelsea vagy egy PSG esélyesebb a BM megfogására, mint mi, ha ők megteszik a szívességet, akkor látok rá sanszot, mi a BM-et idén nem fogjuk megverni, még egy meccsen a döntőben sem. A jelenlegi szituban kötelező minimum egy trófeát elnyerni a 3-ból, ha nem lesz meg, akkor csalódott leszek, többre számítani azért merész dolog, gebasz bármikor lehet. Ráadásul a Barca nagyon fel fogja magát szívni a kupadöntőre, részben miattunk, részben meg azért mert a legnagyobb esélye a kupa elhódítására van jelen pillanatban, és remélem ez a Classico után nem fog változni...Az biztos, hogy a Clasico rengeteget számít, ha azt hozzuk, ráadásul úgy, hogy 1-0-ra vagy legalább két góllal verjük őket, akkor még két döntetlen is belefér a két nehéz idegenbeli meccsen, vagy egy vereség, bajnokok vagyunk.
De ezzel a döntetlennel ott vagyunk, hogy akár egy hazai döntetlen is belefér a katalánok ellen, ha hozni tudjuk magunkat a "kicsik" ellen.
Jó helyzetben vagyunk, na!
dzsi91 írta:A kiemelt reszt negyszer is elolvastam, de egyszeruen nem ertem mit akarsz mondani.
Persze nem tudom kire számít, de a nyolc továbbjutó között azért nagyon jó eséllyel ott van az Atletico Madrid is, hazai pályán nem hinném, hogy ettől a Milántól kikap. Ezért írtam, hogy a 8 továbbjutó között ott az Atletico is, meg persze a Chelsea is, de a hosszan taglalt paraszt hozzáállást inkább az Atletico képviesli ebből a nyolcasból, mint a Chelsea.a legjobb 8 közül(már ha az lesz a 8 amire számítok) 7 azért előszeretettel a focit preferálja és a saját játékát akarja játszani ami nekünk jó,ott nem lesznek ilyen vérremenő(értem ez alatt a barbárságot amit az atletico képvisel) meccsek .
- h3x0r
A kiemelt reszt negyszer is elolvastam, de egyszeruen nem ertem mit akarsz mondani.CS0ki írta:De ők se úgy, ahogy az Atletico, ahol a 11ből kb 6-7 ember aggresszív játékot nyom, hanem a kékeknél van pár kemény védő és ennyi. A támadóikban összesen nincs annyi tahóság, mint amennyi Diego Costában egyedül.
Ja, és abban a 7ben mondjuk ott van az Atletico is.Szóval én inkább azt mondanám, hogy az a 7 a Chelsea-vel együtt értendő, és az Atletico a kivétel. (nem is akarok velük összefutni...)

Nekem sincs sok gondom ezzel a döntetlennel. Az Atletico egy jó csapat, ráadásul olyan stílussal, ami nekünk nem fekszik, Ancelottival pláne nem olyan a csapat, ami ilyen típusú meccsre van kitalálva. Csak akkor működhet a dolog, ha olyan bíró van, aki nem engedi a durbva játékot, de most nem ilyen volt. Amikor már az Atletico is visszavett aggresszivitás szempontjából is, és a játék volt a lényeg, akkor jobbak voltunk már. És ez a mostani matracos csapat nem csak parsztságban jó, focizni is elég jól tudnak. Szerintem korrekt a döntetlen a körülményeket figyelembe véve, persze a győzelem nyilván jobb lett volna, lehet más taktikával az is megvan, de az is lehet hogy támadóbb felállással meg kikapunk.
Ja, és abban a 7ben mondjuk ott van az Atletico is.
Szóval én inkább azt mondanám, hogy az a 7 a Chelsea-vel együtt értendő, és az Atletico a kivétel. (nem is akarok velük összefutni...)
Az biztos, hogy a Clasico rengeteget számít, ha azt hozzuk, ráadásul úgy, hogy 1-0-ra vagy legalább két góllal verjük őket, akkor még két döntetlen is belefér a két nehéz idegenbeli meccsen, vagy egy vereség, bajnokok vagyunk.
De ezzel a döntetlennel ott vagyunk, hogy akár egy hazai döntetlen is belefér a katalánok ellen, ha hozni tudjuk magunkat a "kicsik" ellen.
De ők se úgy, ahogy az Atletico, ahol a 11ből kb 6-7 ember aggresszív játékot nyom, hanem a kékeknél van pár kemény védő és ennyi. A támadóikban összesen nincs annyi tahóság, mint amennyi Diego Costában egyedül..Az egyetlen csapat akiktől nagyon tartok az José papa Chelsea-je,akikkel biztos vagyok ,hogy összekerülünk,ők tényleg világklasszis szinten ölik a focit.
Ja, és abban a 7ben mondjuk ott van az Atletico is.

Az biztos, hogy a Clasico rengeteget számít, ha azt hozzuk, ráadásul úgy, hogy 1-0-ra vagy legalább két góllal verjük őket, akkor még két döntetlen is belefér a két nehéz idegenbeli meccsen, vagy egy vereség, bajnokok vagyunk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sokan kicsit túl borúlátóak az atletico meccs után.A meccs előtt egy héttel írtam azt hiszem pont ebbe a topicba,hogy tök jó,hogy bukott a Barca mert így nincs világvége ha botlunk a derbin. Hát botlottunk, ami szerintem ahogy valaki leírta, egy bajnoki címet érő x lehet.Az Atletico-nak volt egy hete felkészülni, hazai pályán az életükért küzdöttek, mert ha kikapnak akkor úszott az egész szezon, ráadásul a szokásos "geci" játékukkal elérték a céljukat.Akár mekkora gála volt szerdán a Schalke ellen az is kivesz sokat a csapatból, de szerintem igazságos x született.Figyelembe véve a körülményeket(bl meccs+hazbó szájú matracosok), és az atletico barbár stílusát+hogy továbbra is elsők vagyunk én elégedett vagyok.Sőt azt mondom,hogy pont jókor jött a "pofon", így a Barca ellen szerintem 200% lesz...
Ami egyértelmű számomra,hogy ha nyerünk a klasszikuson, akkor 90% hogy a bajnokságot is nyerjük.Addig tartani kell az 1 pont előnyt ott pedig eldönteni, 4 pont nem nagy előny, de elnézve a sorsolásokat szerintem elég,hogy nyugodtan besétáljunk akár 1-2 botlással(mert a barca és az atma is fog botlani) a célba.Ha nem nyerjük a Classico-t akkor meg egy nagyon szoros,utolsó fordulóban eldőlő bajnokságra számítok...tehát a Barca elleni meccs lesz (ismét) a döntő.
Sokan írták,írják ,hogy komoly csapat ellen még nem nyertünk, amit nem igazán értek mert a csapat kb január óta van úgy ahogy egyben azóta az egyetlen komoly csapat akivel találkoztunk az az atletico ahol 2 győzelem 1 döntetlen az arány.Ősszel valóban gyengék voltunk a nagy meccseken ami konkrétan 2 meccs (Barca,Atletico) azért a Juve ellen szerintem jó arány a 4pont,de az egy formálódó csapat volt fix kezdő nélkül szóval nem értem ,hogy efelett miért siklanak el sokan.A komoly meccsek komoly csapatok elleni időszak csak most fog kezdődni, 2 Barca meccs+bl menetelés,majd ott meglátjuk mire megyünk a komoly csapatok ellen.
Olyan darálásra meg amit az Atletico, vagy a Bilbao művelt 300%-on, ne számítsatok a komoly csapatoktól a bl-ben,a legjobb 8 közül(már ha az lesz a 8 amire számítok) 7 azért előszeretettel a focit preferálja és a saját játékát akarja játszani ami nekünk jó,ott nem lesznek ilyen vérremenő(értem ez alatt a barbárságot amit az atletico képvisel) meccsek .Az egyetlen csapat akiktől nagyon tartok az José papa Chelsea-je,akikkel biztos vagyok ,hogy összekerülünk,ők tényleg világklasszis szinten ölik a focit.
Lehet túl optimista vagyok de én trófeaszagot érzek, szépen lépésről lépésre haladunk és szerintem jó úton,a botlások meg benne vannak főleg bilbaoban,vagy a Calderonban.Na mind1 tényleg most indult el a szezon érdemi része csak szerintem nem kell minden botlás után (amiből idén nem sok volt még) lehúzni a csapatot.
Ami egyértelmű számomra,hogy ha nyerünk a klasszikuson, akkor 90% hogy a bajnokságot is nyerjük.Addig tartani kell az 1 pont előnyt ott pedig eldönteni, 4 pont nem nagy előny, de elnézve a sorsolásokat szerintem elég,hogy nyugodtan besétáljunk akár 1-2 botlással(mert a barca és az atma is fog botlani) a célba.Ha nem nyerjük a Classico-t akkor meg egy nagyon szoros,utolsó fordulóban eldőlő bajnokságra számítok...tehát a Barca elleni meccs lesz (ismét) a döntő.
Sokan írták,írják ,hogy komoly csapat ellen még nem nyertünk, amit nem igazán értek mert a csapat kb január óta van úgy ahogy egyben azóta az egyetlen komoly csapat akivel találkoztunk az az atletico ahol 2 győzelem 1 döntetlen az arány.Ősszel valóban gyengék voltunk a nagy meccseken ami konkrétan 2 meccs (Barca,Atletico) azért a Juve ellen szerintem jó arány a 4pont,de az egy formálódó csapat volt fix kezdő nélkül szóval nem értem ,hogy efelett miért siklanak el sokan.A komoly meccsek komoly csapatok elleni időszak csak most fog kezdődni, 2 Barca meccs+bl menetelés,majd ott meglátjuk mire megyünk a komoly csapatok ellen.
Olyan darálásra meg amit az Atletico, vagy a Bilbao művelt 300%-on, ne számítsatok a komoly csapatoktól a bl-ben,a legjobb 8 közül(már ha az lesz a 8 amire számítok) 7 azért előszeretettel a focit preferálja és a saját játékát akarja játszani ami nekünk jó,ott nem lesznek ilyen vérremenő(értem ez alatt a barbárságot amit az atletico képvisel) meccsek .Az egyetlen csapat akiktől nagyon tartok az José papa Chelsea-je,akikkel biztos vagyok ,hogy összekerülünk,ők tényleg világklasszis szinten ölik a focit.
Lehet túl optimista vagyok de én trófeaszagot érzek, szépen lépésről lépésre haladunk és szerintem jó úton,a botlások meg benne vannak főleg bilbaoban,vagy a Calderonban.Na mind1 tényleg most indult el a szezon érdemi része csak szerintem nem kell minden botlás után (amiből idén nem sok volt még) lehúzni a csapatot.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Íme a sorsolás a tegnapi felemás érzések után (a Clásico-t meg a Sevilla ellenit hozni kell és akkor szerintem jók lehetünk a végére)!a bajnokságot viszont be kell húzni, nem érdekel.

Real Madrid: Levante (o), Málaga (i), Barcelona (o), Sevilla (i), Rayo Vallecano (o), Real Sociedad (i), Almería (o), Valladolid (i), Osasuna (o), Valencia (o), Celta (i) és Espanyol (o). 7 hazai <--> 5 idegen meccs
Barcelona: Valladolid (i), Osasuna (o), Real Madrid (i), Celta (o), Espanyol (i), Betis (o), Granada (i), Athletic (o), Villarreal (i), Getafe (o), Elche (i) és Atlético (o). 6 hazai <--> 6 idegen meccs
Atlético de Madrid: Celta (i), Espanyol (o), Betis (i), Granada (o), Athletic (i), Villarreal (o), Getafe (i), Elche (o), Valencia (i), Levante (i), Málaga (o) és Barcelona (i). 5 hazai <--> 7 idegen meccs
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Shutter! Úgy gondolom egy matracos a Realnál csak egy valamit utál jobban. Az elszakadás pártit...bár ki tudja, mi jön elő ebből a matracos csürhéből...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a madridi derbi jól alakult számunkra, de nem a legjobban, felemás érzéseim vannak.
véleményem szerint nekünk az atletico győzelem lett volna a legjobb, mert akkor beérünk titeket pontszámban, és a klasszikuson már az x sem lenne rossz eredmény, sőt, most viszont még mindig csak a győzelemmel lennénk kisegítve, ami baromi nehéz lenne.
mondjuk ez az x sem rossz, hiszen 2-2 pontot buktak a riválisok, meg ha úgy alakul, akkor kezdjen csak el leszakadni az atletico, hogy majd az utolsó fordulóban leadhassák a meccset...
véleményem szerint nekünk az atletico győzelem lett volna a legjobb, mert akkor beérünk titeket pontszámban, és a klasszikuson már az x sem lenne rossz eredmény, sőt, most viszont még mindig csak a győzelemmel lennénk kisegítve, ami baromi nehéz lenne.
mondjuk ez az x sem rossz, hiszen 2-2 pontot buktak a riválisok, meg ha úgy alakul, akkor kezdjen csak el leszakadni az atletico, hogy majd az utolsó fordulóban leadhassák a meccset...

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
na az öreg xavi papa megszórta az almeriat ezzel elcsendesítvén a kritikusokat

Nem illik.
Az Almeria a legutolsó 5 hazai meccsén nem kapott gólt és csak kettő lett 0-0.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na 3:1
Puyol, tőle nem sajnálom. Nagyon nem!
Laza, álmosító meccs volt. Amúgy sem az Alme-től kell pontot várnunk.
-1Pont.
Puyol, tőle nem sajnálom. Nagyon nem!

Laza, álmosító meccs volt. Amúgy sem az Alme-től kell pontot várnunk.
-1Pont.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Lötyögünk, pedig nem ártana berámolni még egyet-kettőt. A széleken gyengék vagyunk, Neymar a sérülése óta nem érzi annyira a játékot (bár nincs kétségem afelől, hogy bele fog lendülni), Sáncheznek sem ment ma annyira, Alves hozza a formáját, eddig nagyjából 563271 pontatlan beadása volt, etc.ateeemadrid írta:most nézem, hogy lehet hogy csak 2-1 van?
ezt az almeriát egy 8assal kellett volna hazaküldeni, félgőzzel.
ilyen gyenge ma a barca, vagy mi?
Helyzeteink egyébként vannak, csak nem lőjük be őket (Neymar...).
Persze a győzelemnek így is meg kell lennie, de nem túl fényes teljesítmény a mai.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
DavieS írta:egy öregek otthonában nagyobb a hangulat, mint ebben a Nou Campban...![]()
![]()
vannak ezeknek egyántalán ultráik?
Még régebben rosell kitiltotta őket...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
a divat csak akkor divat, ha az divat...DavieS írta:egy öregek otthonában nagyobb a hangulat, mint ebben a Nou Campban...![]()
![]()

Nem illik.
- ateeemadrid
most nézem, hogy lehet hogy csak 2-1 van?
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
egy öregek otthonában nagyobb a hangulat, mint ebben a Nou Campban...

92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jó lesz az 2-1-nek is... Valdes velünk van